- Konu Sahibi nonameanymore
Yüksel Hanımın methini çok duydum.Benim doktorum Nermin Köşüş. Ben Demetevler şubesine gittiğim için ona devam ediyodum. Demetevler hem bana daha yakındı hem muayene daha ucuzdu hem de kalabalık olmadığı için tahlillerim falan çok rahat oluyodu.Ama 2 ay kadar önce Beştepeye geçti doktorum. Doğum Beştepede olacağı için sevindim oraya geçmesine.Benim önemli tahliller falan da bitti o zamana kadar zaten.teşekkr ederim canım, benim dkt yüksel hanım , senn doktorum kim? ben çok memnnm doktorumdan ama doğuma o girecekmiş gibi görünmüyor, tabi oğlum süpriz yapıp perşembe günü gelmezse:)) hastanen politkası dediğin gibi , bugün fiyatları değiştimi diye sordum normal 1100, sezaryan 1600 müş, epidurelde 250 ekleniyormuş, onun dışında şeytan son dakkada doktorun girmiycekse git ztb hastnesinde bulursan özel odada doğum yap diyo, ama ne yapıcam bende kestiremiyorum, mutlaka burdan paylaşırım yaşadıklarımı cnaım, sağ salim kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Bazen ben de senin gibi düşünüyorum ZTB hakkında ama o kadar çok kötü yorum okudum ki o hastane hakkında özel oda bile olsa kötü muamele görüldüğünü ya da ziyaretlerde sorun çıktığını falan duyunca vazgeçiyorum sonra.
Umarım sorunsuz bir doğum geçirir huzurla alırsın bebeğini kucağına.