- Konu Sahibi nonameanymore
- #1.301
betty_sew çok şükür daha iyiyim.yarın muayenemiz var zaten doktorla.daha önce gitmek ve gitmemek konusunda tereddüt yaşadım.ama ilaç vereceklerdi boğazım için.taze sıkılmış portakal suyu,zencefil ve otacının öksürük için şekeri(genelde gece gıcık tutmasına karşı)alıyorum.şu an daha iyiyim.ilaçsız atlatabiliyormuyum denemek istedim bi kaç gün.zaten fazlaca ilaç kullanıyorum çünkü.hipotroidim var.magnezyum hapı,omega 3,demir ve vitamin hapı derken zaten baya bir şey oluyo
ama doktor illada ilaç alacaksın derse yapcak bir şey yok KBB doktoruna gözükeceğim ozaman:)
ya bedenen düzelsem ruhen bozuluyorum..bir tutturamadık şunuduş aldım,sizin yazdıklarınızı okudum,günlükte tutuyorum arada orayada bir şeyler yazdım rahatladım.
ARKADAŞLAR yaptığınız yorumlar beni mutlu ediyor.Ankaraya gelin geldiğim için burada fazla çevrem yok.ama siz hepiniz arkadaşlarım oldunuz.hemde bazılarınız aslında komşum gibi yakınsınız çünkü bir çoğunuz eryamanda oturuyo:)
en azından aynı şehirdeyiz.yalnız değilmişim gibi oluyor.güç oluyor bana.
yarın doktora muayene olduktan sonra sizede gelişmeleri yazarım.görüşmek üzere arkadaşlar.
tekrar geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
dediğim gibi hiçbişey için canını sıkma biraz oluruna bırak bebeğini düşün
ufaklık napıyomuş gelince yaz yarın :13: