- Konu Sahibi nonameanymore
- #4.561
Merhaba;
Mapfre sigorta yaptığınızı belirtmişsiniz bende bu sigortayı yaptırmak istiyorum. medicana ve koru da sadece gecerliliği var ki bende koru da yaptırıyorum takiplerimi. sizce mantıklı mı bu sigortayı yaptırmak. ben riskli bir gebelik geçirdiğim için son anda bişey cıkar eğitim araştırmaya yönelndirilirim sigorta da boşa gider diye endişeleniyoru. bir de doktorlar aman bu zaten sigortalı hasta deyipte ilgiyi azaltıyorlarmıdır? beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Bir de Süleyman bey'in iletişimi nasıl? teşekkür ederim :)
Merhaba canım. Bende başta beri gebelik takibimi yapacak doktorun o hastanede çalışmasını istedim.ama benimde tüp bebek olduğu için. 12.haftaya kadar takibimi özel Klinikte tüp bebek doktoruma yaptırdım ama He muayenede 300 tl odemek fazla geldi.
Sonra bu sigortayı araştırdım kadınlar kulübünde tanıştığım bir arkadasta önerdi ve bende eşimle bazı tereddüt ler içinde yaptırdık sigortayı.
14.haftamda ilk defa gittim medicana ya.
*randevu alırken mapfre li olduğum için sorun yaşanır diye düşündüm ama olmadı.
*doktor yada hemşireler mapfre li olduğum için bir sorun çıkarmadı.
*uzun zamandır sadece 12 tl ödeyip muayene olmak iyi geldi.
*ben zaten kan ve 2li testimi dışarda yaptirmistim bunun için kan idrar açlık olarak testlerim yapıldı (ücretsiz yani sigorta kapsaminda)test sonuçlarını doktor beyle telefonda degerlendirdik gayet ilgiliydi.
*sadece ultrason aleti eski model ama doktorumdan memnunum 3lu test için 6 Mart randevum var.
*bende envankent te oturuyorum.
Son olarak şunu eklemek isterim...
Medicana daki sekreterler bile bu sigortayı kimse pek bilmiyorum ve araştırma yapmıyor galiba güvenmiyolar dedi ama boşuna bir sürü para veriyorlar dedi.yani onlarda kötülemiyorlar. Ayrıca doktorun ilgisi azalır mi özel sigortalı yim diye sordum. Sekreter gayet normal doktorun maaşı tıkır tıkır ödeniyor ona neymiş ki yok öyle birşey dedi.