- Konu Sahibi nonameanymore
- #1.461
valla benim durumum biraz karışık şimdi 19 mayıs hastanesine gittim orda baran hanım var çok ilgilendi yol yordam gösterdi ne sorduysam bıkmadan cevapladı sağolsun...ben öğrenciyken erkek arkadaşımla aynı evde yaşamaya başlamıştım okul bitti hala devam ettik bu ikinci gebeliğim benim ocak ayında birini sonlandırmamız gerekmişti aşırı kanama sebebiyle ama arada bu kadar kısa zaman olunca büyük bir kavga çıktı daha evlenmeye niyetimiz yoktu çünkü çocuk benden değildir diyip kesitirip attı ben de gebeliğimi 10+3 te öğrendim yasal sınırı geçtiğimiz için bende de kanama geçmişi olduğu için aldırmak istemedim ama şu an kendisi hala inkar modunda gönül ister ki güzellikle halllolsun ama olmazsa da doğumdan sonra dna testi ile ispatlayıp gereksiz yere süründüreceğim kendisini...burda beni yargılayan arkadaşlar olabilir yapmasaydın etmeseydin şeklinde valla olan oldu artık yapacak birşey yok aileme de söyleyemem yani paylaşacağım bir tek burası var...
bebişin hayırlı uğurlu olsun umarım bundan sonra bebeğinle kaderin daha güzel ilerler babasıda yaptığı hatayı telafi eder
baran hanımı duymuştum içinde ısındıysa devam et
hamileliğin nasıl geçiyor peki zorlanıyormusun?