Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

biraz daha iyiym ama tamamen geçti sayılmaz caanm , benim annemlerde çok ısrar ettiler biz birlikte kalıyoruz şimdi, o yüzden yer sıkıntısı var bende yazın taşınıncaya kadar park yatak daha uygun olur diye düşündüm, hem katlanıp kaldırılması benim için avantaj, tayinimiz çıkınca bi bbek odası düşünüyorum inşallah hem ozamana kadar bebeğin yatak odasında kalması içinde portatif bi şeyler olması daha uygun, genellikle bebek odası hazırlayanlar yanlarında bebeği uyutmak için ekstra bi şeyler daha düşünüyorlar canım aklında bulunsun

Asemb görükmüyosun epeydir nasılsın, bebişin keyfi yerinde mi, kraftın modellerini bende beyenmiştim, beyendiğim modele çok benzeyen babygo marka bir park yataka aldım bende 175 lira verdik, ayrınca için yatak 60 tl, uyku seti 110 tl

evet epeydir giremedim kuzumm annem geldide ist dan onla bahar temizliğine giriştik cnm
halıları felen verdik yıkamacıya mutfak cam perde ne var yok temızledık kuzum
oyuzden pek fırsat bulamadım :10::10:
gayet uygunmus senın park yatak kuzum halen daha kararsızım cnm
bi ara cıkcaz bakcaz bakalım dolap şifonyer felen aldınmı peki cnm

geçmiş olsun cnm sonucların iyi çıkmış. benım doktorum seker yuklemesıne gerek gormedı yaptrmadım. mobilya konusuna gelince, ben sitelerdeki mobiilyacıların nerdeyse tamamını gezdim. ahşap olsun istedim bebeğin sağlığı için, boyasız yalnızca su bazlı vernik yapılmıs mobilyalara baktım. cok guzeller ama fiyatları çok uçuk geldi. onların dışında bir de klasik beyazlı takımlar vardı daha uygundu. ben sitelerde beyaz mobilyaya verdikleri fiyata takım halinde mothercare den ahşap olanlardan aldım. farkı şu; sitelerde büyüyen yataklıydı takımlar benimki 6-7 yasına kadar kullanılabiliyor. sonrasında ek bir karyola alınıp genç odasına dönüşüyor. beşik de koltuk olarak odada kullanılabiliyor, bir de dolabı çekmeceleri ebat olarak daha küçük ama yeterli olur diye düşünüyorum yanına da artık sepet veya park yatak eklemeyı dusunuyorum ılk zamanlarda kolay kullanabılmek ıcın.

cnm ben de kararsızım henüz sepet mi park yatak mı alsam diye, park yatakta ne gibi sorunlar oluyormuş

kk da okudum kızlar şey dıyodu park yatak kısa surelı oluyo bide işte çocuk hareketlenmeye başlayınca
sallıyomus yatagı felen korkuyorum düşcek etcek diye dıyolar bide işte sallanma aparatı takılınca çok ses çıkarıyomus
bunun gibi şeyler yazmıslardı cnm oyuzden kafamda bulandı yanı :44::44:

evet epeydir giremedim kuzumm annem geldide ist dan onla bahar temizliğine giriştik cnm
halıları felen verdik yıkamacıya mutfak cam perde ne var yok temızledık kuzum
oyuzden pek fırsat bulamadım :10::10:
gayet uygunmus senın park yatak kuzum halen daha kararsızım cnm
bi ara cıkcaz bakcaz bakalım dolap şifonyer felen aldınmı peki cnm

elinize sağlık caım, epey gider temizliğin inşallah , ben annemlerle kaldığım içn yerimiz pek yok, 3 ay sonra tayinimiz var ben o yüzdne şimdilk bakmıyorum onlara, park yatak almamın sebebide kolay katlanıp kalıdırılabilmesi. yatak odasına rahat sığabilmesi.

elinize sağlık caım, epey gider temizliğin inşallah , ben annemlerle kaldığım içn yerimiz pek yok, 3 ay sonra tayinimiz var ben o yüzdne şimdilk bakmıyorum onlara, park yatak almamın sebebide kolay katlanıp kalıdırılabilmesi. yatak odasına rahat sığabilmesi.

he anladım kuzum gerek yok tabi gittiğin yere göre bakarsın
bizim ev epey bi büyük bi boş oda vardı oraya utu masası çamaşırlıgı felen koyuyodum
şimcik orasını cocuk odası yapcam işte
evet cnmcım baya gider bu temizlik bana :9::9:

günaydın arcak nasılsın

saol canım yazıp cıkmıstım yenı gördüm eskıye gore daha ıyıyım mıde bulantıları tıksınem yonunden yanı daha rahat yıyorum ama bu seferde yedıkten sonra cok mıdem bulanıyo sımdı de oyle oldu ıste olmasam cıkarcam yanı rahatlamak ıcın:26:

sen nasılsın canım calısıyor musun sen de:34:

ay kızlar evde olanlar mutlaka cıkın dısarı benım yerımede hava alın ben aksama kadar ıs yerındeyım :37:

saol canım yazıp cıkmıstım yenı gördüm eskıye gore daha ıyıyım mıde bulantıları tıksınem yonunden yanı daha rahat yıyorum ama bu seferde yedıkten sonra cok mıdem bulanıyo sımdı de oyle oldu ıste olmasam cıkarcam yanı rahatlamak ıcın:26:

ay kızlar evde olanlar mutlaka cıkın dısarı benım yerımede hava alın ben aksama kadar ıs yerındeyım :37:

allah yardımcın olsun benim çok şükür böyle bulantım yada tiksinmem olmadı
bende iyiyim çok şükür evdeyim çalışmıyorum

he anladım kuzum gerek yok tabi gittiğin yere göre bakarsın
bizim ev epey bi büyük bi boş oda vardı oraya utu masası çamaşırlıgı felen koyuyodum
şimcik orasını cocuk odası yapcam işte
evet cnmcım baya gider bu temizlik bana :9::9:

çocuk odalarıyla ilgili çok güzel örnekler var canım bende çok hevesleniyorum ama bekliycez bakalım, en eğlenceli kısım tadını çıkar;)

canım senin izne ayrılmana çok mu daha, inan evdede çok vakit geçmiyo bende okuldan ocaktan beri ayrıyım sanki 2 yıldır hamileymişim gibi zamaan geçmiyor,

allah yardımcın olsun benim çok şükür böyle bulantım yada tiksinmem olmadı
bende iyiyim çok şükür evdeyim çalışmıyorum

nuray nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

çocuk odalarıyla ilgili çok güzel örnekler var canım bende çok hevesleniyorum ama bekliycez bakalım, en eğlenceli kısım tadını çıkar;)

canım senin izne ayrılmana çok mu daha, inan evdede çok vakit geçmiyo bende okuldan ocaktan beri ayrıyım sanki 2 yıldır hamileymişim gibi zamaan geçmiyor,

iyiym canım çok şükür sen nasılsın son günlerin nasıl geçiyor heyecan dorukta bekliyorsundur ne güzel hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah

iyiym canım çok şükür sen nasılsın son günlerin nasıl geçiyor heyecan dorukta bekliyorsundur ne güzel hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah

amin canım mart bitsede benim oğlanda baharı görüp çıkıp gelse diyorum az kaldı şükür:) sağ salim hayırlısyla gelsin diye dua ediyorum , her gece heycan her gece hayaller:) darısı hayırlısyla sizinde başınıza canım, inşallah sağ salim kavuşalım bebeğimize

canım daha yenı hamıleyım 2 aylık o yuzden 32ncı haftada bıel ayrılsam 5 ayım var:26:

son zamanlar gecmek bılmıyo canım ama ben oglumda 37 haftalıkken ayrılmıstım ısten 1 haftada erken olunca bana kaldı 2 hafta o da nası gectı anlamadım ısyerım evın karsısındaydı belmekteydım keyfıne bıseyler yapıyodum gıdıp vakıt gecıyodu yanı :1:

bu sefer 32 de ayrılmayı dusunuyorum bakalım

Son düzenleme:
canım daha yenı hamıleyım 2 aylık o yuzden 32ncı haftada bıel ayrılsam 5 ayım var:26:

son zamanlar gecmek bılmıyo canım ama ben oglumda 37 haftalıkken ayrılmıstım ısten 1 haftada erken olunca bana kaldı 2 hafta o da nası gectı anlamadım ısyerım evın karsısındaydı belmekteydım keyfıne bıseyler yapıyodum gıdıp vakıt gecıyodu yanı :1:

bu sefer 32 de ayrılmayı dusunuyorum bakalım

ne güzel canım şanslıymışsın, benim okul evime neredeyse 2 saat uzaklıktaydı bende 24. haftaya kadar zor dayandım, evdeki bebiş kaç yaşında canım hazır mı kardeşe*

Herkese günaydınlar arkadaşlar dün çok kötü grip oldum geceleri bile uyutmuyor iki gün rapor aldım evde dinlenmeye çalışıyorum olduğu kadar:37:sizler nasılsınız ne var ne yok gelemedim ne zamandır

ne güzel canım şanslıymışsın, benim okul evime neredeyse 2 saat uzaklıktaydı bende 24. haftaya kadar zor dayandım, evdeki bebiş kaç yaşında canım hazır mı kardeşe*
canım zaten sımdıkı ısım cok farklı zaten artık oyle bı ımkanım yok sen 24.haftada nasıl ayrıldın rapor mu ayarladın :26:
benım bebıs mayısın 9 unda 2 yasına gırcek anlıycagın hıcbıseyden haberı yok kardes fılan:1: daha konusmuyor bıle :37:
Herkese günaydınlar arkadaşlar dün çok kötü grip oldum geceleri bile uyutmuyor iki gün rapor aldım evde dinlenmeye çalışıyorum olduğu kadar:37:sizler nasılsınız ne var ne yok gelemedim ne zamandır

cok gecmıs olsun canım haftasonuda gırıyor ıyıce dınlenırsın:34:

herkese gunaydın cok sukur haftasonuna geldık:1:
benım oglan hasta ya ıns ılerlemez kızlar öksürüyo baya :5:

günaydınnnnnnnnnn

çok geçiş olsun luxxor umarım bir an önce iyleşirsin

evde duran anneler şikayetçimisiniz yoksa bende sabah kalkıp işe gelmekten şikayetçiyim uyanamıyorum bugün gene geç kaldım :1:

günaydın canım geçmiş olsun bende bir haftadır griptim daha yeni yeni bitiyo, bol ıhlamur bol su ve mutlaka dinlen cnaım, benim az kaldı her gece senaryoyla uyuyorum nasıl doğurucam diye:)
canım zaten sımdıkı ısım cok farklı zaten artık oyle bı ımkanım yok sen 24.haftada nasıl ayrıldın rapor mu ayarladın :26:
benım bebıs mayısın 9 unda 2 yasına gırcek anlıycagın hıcbıseyden haberı yok kardes fılan:1: daha konusmuyor bıle :37:

cok gecmıs olsun canım haftasonuda gırıyor ıyıce dınlenırsın:34:

herkese gunaydın cok sukur haftasonuna geldık:1:
benım oglan hasta ya ıns ılerlemez kızlar öksürüyo baya :5:

ay cnaım benim geçmiş olsun, çok küçükmüş daha, kim bakıyo evde ona? ben ocak ayından sonra rapor aldım zaten sonra 15 tatil ücretsiz izin falan kapattım çok şükür, yoksa günde toplam 4 saat yola dayanmam mümkün değildi.

günaydınnnnnnnnnn

çok geçiş olsun luxxor umarım bir an önce iyleşirsin

evde duran anneler şikayetçimisiniz yoksa bende sabah kalkıp işe gelmekten şikayetçiyim uyanamıyorum bugün gene geç kaldım :1:

sen nerde çalışıyosun canım , sabah evdeyken bile uyanmak zor allah yardımcın olsun .

toparlanmana sevindim
özel bi şirkette valla hergün sürünerek uyanıyorum nasıl geldiğimi bilmiyorum bile
5 dk uyku için şirkette kahvaltı yapıyoruz :1: :1: :1:
doğuma kadar böyle artık ne yapalım

toparlanmana sevindim
özel bi şirkette valla hergün sürünerek uyanıyorum nasıl geldiğimi bilmiyorum bile
5 dk uyku için şirkette kahvaltı yapıyoruz :1: :1: :1:
doğuma kadar böyle artık ne yapalım

bende okula giderken zoraki kahvaltı yapıyordum oda otobüste midem bulanmasın diye, ama hiç kendime bakıp beslenememiştim ne zaman ki evde kaldım ozmaan 17 kilo aldım:))) 50 kilo ile hamile kalmış biri olarak şu anki halime hayretler içinde bakıyrm doğumdan sonra gitcek mi acaba bu kilolar:\ neyse her şey bebişlerimiz için sen mutlaka meyveni , cevizini sütünü yanında götür, bebişin gelişimi her şeyden önemli

bende okula giderken zoraki kahvaltı yapıyordum oda otobüste midem bulanmasın diye, ama hiç kendime bakıp beslenememiştim ne zaman ki evde kaldım ozmaan 17 kilo aldım:))) 50 kilo ile hamile kalmış biri olarak şu anki halime hayretler içinde bakıyrm doğumdan sonra gitcek mi acaba bu kilolar:\ neyse her şey bebişlerimiz için sen mutlaka meyveni , cevizini sütünü yanında götür, bebişin gelişimi her şeyden önemli

dediğin gibi herşey onlar için elimden geldiğimce yumurtamı meyvemi getiriyorum ama sütü içemiyorum midem bulanıyor

umarım gider bu kilolar olmadı buradan çıkıp diyet kulubünde buluşuruz :1: :1: :1:

herkese hayırlı cumalar kızlar
luxxor geçmiş olsun canım bol bol sıvı tüket ve dinlen inşallah bişiyciğin kalmaz

günaydınnnn

bende lokman hekimde banu hn a gittim ama memnun kalmadım ayrıca sezeryan istiyordum yaptıramam dedi kesti attı bilgi hastanesinde devam etmeye başladım kaçıncı haftadasın? cinsiyeti ne?

ben günnur hanıma gidiyorum canım ve şimdilik memnunum.valla ben normal istiyorum ama daha konuşmadım doktorumla.bu arada 19. haftadayım ve kız bekliyorum.
sen kaçıncı haftadasın?

Back
X