- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi nonameanymore
Arkadaşlar 24'ünde buluşsak olur mu? Bu hafta ben gelemiyorum da??
Hoşgeldin canım
leylacım Allah'ın bir hikmeeti canım her şeyde bir hayır vardır belki de kısmetiyle gelecek bu bebek size
Selamlar, başlığınızı gördüm dayanamadım ben de katılmak istedim topiğinize...Baya kaynaşmışsınız
Ben de balgattayım,buluşma durumu söz konusuysa full destek...Ayrıca hamile masajı fikrini de pek bi sevdim![]()
Hoşgeldin canım

dtescim sen neden abone olmuyorsun konuya canım? O zaman daha rahat bulursun topiğiben katılamayacağım üzgünüm istanbullda olduğum için ayrıca ankarada olsaydımda cumartesi günleri eşim evde olacağından yine gelemezdim buluşursanız güzel haberler bekliyrm sizlerden kimsede yazmıyor valla 3.sayfalara ilerliyr bizim konumuz ben istnbuldan bile eşlik ediyrm gelin kızlar nerelerdesiniz
evet canlarım tşkr ederim yorumlarınız için, benim bir kızım var 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor ben 3 sene kadar düşünmemek zorundayım kızımın okulu için 3 yıllık kredi borcundayım belki kızcaksınız ama içimdede tutamam bundan 6 ay önce kendi isteğimle gebeliğimi sonlandırdım 6 haftalıktı zaten çok psikolojim bozuldu o bebeğimden sonra bunuda kaldıramam diceksiniz ki neden korunmadınız eşim kılıf takarak korunmak istemiyor (her türk erkeği gibi)bende hapla korunuyordum 6 ay önce 1 ay ara vermek zorundaydım o arada hamile kaldım şimdide yine 1 ay ara verdiğim zamana denk geldi
eşim kendi yöntemleriyle korunmak istedi
amam maalesef yine başaramadı ve birde 3 yılllık kredi borcuna girdik
napcam bilmiyorum uyku düzenim allak bullak oldu
gece düşünmekten uykularım kaçtı ALLAH'ım yardım etsin bana burdada kadınlarımızın mutluluğunu okudukça da kahır ettim kendi kendime neden ben gebeliğime sevinemiyorum diye![]()
leylacım Allah'ın bir hikmeeti canım her şeyde bir hayır vardır belki de kısmetiyle gelecek bu bebek size

ayy canım ben de temmuz annesiyim 2012 Temmuz anneleri topiğine de gel emi:) çok sevindim kendimle denk birini bulduğuma ben de 22. haftama yeni girdimmerhabalar bende ankaradayım,ve temmmmmuzzz annesiyim :) 23 haftalık olduk ama sorunlu geçtiği için hamileliğim anneannemiz ve babannemiz ördükleri dışında bişey alamadık...bu aydan sonra inş başlıcam....![]()