40 çıksın diye dört gözle bekliyorum cnaım

, bebek arabası almadım daha ben onu araştırıcam şimdi, bu göğüs pedlerinden almıştım bebedorun, göğüs uçlarına iyi gelmedi bende gittim bide göğüs kalkanı aldırdım eşime, göğüs kalkanından göğüs ucu çamaşıra değmediği için daha rahat, avetn marka en iyisiymiş ama eşim bulamadığı için nuk marka aldı geldi, bende göğüs ucları hassasken kullanmaya başladım, göğüs pompası falan almayın şimdi lazım olursa hemen alırsınız nasılsa, birde hastane çıkışlarını biz 2 hafta rahat giyebildik tulumlarımız falan hemen küçüldü

, şimdi 3-6 aylık yazlık bebek kıyafetlerine bakıcam ama erkek bebeklerde bulmak zor cidden, emzik almıştı kardeşim hiç kullanmadım daha, ana kucağı her an elimizin altında hatta şu an onda uyuyo

, beşiğini hiç sevmiyo sanırım

, geçen hafta optimuma gittik , birden bebişle kendimi dışarda bulunca gereksiz yere küçücük tişörte 25 tl verdim eve gelince aklım başıma geldi

siz siz olun o kadar çok para vermeyin en fazla 3 hafta giyiyorlar yazık oluyo sonra, şimdilik bu kadar bayanlari aklıma geldikçe yazarım oğluşla öptük sizleri