- Konu Sahibi nonameanymore
- #4.101
herkese selamlar anneler,
daha çok daha çok hep burada sizinle laflamak istiyorum ama olmuyor. hem iş, hem de ne yazacağımı bilemiyorum bazen
32 de kontorlümüzü yaptırdık, çalışabilir raporumuzu aldık. inşallah 36 bitimine kadar çalışabilirim :18::18: bazı yerlerde 32 den sonra kontroller 2 haftada bir olmalı diye okudum ama benim doktorum Allah a şükür sıkıntı görmüyorum 3 hafta sonra gel dedi, 3 gün de haftasonuna getirmek için uzatınca benim bir sonraki randevu 24 gün sonraya kaldı, bilmiyorum bir hafta öne çeksem mi sanki doktorumu duymamış gibi yapıp :18:
doktorum bu seferkontrolde vajinal muayene yapacağını ve nst ye bağlanacağımı söyledi. ayyyy bi heyecan kapladı içimi. daha gebeliğin başlarında o nst ye girenlere ne özenirdim, yolun sonuna geldiler diye (inşallah hepsi sağsalim yavrularına kavuşmuşlardır) inşallah Allah'ım bana da nasip eder o günleri.
bunun dışında ben bebişin ve kendimin kıyafetlerini tamamladım ama hastaneye götüreceğim iç çamaşırlar ve bebişkomun temizlik malzemeleri kaldı alınacak onları da bu haftasonu alabilirsem süper olur, doktorum artık çantanı hazırla dedi.
ben 1 gecelik, 1 pijama takım, 1 sabahlık hazırladım çantama inşallah yeter. yoksa bir gecelik daha mı alsam bilemewdim.:18: bir de ben bedenleri de kesitremiyorum ki pijamam büyük gibi geliyor, geceliğim dar gibi ooooofff ne zormuş, sürekli şişmanlama
hepinize selamlar.![]()
Canım ben de haftaya 32.hafta çalışabilir raporu alacağım. Ondan sonra 2 haftada bir muayene olacak. Çantamı da bu haftasonu hazırlamayı düşünüyorum.
Ben bir gecelik-sabahlık, bir gecelik, bir pijama-sabahlık ve bir de normal pijama aldım. Benim çok almamın nedeni doğumdan sonra önü düğmeli giyecek şeylerimin çok az olması. Pijamalarla gezicem evde napıyımSezeryan olursan gecelik çok lazım oluyormuş. Bir de sıcaklığa ve kanamana bağlı olarak değiştirme ihtiyacı hissediyormuşssun. Kendimi garantiye alayım dedim.
Çatı muayenesi-vajinal muayene 35-37.haftalarda yapılıyormuş. Doktor o yüzden o tarihte muayene edecektir. Tecrübeli anneler 37.haftaya doğru muyene öneriyorlar iki kez muayene olmamak için. Acı veren bir şey sanırım bu muayene. Zaten bu muayeneye göre sezeryan ya da normal doğuma karar veriyor doktor.
Heyecan ve merakla, bazen endişeyle geldik bu haftalara. Alacaklarımı aldım sayılır. Hala atlet falan alamadım. Bir tek benim birkaç ihtiyacım kaldı. Paşamın dolabı da gelmedi henüz. Ama ben bu bekleme olayından sıkıldım sanırım. Doğsun istiyorum. Çalışmaktan da yoruldum. İzin aktarmak için 37.ye kadar çalışacağım
Sende de var mı bilmiyorum. Ben kocama sardım iyice. benle boyuna ilgilensin, bebekle ilgilensin, sürekli yanımda olsun istiyorum. Biraz daha hassaslaştım galiba :26:
kızlar şu çatı kontrolünden ntsden sonrada deneyimlerinizi yazın emi nasıl birşey olduğunu bilelim bizde size kolay gelsin valla çalışanların işi bu konuda iki kat zordur eminim inş hiçbir sıkıntı çıkmadan alırsınız bebişleri kucağınıza