- Konu Sahibi nonameanymore
- #1.181
selam bayanlar özlemişim sizleri epeydir giremiyordum bu saatte bebişi emzirmek için bekliyorum uyansın diye:) geçmişi şöyle bir okudum aklımda kalan sorularınıza cevap vereyim birde yeni lohusa olarak acı tecrübelerimi sizlerle paylaşayım:)) bir kere epidurali istediğime çok pişmanım keşke daha önceden hem bu kadar baş ağrısı çekiceğimi, hemde üstüne bel ağrısı bineceğini bilseydim
yani şimdi ki aklım olsa kesinlikle genel anestesi isterdim, herkesde bu yan etkiler olmuyor sanırım, ama ben iğne yapılırken kastım kendimi üstelik amaliyat esnasında kesiği hissetiğimi düşünüp panik oldum, neticede genel anesteziye dönüldü,, ancak şimdi bütün olumsuzluklarını yaşıyorum epiduralin. ilk bi kaç gün gercekten çok ciddi baş ağrıları oluyo, bu gün sırf kahve içerek baş ağrılarımın geçtiğini öğrendim, şükür iyiyim, aklınzda olsun sütsüz şekersiz kahve baş ağrısına iyi geliyor, birde sakın ilk zamanlar terliyken gece bebişle hemen ilgilenmeye kalkmayın sonra o ter üzerinizde kalır benim gibi birde boyun tutulması yaşarsınız:\ kendinize çok dikkat etmelisiniz lohusa teri cidden başka bi şeymiş, off içinizi karartmamıışmdır umarım ama bi kaç gündür bunlarla uğraşmaktan kendime gelemedim ben. umarım siz bunların hiç birini yaşamazsınız çünkü evde artık küçük bir melek var :)))) ve 0nunla vakit geçirmek çok eğlenceli, buda size her şeyi unutturuyo. bu arada doğuma giren doktor kendi doktorum değildi banu hanımdı ama benim doktorla ilgili bir sıkıntım olmadı gayet iyi bir bayandı, hastanede 2 gece kaldık ve yaklaşık 1700 lira ödedik, şimdilik benden bu kadar kızlar ara ara gelirim yine , yeni gelen arkadaşlar inşallh sizde hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız, görüşmek üzere...