- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
- Konu Sahibi nonameanymore
- #1.321
önceki sayfalarda öneride bulunanlar olmuştu ama hatırladığım kadarıyla söğütözünde chicco mağazası varmış uygun olan haziranda mothercare indirime gircekmiş kipa nın zaman zaman indirimleri olduğundan ve forumda uygun mağazalar olduğundan bahsetmişlerdi...
benim bildiğim kadarıyla özelcan bebe toplu alışverişlerde oldukça indirim yapıyor,yüzde 15 artı taksit yaparız demişlerdi bize...ulustaki en büyük şubesi 4 katlı...ben samanpazarına çıkarken yokuşun hemen sol kolundaki şirinler'den aldım...markalı markasız çok fazla çeşit var...kızılay YKM nin sırasındaki mnço muydu adını tam hatırlayamadığım bir mağaza var aşağıya doğru inilen oldukça uygun geldi fiyatları...nerden alırsan al pazarlığı elden bırakma)
Teşekkür ederim. Dün gittim samanpazarındaki özelcan bebeye kaliteli şeyler vardı bir iki şey aldım parkyatak alacağım ona da hangi marka almaya karar verdim. Ama bir iki mağaza bana şirinler bebeyi tavsiye etti orayı da gördüm ama bakmadım oraya da gidecem bebek şekeri malzemesi almaya gittiğim zaman inşaallah.
Bu arada hanımlar mothercare de her ayın 15 inde bazı sürpriz ürünlerde %50 indirim oluyormul haberiniz olsun :)