- Konu Sahibi nonameanymore
- #1.561
evet netten aldım bengünaydın annişler
bende bulamadım bende
görmeden almak istemiyorum bakalım bu hafta bi gezeyim diyorum ama nasıl olacak
canım sen nettenmi aldın ben karar veremedim
kaç beden aldın içi göstermiyor dimi
epeyce indirim vardı ben alırken, 1 gecelik 1 pijama aldım
biri 20, biri de 29du sanırım öyle bişey
içini falan göstermiyor, kumaşı çok kaliteli
benim başlangıç kilom 53, boyum 168
şimdi 70 kiloya yaklaşmama rağmen hala oluyor, s beden aldım, ama m kalmadığından almıştım
ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorumbulunduğumuz yer ikonyanın ilçesi kuzum ve konyaya gitmektense ankarayı tercih ettik ankaraya daha yakın bir ilçe ...
haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyoruz inş kesemizi görebiliriz lakin, doktor konusunda tavsiyen varsa canım, herhangi bir yer olabilir bizim için...
senin memnun kaldığın ve bayan bir doktor olursa çoookk mutlu olurum
yoksa gördüğümüz ilk hastaneye gireceğiz bilmediğimizden![]()
çok çok memnunum
ama ona da en erken randevuyu 1 ay sonraya alabilirsin
bir de nurten hanım var orda, o da iyiymiş, ona daha erkene veriorlar
gözünüz aydınmerhabalar hepinize,
yorucu ama guzel gecırdıgım gunlerden sonra tekrar aranızdayım. hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. kızımı saglıkla kucagıma aldım.biraz hareketli bizim bıdık. gece gündüz mesai yapıyoruz :) dünyanın en en en güzel duygusuymuş. dilerim hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz. ben epidural sezeryan oldum. inanılmaz korkan biri olarak şunu diyebilirim ki gözümde çok ama çok büyütmüşüm. elbette ağrılarım oldu hala var ama hiç bir zaman dayanılmayacak gibi değildi. benim adet dönemlerim çok sancılı geçer ondan daha şiddetli ağrı çekmedim, ki epiduralim hastaneden çıkana kadar takılıydı ağrım başladığında ağrı pompasıyla direk kestim ağrımı 2 gün sonra da hafif bi ağrı kesiciyle idare eder duruma geldim şimdi kullanmıyorum bile. dikiş yerim zaten uyuşuk ama genel bi sancı oluyo karın kısmında bi de epiduralden dolayı hafif bir bel ağrısı. şu anda da emzirme çabalarından ve uykusuzluktan dolayı kas ağrısı çekiyorum ama yavaş yavaş düzene giriyor herşey. fotografcıyı cok ıstıyordum ama bir sürü telaşın arasında malesef ayarlayamadım. bi ona pişmanım.ama sağlık olsun diyorum. annelik çok değişik bir duyguymuş. şu anda sanki bana oyuncak bi bebek verilmiş gibi hissediyorum, çocukken evcilik oynadığımız günlerdeki gibi :) hep derlerdi biraz klişe olcak ama gerçekten öyleymiş gözümün içine baktığı zaman uykusuzluk yorgunluk ağrı sancı herşeyi unutuyorum. şimdi heyecanla büyüyüp ele avuca geleceği günleri bekliyrum. bugunler bıraz yogun gecıyor sanırım bı sure buralarda olamıycam allah hepınıze kolay doğumlar nasip etsin. bir dahaki sefer kadar hoşçakalın..
allah kurtarmış
darısı bizlere inşallah