- Konu Sahibi nonameanymore
merhaba herkese bu topiği güncel tutalım, Ankaralı hamişler benim 34. haftam oğluşumuzu bekliyoruz bakalım, sincanda oturuyorum fatih ünv özele gidiyorum, yavaş yavaş bebişin eşyaları toplamaya başladım bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ankarada 4 boyutlu ultrason için nereye gidebilirim..fiyatı ne kadardır?
canım ordaki devlet hastanesi nasıl iyi ilgileniyormu..ben normalde gataya gidiyorumda acil bişey olursa oraya gelmem gerekir belki die sordum.eryamandaym ben
canım hayır travel sistem bilerek almadık biz, eltimin tavsiyesine uydum o da şimdi bebek bekliyor 2.sini, ilkini en teferruatlı bebek arbası almışlar ağır olmasın pratik olsun dedi o travel sistemler çok ağır zaten bebek çok küçükken arabada gezdirmeyiz oto koltuğunu da daha sonra ayrıca alırız pratik ve hafif bir araba olmasını istediğimiz için onu terich ettik chicco lite way diye bakabilirsin internetten
hadi bakalım balarisi sen dönüşte söylersin nasıl olduğunu ben de bir sonraki haftaya gitmeyi düşünüyorum
sen öğretmen misin canım nerde?
arkadaşlar ben de hamileliğimin başından beri 29 mayısa gidiyorum ve ne hastane çalışanlarından ne hemşirelerden hastabakıcılardan güleryüz dışında bir tavır görmedim acaba bu biraz da kişinin kendi şanssızlığı mı? kardeşimin apandist ameliyatı da orada olmuştu hem doktorların hem hemşirelerin ilgisi, hastanenin temizliği süperdi. Benim orada doğum yapan tanıdıklarım da oldu herkes tavsiye ediyor. Ben de kısmetse doğumumu orada yapacağım nesrin fenere gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan çok güven veriyor her şeyi ayrıntılı açıklıyor. Ayrıca diğer özeller gibi çok pahalı değil orada doğum aralıkta doğum yapan arkadaşım 1400-1600 arası ödedi epidural sezeryan için
Ben 17 hafta 2 günlüğim .. Viıp odaları duydum , bizde öyle bişey istiyoruz aslında doğum için.vıp odaları araştırdın mı? kaç haftalıksın şimdi?
Canım ben 9 nolu oddayım .. Yani riskli gebelikte ..evet sabah gidince 10 11 gibi çıkıysn hastaneden hangi odada mauyene oluyosun ben 4 nolu odada fatma beyazıtdayım oda çok güler yüzlü bir kadın ayrıca bende kaldım infertilite dış gebelikten ameliyat olup çıktım çok kalabalık ama kalabalığa yetecek kadarda doktoru hemşiresiyele yeteri donanıma sahip hayırlısı olsun geçen haftalarda arkadaşım doğum yaptı özel hastane kabul etmedi doğumu kendi hastası olmasına rağmen ztb gönderdi ambulansla özel oda tuttu eşi memnun kalmışlar ilgilenmişler allahım heryerde iyi insanlarla karşılaştırısın en önemli bu zaten
mrb arkadaşlar güncel bir başlık açıldığına çok sevindim..ben de 23 haftalık hamileyim şimdiye kadar ztb ye gidiyordum ancak ayrıntılı ultrasyondan sonra eşimle bırakma kararı aldık..şimdi tolga ecemişe gidiyoruz...ztb kadar yoğun bir hastane yoktur...her gittiğimde hem çok yoruluyor hem geriliyordum...doğumu da akayda düşünüyorum...ztb ile ilgili sorusu olan varsa yanıtlayabilirim 10 gün kadar da yattım orda...allah hepimizin yardımcısı olsun...
Günaydınlar ..
Ben 17 hafta 2 günlüğim .. Viıp odaları duydum , bizde öyle bişey istiyoruz aslında doğum için.
Canım ben 9 nolu oddayım .. Yani riskli gebelikte ..
Kan pıhtılaşmam var , kan sulandırıcı iğne yapıyorum , o yüzden bana 9 nolu oda bakıyor..
Arkadaşım benimde 29 martta ztb'de ayrıntılı usg'em var ..
Neden memnun kalmadın , biraz anlatır mısın ?
Bana da fikir için yardımcı olursun ..
Sağol şimdiden ..
Ben özelde de yaptırıcam gerçi ama yinede nedenmemnun kalmadım merak ettim ?
canım burda doğum yok yapmıyorlar ve fazla ilgilendkleri söylenemez ben bidahaki kontrolden itibaren ztb ye gitmeyi düşünüyorum düşün daha doktor tansiyonumu bile ölçmedi 2 li testi yapmıyoruz dedi bu ay kontrole gittiğimde kan testleri yapmadı okuduğum kadarıyla her ay yapılıyormuş yanlış bilmiyorsam yani yerinde olsam tercih etmezdim acil durumda atatürk hastanesi varmış bize yakın orayı düşünebilirsin gerçi hiç gitmedim nasıl bilmiyorum
günaydın herkeseee, iyi pazarlar
Ankara'nın havasından mı bilmem bende acaip dudak kuruluğu var resmen dudaklarım pul pul. ne yapsam çözemiyorum, öyle yağ sürüp de beklemeyi sevmiyorum ama hiç mi geçmeyecek anlamadım. hamilelikle bir alakası var mı?
kızlar ankarada 4 boyutlu ultrason için nereye gidebilirim..fiyatı ne kadardır?
merhaba herkese bu topiği güncel tutalım, Ankaralı hamişler benim 34. haftam oğluşumuzu bekliyoruz bakalım, sincanda oturuyorum fatih ünv özele gidiyorum, yavaş yavaş bebişin eşyaları toplamaya başladım bakalım
günaydın herkeseee, iyi pazarlar
Ankara'nın havasından mı bilmem bende acaip dudak kuruluğu var resmen dudaklarım pul pul. ne yapsam çözemiyorum, öyle yağ sürüp de beklemeyi sevmiyorum ama hiç mi geçmeyecek anlamadım. hamilelikle bir alakası var mı?
bende güncel kalsın istiyorum ama fazla uğrayan yok:)aslında sık sık girilse baya yardımcı oluruz birbirmize..ben buhar makinesi ve ateşölçer almayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz markalar varmı acaba..
mrb ben de ankaradayım ve hamile oldugumu yeni ögrendim.. daha küçücük 1 aylık bi bebegim varr .. hepimizin sağlıklı ve hayırlı bebişleri olur inş.. :) :)![]()
![]()
![]()
günaydın annecikler nasılsınız?umarım herşey yolundadır.
30 haftadan itibaren mutlaka doğum çantanızı hazırlayın arkadaşlar herşey olabilir.ben hazırlamış ve yatak odama ortaya koymuştum.
canım dudaklarını ıslak diş fırçası ile 2 dakika kadar fırçala daha sonra üzerine bal sürüp 1 saat bekletip ılık suyla yıka sonra da üstüne bir parlatıcını veya rujunu sür. Bunu 3 gün yapsan hiçbişi kalmaz![]()
bu arada ben de sincanda oturuyorum.. başak tıp merkezi var oraya gidiyorum simdilik ama önerdiginiz hastahaneler nasıl.. burada lokman hekim var.. orası ile ilgili bi bilginiz var mı acaba.. nasıl bi yer iyi ilgileniyorlar mı ... oraya gitmeyi düşünüyorum kontrollere falan.. ne dersiniz.. simdiden tşkler bilgileriniz için.. :)![]()