Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

cümleten gübaydınnn arkadaşlar..

selam arkadaşım 28 gün önce arkadasım orda doğum yaptı doktoru yeşim hanım. hemşireler berbat anestezi uzmanı berbat. bi ton para verdiğinize yazık.
bende devlete gidiyorum inşallah bakalım hayırlısı. bende 35 haftalıgım. nomal bi avm ama bebk alışverişiiçin daha uygun yerleri seçebilirsin. o tarz yerler biraz daha pahalı gibi. gidebiliyorsan ulusa git.

slm güzel anneler
bende 30 haftalık hamileyim ankara gölbaşından yarışmaya katılıyorum
önceleri 29 mayısta yeşim hanıma gittim dr ii ama hastane çalışanları çok küstah şimdi gölbaşı devlet hastanesinden meltem antalyalı hocaya gidiyorum yanlız ayrıntılı ultrason yok diye 20 haftamda koru hastanesinden aydan biri hanıma gittik çok hoş bi dr ama doğumu 6 7 bin dendi zaten ayrıntılı içinde 300 ödedik eyüp ekicinin kadın doğum hali diyorlar onun için ama doğumu devlette yapmayı düşünüyorum benim 2 .bebeğim 3 yaşında birde kızım var buda erkek inşallah heyecanla bekliyoruz
bide alışveriş için şu kızılaydaki yeni alışveriş merkezi nasıl neler var giden var mı benim için ulaşımı ene kolay yer kızılay direk otobüs var iç çamaşırı pijama birazda bebek eksiğim var kızılayda önerilerinizi bekliyorum :emir_bebek:

bugün 2 gün ara verdikten sonra tekrar derse gireceğim. oturdum bu saatte çorbamı içtim ama içim evde olmak istiyor hep. gerçi bugün biraz daha iyi geldim işte, malum yarın hsonu diye ama ne bileyim iş iştir işte.

bu arada hsonu demişken, bu aralar eşim çok yoğun hsonu da bazen çalışıyor o nedenle market işi kalmasın diye biz işi abartıp online alışverişe döktük. migrosun böyle bir uygulaması var biliyorsunuz değil mi? heeeeeeersey var ve özel poşetleyip kapınıza kadar getiriyorlar. çıkamayan, evde yalnız olan ya da kardan arabayı götüremeyecek olan varsa özellikle hsonu indirimleri filan da oluyor aynı magazadaki gibi migros kart numaranı filan verip alışverişini yapıyosun. reklam gibi algılanmasın, özellikle mecbur kalanlara (ki bazen bizlere de malum) çok önemli. :49:

evet canım. carfeurrda da var o uygulama. ama ben seviyorum market gezmeyi. hazır gezebiliyoken kendim gidiyorum. satlerce oyalanıyorum. iilerde gidemezsek iyi olur. isteriz eve. zaten haftasonu sıkıntıdan patlıyorum. en azından alışverişle ilgileneyim. ama çok güzel bişey. mecbur kalırsak neden olmasın. bu arada sebze meyve falanda istedin mi hiç? nasıl taze geliyor mu?

evet canım. carfeurrda da var o uygulama. ama ben seviyorum market gezmeyi. hazır gezebiliyoken kendim gidiyorum. satlerce oyalanıyorum. iilerde gidemezsek iyi olur. isteriz eve. zaten haftasonu sıkıntıdan patlıyorum. en azından alışverişle ilgileneyim. ama çok güzel bişey. mecbur kalırsak neden olmasın. bu arada sebze meyve falanda istedin mi hiç? nasıl taze geliyor mu?

biz zaten normalde de marketten alıyoruz ama bunlar daha ozenle paketleyip getiriyorlar filan bana daha iyi taze geliyor. cheryy filan istiyorum çok güzel, yeşillik zaten öyle. tasima isi zor o nedenle ben boyle tercih ediyorum simdilik. gezme kısmı bebege alısveriste :1:

dün akşam okumuştum hemen yazdım bugünde kalkar kalkmaz siteye girdim ankaradaki yalnızlardanım bende
bu arada ztb giden hamilelerde çoğunlukta bende bebişden önce bir ameliyat geçirmiştim orda hamile kalıncada devam ettim doğuma orda düşünüyorum inş ama biraz evimize uzak nasıl olucak bilmiyorum...

Bende varım ankralı bi hamiş olarak arkadaşlar.herkse merhabalar.

Benimde doğumum kısmet olursa bu ayın sonunda olcak.

Drum dışardan gelecek doğumuma,doğum içinde HRS hastanesini düşünüyoruz şuan kısmet olursa inşallah.

HRS hastanesine gideniniz yada bilgisi olan varmı aranızda.

nerede oturuyorsun cnm? ztb de gittiğin bi doktor varmı?
dün akşam okumuştum hemen yazdım bugünde kalkar kalkmaz siteye girdim ankaradaki yalnızlardanım bende
bu arada ztb giden hamilelerde çoğunlukta bende bebişden önce bir ameliyat geçirmiştim orda hamile kalıncada devam ettim doğuma orda düşünüyorum inş ama biraz evimize uzak nasıl olucak bilmiyorum...

mrb arkadaşlar ben eryamandayım..25+3üm haziran annesiyim:)inşallah bir oğlum olacak..kontrollere gataya gidiyorum..alışverişiminde çoğunu yaptım..beşik ve arabayı ulustan aldım..bazı kıyafetleri ve küvetini falanda ulustan aldım..eryamanda bazı mağazalardan denk gelirse beğendiğim alıyorum..karışık yani nerde güzel bulursam alıyorum..

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar :) ztb den memnun musunuz ya beni ve kızımı öldürüyorlardi nerdeyse. Hatırlamak bıle istemiyorum o günleri. Gerçi sabit bir doktorunuz olunca sorun olmaz. Ay cinsiyet belli olsun ben de alışveriş e başlayacağım

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar :) ztb den memnun musunuz ya beni ve kızımı öldürüyorlardi nerdeyse. Hatırlamak bıle istemiyorum o günleri. Gerçi sabit bir doktorunuz olunca sorun olmaz. Ay cinsiyet belli olsun ben de alışveriş e başlayacağım

günaydın cnm hayırlı cumalar. memnunum aslına bakarsan ben. hangi hastaneye gidersen git aksi bir durumda gene hastanelerin gönderdiği yer ztb. eskiden kötüymüş ama şimdi iyi. ben 1 hafta önceden yatmıştım infertilite de inanılmaz süperdi hemşireler ve doktorlar. bilmem cok memnundum yani. şimdide inşallah doğumda da böyle olur.

günaydın cnm hayırlı cumalar. memnunum aslına bakarsan ben. hangi hastaneye gidersen git aksi bir durumda gene hastanelerin gönderdiği yer ztb. eskiden kötüymüş ama şimdi iyi. ben 1 hafta önceden yatmıştım infertilite de inanılmaz süperdi hemşireler ve doktorlar. bilmem cok memnundum yani. şimdide inşallah doğumda da böyle olur.

demekki bana kötüsü denk gelmiş doktor asistanlar tam felaketti sancı odasi falan. Inşallah rahat huzurlu bir doğum geçirirsin ben korkuyorum artık gidemem oraya. Benim Doktorum çağ da orada yapacağım inşallah.

demekki bana kötüsü denk gelmiş doktor asistanlar tam felaketti sancı odasi falan. Inşallah rahat huzurlu bir doğum geçirirsin ben korkuyorum artık gidemem oraya. Benim Doktorum çağ da orada yapacağım inşallah.

ne zman doğum yaptın canım şimdi bende okuyorum herkes memnun bende öyle ters bir durum görmedim ama eskiden böyle değildi diyorlar gelen hastalar aslında dediğin gibi şans iyi doktor ve hemşireler denk gelmedi insan bi daha gitmek istemiyor bende sincan lokman hekimde kötü br doktora denk gelmiştim o günden sonra kapısından bile geçmiyrm hastanenin

mrb arkadaşlar ben eryamandayım..25+3üm haziran annesiyim:)inşallah bir oğlum olacak..kontrollere gataya gidiyorum..alışverişiminde çoğunu yaptım..beşik ve arabayı ulustan aldım..bazı kıyafetleri ve küvetini falanda ulustan aldım..eryamanda bazı mağazalardan denk gelirse beğendiğim alıyorum..karışık yani nerde güzel bulursam alıyorum..

canım sen bitirmissin valla alışverişi bende 22+3 üm ama daha hiç başlamadım eryamndaym bende kızım olucak inş benimde ama ben ankaranında çok iyi bilmiyrm ulusta bşr mağaza okudum burdanda özelcan bebe diye inş girip ordan hepsini alır çıkarm diye düşünüyrm eryamanda ben hiç denk gelmedim bebek mağazası aslıdn havadan dolayı çok gezip bakmaya fırsatım olmadı...

Back
X