Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

neyem söylemedinizki cnm söyleyin gitsin sevınsın onlarda :emir_bebek::emir_bebek:
ozaman bana sincan lokmanda bi dr tavsıyesı lazımm bilen varsa giden varsa sülesin lütfen :54:

canım benım ıkıncı bebıs ıns sevınırler yaa ben acayıp bı psıkolojıdeyım de :1: utanıyorum

sıncanı bılmıyorum canım am aduyarsam bı ısım genede yazarım:34:

fatma hanım var ona da gıttım bı kere o da ıyı bırı elıf hanım asırı yogun yanı 1 aydan once randevu alınmııyodu bu sefer 1 hafta sonraya verebılırız dedıler anlamdım belkıde fıyatlarda fılan degısıklık olduysa hasta sayısı aazalmıs olabılrı artık gıdınce görücem bende

biz eşimle hamile öğrendiğimiz ilk gün doktor aramaya başlamıştık çünkü ertesi günü yola çıkıcaktım, lokman hekime girdik yoğunuz muane için bir hafta sonraya rendavu verebiliriz demişlerdi:)) girdiğimizle çıktığımız bir olmuştu .o yüzden sordum kolay rendavu alınıyomu diye, sezeryan istemedğim için beni normal doğuma motive edicek güler yüzlü bi doktor hiç fena olmaz :))

biz eşimle hamile öğrendiğimiz ilk gün doktor aramaya başlamıştık çünkü ertesi günü yola çıkıcaktım, lokman hekime girdik yoğunuz muane için bir hafta sonraya rendavu verebiliriz demişlerdi:)) girdiğimizle çıktığımız bir olmuştu .o yüzden sordum kolay rendavu alınıyomu diye, sezeryan istemedğim için beni normal doğuma motive edicek güler yüzlü bi doktor hiç fena olmaz :))

canım sen de sıncandaymıssın sanırım elıf hanım etlıkte bılgıne :34:

bencede cnm bi kere denemekten zarar gelmez yanı hem normal istediğin için yakın olması daha avantajlı gibi
randevuda sıkıntı olcagını sanmıyorum ama elif hn çok yogunmus bekleme olabılıyomus
o da her hastanede oluyo hemen hemen yanı bekleme olayı

rendavu alabilirsem bi kere deniycem bakalım orda şansımı, bide doğuma olduki mecbur oraya gittim , en azından önceden muane olmuş olurum kabul etmiyo sanırım özeller son dakkika gelen doğumları:S

canım benım ıkıncı bebıs ıns sevınırler yaa ben acayıp bı psıkolojıdeyım de :1: utanıyorum

sıncanı bılmıyorum canım am aduyarsam bı ısım genede yazarım:34:

sevinirler tabi cnm kim sevınmez ikinci toruna :nazar::nazar:
amaan ne utancaksın söyleyin gitsin :49:
tmm cnm cok sağol iyi olur valla duyarsan yazarsın :38:

rendavu alabilirsem bi kere deniycem bakalım orda şansımı, bide doğuma olduki mecbur oraya gittim , en azından önceden muane olmuş olurum kabul etmiyo sanırım özeller son dakkika gelen doğumları:S

evet iyi olur senın ıcın normal dusundugun için yakında bi hastanede bulunsun
bende bi deniycem bakalım ıyı çıkarsa dr orda yapmlak istiyorum dogumu
yeni dogan vs herşey var cunku neyse ikimizde deneyelım bakalım hbr ederiz birbirimize :9:

Fatma hanım benim bir arkadşın doktoruydu çok memnundu. Elif Hoca benim doktorumu .Normal doğum çok memnun kaldım. Elif Terzi salı ve cuma günü randevusuz alıyor .Aradan ama çok kimse bilmez. İlla Ellif hoca derseniz salı günü gidin hemşiresi ile görüşün içeriye bi kafanızı sokun . Kırmıyor genelde.

benim arkadaşımda etlik lokman hekime gidiyo o fatma hanıma gidiyo sanırım çok yoğunmuş orası, sincanda ki doktorları bilen yokmu ki:S senin kaçıncı haftan bu arada canım

5+6 yım ben canım daha yenı yanı doktora bıle gıtmedım haftaya crs gıdıcem ıns:34:

Fatma hanım benim bir arkadşın doktoruydu çok memnundu. Elif Hoca benim doktorumu .Normal doğum çok memnun kaldım. Elif Terzi salı ve cuma günü randevusuz alıyor .Aradan ama çok kimse bilmez. İlla Ellif hoca derseniz salı günü gidin hemşiresi ile görüşün içeriye bi kafanızı sokun . Kırmıyor genelde.

bende bı kere randevu bulamamıstım cts ıcın aradan almıstı benı ama 3 saat mı ne beklemıstım:1:

5+6 yım ben canım daha yenı yanı doktora bıle gıtmedım haftaya crs gıdıcem ıns:34:

maşallah mercimeği büyütmeye başladın sen :))) inşallah hayırlısyla bebişini alırsın kucağına kayınvalidenlere söylemeye biraz erken gibi :)) ama insan kendi annesine hemen haber veriyo:D neyse hayırLısı bakalım

ASEMB
"evet iyi olur senın ıcın normal dusundugun için yakında bi hastanede bulunsun
yeni dogan vs herşey var cunku neyse ikimizde deneyelım bakalım hbr ederiz birbirimize ."

Yakında olması açısından denemk lazım evet haberdar edelim birbirimizi:) senin kaçıncı haftada?

maşallah mercimeği büyütmeye başladın sen :))) inşallah hayırlısyla bebişini alırsın kucağına kayınvalidenlere söylemeye biraz erken gibi :)) ama insan kendi annesine hemen haber veriyo:D neyse hayırLısı bakalım

ASEMB
yeni dogan vs herşey var cunku neyse ikimizde deneyelım bakalım hbr ederiz birbirimize ."

Yakında olması açısından denemk lazım evet haberdar edelim birbirimizi:) senin kaçıncı haftada?

saol canım amın ıns hepımız saglıkla kavusuruz bebişlerimize:16:

dedıgın gıbı bı doktora gıdelım ondan sonra soylerız artık:1:

ASEMB

17+2 yim ben cnm senın nekadarlık :emir_bebek: temem mutlaka hbr ederim oraya gittiğimde
başından beri dost tıp merkezıne gidiyorum sıncandaki çok sevdım ordaki dr umu bi türlü bırakamadım onu :9:
çok tatlı dilli güler yüzlü bi kadın ama mecburi doğumu olan bi hastaneye geçmek zorundayım bu haftada bi gideyim eskisine ondan
sonra olmadı geçicem lokmana inşallah iyi dr denk gelır

17+2 yim ben cnm senın nekadarlık :emir_bebek: temem mutlaka hbr ederim oraya gittiğimde
başından beri dost tıp merkezıne gidiyorum sıncandaki çok sevdım ordaki dr umu bi türlü bırakamadım onu :9:
çok tatlı dilli güler yüzlü bi kadın ama mecburi doğumu olan bi hastaneye geçmek zorundayım bu haftada bi gideyim eskisine ondan
sonra olmadı geçicem lokmana inşallah iyi dr denk gelır

ben 34. haftaya girdim canım burda başak tıp merkezine gidiyodum kontroller için ordada doğum yok zaten, aralıktan beride fatih ünv gidiyorum ama doğum için kararsızım ya doktorum o an orda olmazsa diye:S lokman hekimle ilgili haberleşirz artık burdan:))

ben 34. haftaya girdim canım burda başak tıp merkezine gidiyodum kontroller için ordada doğum yok zaten, aralıktan beride fatih ünv gidiyorum ama doğum için kararsızım ya doktorum o an orda olmazsa diye:S lokman hekimle ilgili haberleşirz artık burdan:))

oo senin az kalmıs cnm ya karar versen iyi olur gibi bazen bebişler erken gelebılıyo çünkü
fatih üni nasıl orda yeni doğan felen varmı bide dr un orda olmadıgında çağırmıyolarmıymış dr unu
yanı başkasımı giriyomus doguma :18: mutlaka hbrleşelim cnm :38:

oo senin az kalmıs cnm ya karar versen iyi olur gibi bazen bebişler erken gelebılıyo çünkü
fatih üni nasıl orda yeni doğan felen varmı bide dr un orda olmadıgında çağırmıyolarmıymış dr unu
yanı başkasımı giriyomus doguma :18: mutlaka hbrleşelim cnm :38:

bana orayı bir arkdaşım tavsiye etti doktorum yüksel hanım, çok ilgili her şeyi ayrıntılı inceliyo , yeni doğan ünitesi var o yüzden terch ettim birazda, gece yada pazar günü gittiğimde doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum ayın 16 sında gittiğimde hepsini sorucam ona göre fikrimi netleştiricem, sanırım gece doktorları çağırmıyorlar, zaten yoğun bi doktor kendisi, etlik lokman hekime giden arkadaşım benim doktormdan 2 aydır rrendavu almaya çalıştı olmadı , yeni hasta almıyolar 2 aydır, şimdilk hastaneyle ilgili bilgim bu kadar doğumdan sonra özel odada bi kişi refakatçı kalabiliyomuş , ücretlerde normal 1200 sezaryan 1600 civarı sanırım

bana orayı bir arkdaşım tavsiye etti doktorum yüksel hanım, çok ilgili her şeyi ayrıntılı inceliyo , yeni doğan ünitesi var o yüzden terch ettim birazda, gece yada pazar günü gittiğimde doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum ayın 16 sında gittiğimde hepsini sorucam ona göre fikrimi netleştiricem, sanırım gece doktorları çağırmıyorlar, zaten yoğun bi doktor kendisi, etlik lokman hekime giden arkadaşım benim doktormdan 2 aydır rrendavu almaya çalıştı olmadı , yeni hasta almıyolar 2 aydır, şimdilk hastaneyle ilgili bilgim bu kadar doğumdan sonra özel odada bi kişi refakatçı kalabiliyomuş , ücretlerde normal 1200 sezaryan 1600 civarı sanırım

memnunsan hiç değiştirmene gerek yok tabi cnm bencede aklında olanları sorki ona göre için rahat eder
ilginç randevu vermemeleri yeni hasta almamaları felen :53:
hadi hayırlısı bakalım cnm sağlıcakla kavusuruz inşallah bebişlerimize :16::16:

bebek arabamız: hauck malibu
beşiğimiz: bir adet park yatak bir adet mobilya sallanır beşik
dolap: 3 kapılı dolap
şampuan vs bakım ürünleri: mustela ve sebamed (ilk zamanlar mustela kullanacam)
deterjanımız: hacı şakir granül sabun, dalin sıvı deterjan, dalan sabun tozu (hepsini aldım denicem)
bebek bezimiz: prima premium care
alt açma örtüleri: canbebe kullan at
banyo küvet-kova-maşrapa: sevi bebe
küvet filemiz: sevi bebe çok fonksiyonlu minder
emzirme yastığı - hamile yatış yastığı: Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Anne Bebek Minderi
bebek yatağımız: yarı ortopedik
ateşölçer: arzum bebbe kulaktan ve alından ateşölçer
buhar makinamız: bizde sinbo var ama yeni alanlar avent vs. ürünlere bakabilir
emziğimiz: avent yenidoğan
biberonumuz: avent yenidoğan az akışlı
ıslak mendil:unibaby yenidoğan
telsiz: bizde yeğeniminki var,avent ama yeni alacak olsam görüntülü alırım
göğüs pompası: ablamın pompası, medela elektronik, memnun kalmıştı.
göğüs ucu kremi: lansinoh
burun aspiratörümüz: otri bebe, ilk zamanlar için tonimer serum fizyolojik alınacak

kzılar deterjanda dalan roxy yı oneırırım dalının yumusatıcısını kullanıyorum detarjanını bılmıyorum ama hacı sakır aldım en son dalan bulamdıgım ıcn hem daha pahalı hemde erımıyor bosaltma suyuyla cogu gerı cıkıyor :1:

bırde göğüs ucu yarasından 1 sene cekmıs bırı olarak lansınohun cogu kısıde etkı etmedıgını soyleyebılırım bu sefer göğüs kalkanı alcıam ben cun ku cok ınce bı derım var yıne olucak bılıyorum en ıyıs kuru tutmak ve garmastan krem etkılı olmustu bende:34:

Merhabalar,

İlk günden beri takip ediyorum ben de bu konuyu. Etlikte oturuyorum ve Fatih Hastanesine gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum hastane de şimdilik iyi gibi gözüküyor.
Normal doğum 1100,sezeryana 1600 dediler bana Cuma günü sordum.
Benim hastaneyle ilgili tek sorunum doğuma doktorumun giremem ihtimali olması. Doktoruma sordum özellikle burda nöbetçi doktor giriyomuş doğuma doğru mu diye.
O da doğru dedi.Benim ayda 3 nöbetim var mesela dedi.Onlardan birine denk gelirsen ben girerim ama denk gelmezsen giremem dedi.Hastane kuralı böyle dedi.
Ama dedi burda sürekli nöbetçi bir doktor ilgilenir seninle dedi. Ebeler hemşireler kontrol etmez sürekli, uzman doktor bakar dedi. Bu da bir avantaj bence dedi.
Genel olarak doktorlarına da iyi diyolar Fatih'in. Ama yine de 1100 tl yi verip üstüne de hiç tanımadığın bir doktorun doğum yaptırması fikri de bana korkutucu gelmiyo değil açıkçası.
Bu saatten sonra da hastane değiştirmek istemiyorum zaten çok araştırdım kafama göre bi yer bulamadım. Ya çok pahalılar ya da kalitesiz.
Siz olsanız ne yapardınız aceba diye bir de size sorayım dedim.

Bu arada bu 2. çocuğum olucak.İlki Mayısta 4 yaş olucak.Onu İstanbulda doğurmuştum. Şimdi de imkanım olsa yine aynı doktora doğum yapmak isterim ama Ankarada doğum yapmak zorundayım:)

Ne güzel epeyce giren ve yazan olmuş ben görmeyeli :8:
benim ikiz gebelik ve ankaradayim fotograflari falan var mi ?

canım ne güzel ikiz annesi misin kaç haftalıklar ilk gebeliğin mi?

Canım ben bugün itibariyle 40 haftaya başladım yani haftaya bugün beklenen doğum tarihi, ama normal olacağı için ne zaman gelir bilinmez, belki de 41de gelecek oğluşum, ben devlete devam ediyorum, özel doktorum yok, GATAya ve Mevki Asker Hastanesine, ama hep aynı doktora gittiğim için bir anlamda iyi oluyor, doktorum bu aralar haftada 2 kez kontrole çağırıyor, yarın gidicem bakalım, çatı muayenesi yapmadı, ama başka bir sebeple başka bir yerde yaptırmıştım ben, o yüzden biliyorum hiç acımıyor emin olun, sadece kendinizi kasmamanız yeterli, son zamanlarda bol bol ama kendimizi yormadan yürüyüşler ve hareketler yapmamız ve bebeğin hareketlerini takip etmemiz isteniyor, ben de yürüyüşü ne kadar sevsem de bu havalardan dolayı dışarıya çıkamıyorum, o yüzden biraz üzgünüm, ama evde her işinizi kendiniz yapmaya çalışın eğer normal düşünüyorsanız, hareket olur, kaslarınız açılır, bir de alışverişi son zamanlara bırakmayın, hala eksiklerim var ama çıkamıyorum, havalar ısınınca oğlumla çıkarım artık, aklıma başka bir şey gelmiyor, sorularınız varsa sorabilirsiniz.

ayy canım benim yaa kıyamam sen söyle eksiklerini arkadaşım ben alayım göbek boyutum çok büyümemişken:9:

kzılar deterjanda dalan roxy yı oneırırım dalının yumusatıcısını kullanıyorum detarjanını bılmıyorum ama hacı sakır aldım en son dalan bulamdıgım ıcn hem daha pahalı hemde erımıyor bosaltma suyuyla cogu gerı cıkıyor :1:

bırde göğüs ucu yarasından 1 sene cekmıs bırı olarak lansınohun cogu kısıde etkı etmedıgını soyleyebılırım bu sefer göğüs kalkanı alcıam ben cun ku cok ınce bı derım var yıne olucak bılıyorum en ıyıs kuru tutmak ve garmastan krem etkılı olmustu bende:34:

göğüs kalkanı bana da tavsiye ettiler ben de alacağım garmastanı eczaneden mi alıyoruz? Bir de emzirmeden önce yıkıyormuyuz onu?

Merhabalar,

İlk günden beri takip ediyorum ben de bu konuyu. Etlikte oturuyorum ve Fatih Hastanesine gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum hastane de şimdilik iyi gibi gözüküyor.
Normal doğum 1100,sezeryana 1600 dediler bana Cuma günü sordum.
Benim hastaneyle ilgili tek sorunum doğuma doktorumun giremem ihtimali olması. Doktoruma sordum özellikle burda nöbetçi doktor giriyomuş doğuma doğru mu diye.
O da doğru dedi.Benim ayda 3 nöbetim var mesela dedi.Onlardan birine denk gelirsen ben girerim ama denk gelmezsen giremem dedi.Hastane kuralı böyle dedi.
Ama dedi burda sürekli nöbetçi bir doktor ilgilenir seninle dedi. Ebeler hemşireler kontrol etmez sürekli, uzman doktor bakar dedi. Bu da bir avantaj bence dedi.
Genel olarak doktorlarına da iyi diyolar Fatih'in. Ama yine de 1100 tl yi verip üstüne de hiç tanımadığın bir doktorun doğum yaptırması fikri de bana korkutucu gelmiyo değil açıkçası.
Bu saatten sonra da hastane değiştirmek istemiyorum zaten çok araştırdım kafama göre bi yer bulamadım. Ya çok pahalılar ya da kalitesiz.
Siz olsanız ne yapardınız aceba diye bir de size sorayım dedim.

Bu arada bu 2. çocuğum olucak.İlki Mayısta 4 yaş olucak.Onu İstanbulda doğurmuştum. Şimdi de imkanım olsa yine aynı doktora doğum yapmak isterim ama Ankarada doğum yapmak zorundayım:)

canım ya sonuçta sen doğuracak aşamaya geldikten sonra sezeryanse zati bütün kadın doğumcuların kolayca yaptığı bişi, normal doğum olacaksa da sana sadece ıkın mıkın demeleri ve açıklığı kontrol etmeleri kalıyor. Yani işin büyüğü sende zaten bence endişe etme:nazar:İnşallah kolayca alırız hepimiz bebeklerimizi

Back
X