- 24 Şubat 2011
- 2.206
- 20
- 358
- 37
- Konu Sahibi nonameanymore
- #1.421
Bİ KAÇ gündür giremiyordum .nasılsınız hamişler:))
ben 13,5 kilo aldımbacaklarım ve popomda kilo aldı.artık aynada kendimi begenmiyorum ne yazık ki.ama en kötüsüde ayaklarımın ve ellerimin şiş olması.yürürken zorlanıyorum artık.ayaklarım acıyor.
birde dün akşma bir diz agrısı daha doğrusu sızlama şeklinde çok rahatsız etmeye başladı.bugünde devam ediyor .bendede var suç,doktor bana mg vermişti.ben tadını sevimiyorum diye yaklaşık 20 gündür kullanmıyordum.ama dün tekrardan başladım.bacakta oluşan kramp ve sızılara ii geliyormu. MG.SUYA ATILIYOR GAZOZ gibi:))
bebek arabası bebek şekeri ve gögüs pompasını hala almadık.arabayı eşim ne zaman alırsa artık.gögüs pomapasını bebiş doğduğunda gerek olursa almayı planlıyorum ama bugün bebek şekeri araştırmasına netten yogunluk vereceğim ve artık karar verip sipariş ettirmem lazım.
birde geçen cumt doktora gittigimizde artık her hafta gel demişti.bu cuma gidecegiz tekrar doktora.ve kızlar ilk kez NST ye girecegim.sonucu doktora götürecegim.ona göre doğumla ilgili konuşacakmışız bakalım.heyecanlıyım yani:))
görüşmek üzere.
merhaba leysal artık günlerin azaldıkça şişlerinde artıyor demekki mg iç faydasını görürsün canım hayırlısıyla kucağına al bebişinide