- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi nonameanymore
cümleten gübaydınnn arkadaşlar..
selam arkadaşım 28 gün önce arkadasım orda doğum yaptı doktoru yeşim hanım. hemşireler berbat anestezi uzmanı berbat. bi ton para verdiğinize yazık.
bende devlete gidiyorum inşallah bakalım hayırlısı. bende 35 haftalıgım. nomal bi avm ama bebk alışverişiiçin daha uygun yerleri seçebilirsin. o tarz yerler biraz daha pahalı gibi. gidebiliyorsan ulusa git.
selam arkadaşım 28 gün önce arkadasım orda doğum yaptı doktoru yeşim hanım. hemşireler berbat anestezi uzmanı berbat. bi ton para verdiğinize yazık.
bende devlete gidiyorum inşallah bakalım hayırlısı. bende 35 haftalıgım. nomal bi avm ama bebk alışverişiiçin daha uygun yerleri seçebilirsin. o tarz yerler biraz daha pahalı gibi. gidebiliyorsan ulusa git.
slm güzel anneler
bende 30 haftalık hamileyim ankara gölbaşından yarışmaya katılıyorum
önceleri 29 mayısta yeşim hanıma gittim dr ii ama hastane çalışanları çok küstah şimdi gölbaşı devlet hastanesinden meltem antalyalı hocaya gidiyorum yanlız ayrıntılı ultrason yok diye 20 haftamda koru hastanesinden aydan biri hanıma gittik çok hoş bi dr ama doğumu 6 7 bin dendi zaten ayrıntılı içinde 300 ödedik eyüp ekicinin kadın doğum hali diyorlar onun için ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum benim 2 .bebeğim 3 yaşında birde kızım var buda erkek inşallah heyecanla bekliyoruz
bide alışveriş için şu kızılaydaki yeni alışveriş merkezi nasıl neler var giden var mı benim için ulaşımı ene kolay yer kızılay direk otobüs var iç çamaşırı pijama birazda bebek eksiğim var kızılayda önerilerinizi bekliyorum![]()