Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

selam hepinize tatlı anne adayları.ben hamile değilim.29 aralıkta aldım çok şükür mucizemi kucağıma.bende ankaradayım.yüzüncü yıl hastanesinde doğum yaptım.dr um Dilek ÖZDUR .Çok memnunum..aklınıza takılan bişeyler olursa cevaplarım.oğlumdan fırsat buldukça:))

Selam canım, güle güle büyüt kuzunu darısı başımıza:46:

merhaba hanımlar bende ankaradayım etimesguttayım şuanda burdaki devlet hastanesine gidiyorum kontrollere doğumu zekai tahir burakta düşünüyorum bakalım hayırlısı

ben de geldim kızlar..19+5deyim..öncesinde 2 özel hastaneyi denedim..ztb ye gittim en son orda da devam etmeye karar verdim...öğretmenim..paylaşımlarımızın faydalı olacağına eminim.

benimde riskli gebelik kanda pıhtılaşma var. ztb de Nüvit Birgiliye gidiyorum bende.
Benim özellikle gittiğim bir dr yok ..
Ben riskli gebelik bölümündeyim ..
Orda bir erkek dr var ismini hatırlayamadım şimdi , o bakıyor bana ..
Çok tatlı çok neşeli bir dr..

Özel 'de dr'um Güzin Başçı ..
Yenimahalle'de Lina Kadın Sağlığı Merkesinde ..

sağolll aminnn inşallah.. bol bol dua edin bana :)
Selam, hayırlısıyla kucağına al inşallah az kalmış, haberlerini bekliyoruz hayırlı doğumlar:128:

bende ztb gidiyorum. senin bi doktorun var mı?
merhaba hanımlar bende ankaradayım etimesguttayım şuanda burdaki devlet hastanesine gidiyorum kontrollere doğumu zekai tahir burakta düşünüyorum bakalım hayırlısı

özel odaları varmış ztb nin araştırdınız mı? fikriniz var mı? VİIP oda diye geçiyormuşş

ankaradaki arkadaşlarım 3 mart bu cumartesi gününden itibaren güven hastanesi hamile eğitim merkezinde ücretsiz eğitim seminerleri başlıyor saat 12-14 arasında haftanız ayınız ne ise ona göre takip edeilibilirsiniz ben bi sonraki haftadan itibaren giderim diye düşünüyorum ilk üç ayı geçtiğim için programına internet sitesinden bakabilirsiniz ilgilenenler olursa

oyy maşallahh onaa :nazar::nazar: bizde 16+5 iz cnm
cinsiyet belli olsun felen demişsinde oyuzden merak ettim
demekki nazlı çıktı senınkı :9::9:

Ben 11. haftada gitmiştim kontrol için o zaman küçüktü bir dahaki randevumda mart 15 de o zaman belli olur heralde ben çok merak ediyrum ama eşim acele etme diyor kontrolunu bekle diyor bakalım hayırlsı olsun da senin bebişede maşallahh :)

selam bende geldim..:21: 35 haftalık hamileyim bu ay sonuna inşallah bekliyoruz oğluşumuzu. :24: ztb nüvit birgiliye gidiyorum. Aslende Ankaralıyım yenimahallede oturuyorum.

kızlar ben geldim kızımla birlikte aranıza ne çabuk toplanmışız inş sayımız dahada artar çok çok iyi oldu bu topik konuşalm dertleşelim haberleşelim...

bu arada ben 25 yaşındayım 2 senedir ankaradayım eryamanda istanbuldan geldim bende ankaradaki mağazalrı çok iyi bilmeyenlerdenim inş burdan yardımcı olursunuz çünkü bilmediğimden alışverişi istanbulda yapmayı düşünmüştüm bebeğim 22 haftalık oldu temmuz annesi olucam inş henüz alışverişe başlamadım bundan önce 2 kez düşük yaptım o yüzden biraz beklemeyi tercih ettim bundan sonra başlıycam inş ayrıca güneşli günleri bekliyorum kendimi dışarı atmak için...

Merhabalar, kısmetse ben de Eylül başında anneler arasına katılmış olacağım..alışveriş düşünenler bu aralar sezon değişikliğinden dolayı bebek mağazalarıda indirimde, uygun fiyata kışlık güzel şeyler bulabilirler, ben malesef alışveriş yapamıyorum çünkü torun sevdasıyla annemler çoktan alışveriş işlerini halletmeye başladılar bile

luxxor, demişsin, hastane izlenimlerin nasıl, çok yoğunluk varmı?

Bir Ankara'lıya daha yer var mı ? :)
Bende Ztb'ye gidiyorum ..Temmuz sonu- ağustos başı annesi olucam Allah nasip kısmet ederse :1:

Ben de Ankarada yaşıyorum..Doktorum Sevgi Ateş Ucar ve doğumum Medicana da olcak Insallah.Yarın hamileliğimin 30.haftasını bitiriyorum (29+6).Cok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum.Allah bebeklerimizi sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

selam hepinize tatlı anne adayları.ben hamile değilim.29 aralıkta aldım çok şükür mucizemi kucağıma.bende ankaradayım.yüzüncü yıl hastanesinde doğum yaptım.dr um Dilek ÖZDUR .Çok memnunum..aklınıza takılan bişeyler olursa cevaplarım.oğlumdan fırsat buldukça:))

ben de geldim kızlar..19+5deyim..öncesinde 2 özel hastaneyi denedim..ztb ye gittim en son orda da devam etmeye karar verdim...öğretmenim..paylaşımlarımızın faydalı olacağına eminim.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Herkes hoş geldi, gece girememiştim maşallah ne çok yeni annemiz katılmış aramıza. Tecrübeler paylaşılmış çok mutlu oldum. Bundan sonra bi mutfak bi yatak bi de bu topic anlamam :) hııı bi de iş tabii. :19:

canım biz kızılay aleşveriş merkezindeki chiccodan aldık indirim vardı 350 tl civarı ve baston model kapanınca çok yer kaplamıyor ve çok hafif kendiliğinden yağmurluğu ve uyku tulumu tarzı bir şeyi var bu arada ben de temmuz annesiyim canım kaçıncı haftandasın?

22. haftadayım ben.sizin arabanız travel sistem mi peki?

ankaradaki arkadaşlarım 3 mart bu cumartesi gününden itibaren güven hastanesi hamile eğitim merkezinde ücretsiz eğitim seminerleri başlıyor saat 12-14 arasında haftanız ayınız ne ise ona göre takip edeilibilirsiniz ben bi sonraki haftadan itibaren giderim diye düşünüyorum ilk üç ayı geçtiğim için programına internet sitesinden bakabilirsiniz ilgilenenler olursa

Selam, ben eşimle birlikte katılacağım kısmet olursa. Yarın gideceğiz bakalım. saat 12:00-14:00 arası olacakmış A blok 5. kat. Belki tanışırız gelecek olan arkadaşlarla ne güzel olur:46:

gunaydın hanımlar

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız:16:
aksam cok gzuel payalsımlar olmus masallah bende gıtmek ısterım aslında su semınerlere ama bakalım benım bıd eevde var mınıgım :1::emir_bebek:

bugün 2 gün ara verdikten sonra tekrar derse gireceğim. oturdum bu saatte çorbamı içtim ama içim evde olmak istiyor hep. gerçi bugün biraz daha iyi geldim işte, malum yarın hsonu diye ama ne bileyim iş iştir işte.

bu arada hsonu demişken, bu aralar eşim çok yoğun hsonu da bazen çalışıyor o nedenle market işi kalmasın diye biz işi abartıp online alışverişe döktük. migrosun böyle bir uygulaması var biliyorsunuz değil mi? heeeeeeersey var ve özel poşetleyip kapınıza kadar getiriyorlar. çıkamayan, evde yalnız olan ya da kardan arabayı götüremeyecek olan varsa özellikle hsonu indirimleri filan da oluyor aynı magazadaki gibi migros kart numaranı filan verip alışverişini yapıyosun. reklam gibi algılanmasın, özellikle mecbur kalanlara (ki bazen bizlere de malum) çok önemli. :49:

of off bizim de haftasonu yapmamiz lazim nasil gozumde buyuyor al getir yerlestir :44:

bugün 2 gün ara verdikten sonra tekrar derse gireceğim. oturdum bu saatte çorbamı içtim ama içim evde olmak istiyor hep. gerçi bugün biraz daha iyi geldim işte, malum yarın hsonu diye ama ne bileyim iş iştir işte.

bu arada hsonu demişken, bu aralar eşim çok yoğun hsonu da bazen çalışıyor o nedenle market işi kalmasın diye biz işi abartıp online alışverişe döktük. migrosun böyle bir uygulaması var biliyorsunuz değil mi? heeeeeeersey var ve özel poşetleyip kapınıza kadar getiriyorlar. çıkamayan, evde yalnız olan ya da kardan arabayı götüremeyecek olan varsa özellikle hsonu indirimleri filan da oluyor aynı magazadaki gibi migros kart numaranı filan verip alışverişini yapıyosun. reklam gibi algılanmasın, özellikle mecbur kalanlara (ki bazen bizlere de malum) çok önemli. :49:

slm güzel anneler
bende 30 haftalık hamileyim ankara gölbaşından yarışmaya katılıyorum
önceleri 29 mayısta yeşim hanıma gittim dr ii ama hastane çalışanları çok küstah şimdi gölbaşı devlet hastanesinden meltem antalyalı hocaya gidiyorum yanlız ayrıntılı ultrason yok diye 20 haftamda koru hastanesinden aydan biri hanıma gittik çok hoş bi dr ama doğumu 6 7 bin dendi zaten ayrıntılı içinde 300 ödedik eyüp ekicinin kadın doğum hali diyorlar onun için ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum benim 2 .bebeğim 3 yaşında birde kızım var buda erkek inşallah heyecanla bekliyoruz
bide alışveriş için şu kızılaydaki yeni alışveriş merkezi nasıl neler var giden var mı benim için ulaşımı ene kolay yer kızılay direk otobüs var iç çamaşırı pijama birazda bebek eksiğim var kızılayda önerilerinizi bekliyorum :emir_bebek:

ben bılıyorum bu hızmetı fakat kg tutarınca kargo parası gıbı bısey alınıyor dıye bılıyorum:26:

Back
X