Canım ben bugün itibariyle 40 haftaya başladım yani haftaya bugün beklenen doğum tarihi, ama normal olacağı için ne zaman gelir bilinmez, belki de 41de gelecek oğluşum, ben devlete devam ediyorum, özel doktorum yok, GATAya ve Mevki Asker Hastanesine, ama hep aynı doktora gittiğim için bir anlamda iyi oluyor, doktorum bu aralar haftada 2 kez kontrole çağırıyor, yarın gidicem bakalım, çatı muayenesi yapmadı, ama başka bir sebeple başka bir yerde yaptırmıştım ben, o yüzden biliyorum hiç acımıyor emin olun, sadece kendinizi kasmamanız yeterli, son zamanlarda bol bol ama kendimizi yormadan yürüyüşler ve hareketler yapmamız ve bebeğin hareketlerini takip etmemiz isteniyor, ben de yürüyüşü ne kadar sevsem de bu havalardan dolayı dışarıya çıkamıyorum, o yüzden biraz üzgünüm, ama evde her işinizi kendiniz yapmaya çalışın eğer normal düşünüyorsanız, hareket olur, kaslarınız açılır, bir de alışverişi son zamanlara bırakmayın, hala eksiklerim var ama çıkamıyorum, havalar ısınınca oğlumla çıkarım artık, aklıma başka bir şey gelmiyor, sorularınız varsa sorabilirsiniz.