Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

optimum bize çok yakın ama ben orda alacak pek bişey bulamıyorum yaa...yarın sıhıyeye falan gitcem bende sosyete pazarı varya orda ordada uygun ve güzel şeyler oluyor..koraydan bakim bende yarın..gataya gidiyorm bende...

hastane çıkışını ordan almıştım bide emzirme minderini, bir iki ıvır zıvır işte, fırsatın varken gez canım sosyete pazarına gitmeyi çok istiyorum ama markete bile zor dayanıyorum artık:))) erken falan deme aklında ne varsa al:)) lohusa tacını 2ay önce kızılaya gittğimde almadığımaçok pişman oldum, kardeşim aldı geldi allahtan:)) orda güzel pijama takıımlarıda vardır şimdi

bende eryamandayım çoğalıyoruz sanki gecelik için bende sincandaki büyük gimsaya baktım güzel olanlar vardı ama daha erken diye almadım optimuma inince koraya bakarım

Eki Görüntüle 372915

aldığım pijama takımını eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum, çok dışarı çıkma imkanı olmayınca seçeneklerde az oluyo bu gimsadan aldığım takım bayanlar nasıl?

Eki Görüntüle 372915

aldığım pijama takımını eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum, çok dışarı çıkma imkanı olmayınca seçeneklerde az oluyo bu gimsadan aldığım takım bayanlar nasıl?

güzelmiş canım iyi günlerde kullanırsın inş bende ordan baktım zaten hoşuma gitti kalitelide duruyorlardı aslında önemli olan kuıllanışlı olması emzirken

güzelmiş canım iyi günlerde kullanırsın inş bende ordan baktım zaten hoşuma gitti kalitelide duruyorlardı aslında önemli olan kuıllanışlı olması emzirken

teşekkür ederim canım aslında ne kadar kullanırım bilmiyorum sırf hastane çantası için aldım evde daha rahat kıyafetler giyerim, bunuda giyerim elbet, rengi ve yumuşaklığı hoşuma gitti, bide dediğim gibi çok gezme imkanım yok fırsatı değerlendiriyim dedim:)

hastane çıkışını ordan almıştım bide emzirme minderini, bir iki ıvır zıvır işte, fırsatın varken gez canım sosyete pazarına gitmeyi çok istiyorum ama markete bile zor dayanıyorum artık:))) erken falan deme aklında ne varsa al:)) lohusa tacını 2ay önce kızılaya gittğimde almadığımaçok pişman oldum, kardeşim aldı geldi allahtan:)) orda güzel pijama takıımlarıda vardır şimdi

ben bebişin çoğu şeyini aldım alacak bişey bırakmadımki:)ama gözüme güzel gelen şeyler varsa onları alacağım.kendime gecelik ve pijama bakacağım işte kısa kol önü düğmeli düşünüyorum.varsa hiç kaçırmicam sosyete pazarında muhakkak vardır..lohusa tacınıda alacağım geceliğin rengine göre alacağım yani illa kırmızı olması gerekiyormu?

teşekkür ederim canım aslında ne kadar kullanırım bilmiyorum sırf hastane çantası için aldım evde daha rahat kıyafetler giyerim, bunuda giyerim elbet, rengi ve yumuşaklığı hoşuma gitti, bide dediğim gibi çok gezme imkanım yok fırsatı değerlendiriyim dedim:)

evet bende sırf hastane için istiyorum evde ne olsa giyerim..o yüzden pekte pahalı bişey bakmıyorum en fazla 25--30liralık falan bişey bakacağım..bende geçen hafta batıkent gimsaya gittim baya uygun gimsada herşey..bebek çamaşır tozunu aldım ordan dalan roxymatik yıkadım bile:)))

bende eryamandayım çoğalıyoruz sanki gecelik için bende sincandaki büyük gimsaya baktım güzel olanlar vardı ama daha erken diye almadım optimuma inince koraya bakarım

evde giymeyede korayda kapri pijamalar varmış 9tlye annem görmüş bugün bende yarın bi bakınim iice..pantolonlarım sıkıştırmaya başladı artık dün lc den kot tulum aldım içinde çocuk gibi durmuyorumdur umarım:1::1::1:

evet bende sırf hastane için istiyorum evde ne olsa giyerim..o yüzden pekte pahalı bişey bakmıyorum en fazla 25--30liralık falan bişey bakacağım..bende geçen hafta batıkent gimsaya gittim baya uygun gimsada herşey..bebek çamaşır tozunu aldım ordan dalan roxymatik yıkadım bile:)))

çok pahalı almaya gerek yok dediğin gibi canım, sen baya hızlıymışsın bu arada:)) güle güle giysin bebişin cicilerini, lohusa tacını kardeşim kırmızı aldı aldığım takımlardn biride kırmızı zaten, ama hoş bi tac bulursun oda olur sanırım

çok pahalı almaya gerek yok dediğin gibi canım, sen baya hızlıymışsın bu arada:)) güle güle giysin bebişin cicilerini, lohusa tacını kardeşim kırmızı aldı aldığım takımlardn biride kırmızı zaten, ama hoş bi tac bulursun oda olur sanırım

sağol canım evet biraz hızlıyım sanırım..seninkide güle güle giysin..

merhaba arkadaşlar.ben çok giremiyorum işe başladım biraz zor oluyor evde oğlum karnımda bebeğim.

umarım herkez iyidir.doğumu yaklaşan arkadaşlar hayırlısıyla kurtulun inşallah.güzel haberlerinizi bekliyorum.

benimde buğün kontrolüm vardı.14 haftalıkken özelde gittiğim dr doçent kız gibi dmişti.bugün hacettepeye gittim asistan dr erkek gibi dedi.anlıcanız cinsiyetimiz belli değil henüz.
ama merak ediyorum doğrusu.nisan sonunda ayrıntılı usg var ozamanı beklicem artık.

geçen ay bizede erkek gibi demişti doktorumuz bugun kız dedi 17 haftlığız bakalım değismezse kız heralde

çok tşk ederim asya ismi aklımda vardı yalan yok şimdi birinden daha duyunca mutlu oldum

bende eryamanda oturuyorum ama çalışıyorum evde olsam seni alıp göksuda yürümek isterdim

biz yakınmışız göksu dediğine göre:) ama bende çalışıyorum yürüyüşe pek fırsatım olmuyor..

bende eryamandayım canım seninle yakınız..

komşu bulduğuma çok sevindimm :49:

evet canım yakınmışsın sen bana ama ya ne zman izne ayrılcan ben doğurduktan sonra mı:)) bu gün yarım saat çıktım sonra eve zor attım kendimi :))) koş doğru wc ye :))) kızlar son aylar çok zor oluyo bu wc olayı sürekli wc sürekli wc olmaz ki :D

dayanabildiğim yere kadar dayanayım çalışayım diyorum doğum ağustosun son haftasında görünüyor
doğumdan sonra izinlerimin hepsini kullanmak istiyorum bebişle daha çok vakit geçirmek için bakalım kısmet tabi

biz yakınmışız göksu dediğine göre:) ama bende çalışıyorum yürüyüşe pek fırsatım olmuyor..

bende göksuya yakınım 1.etapta oturuyorm..

bende 7. etaptayım kızlar

elidada bende çalıştığım için yürüyüş yapamıyorum bide kış çok çetin geçti şimdilerde hava biraz ısındı üşenmeyip akşamları çıkmak lazım yoksa çok yakında ben duba gibi olabilirim dört ayda 7 kilo almışım

kalan kilo hakkım 10 kg oldu :1:

Selam kızlar işlerin yoğuluğundan dolayı ben bikaç gündür gelemiyorum:27:Nasılsınız ne var ne yok? Buluşma ile ilgili kimse bişi dememiş kim geliyor kim gelemiyor belli değil? Bu durumda yapmıyor muyuz acep?

Back
X