cnm seni çok iyi anlıyorum doğum yaklaştıkça insanın tedirginlikleri artıyor, etraftaki doğum hikayelerine de daha çok yoğunlaşmaya başlıyorsun...inş sorunsuz rahat bir şekilde atlatırız, söylediğin gibi herkesin bünyesi farklı herkes farklı şekillerde atlatıyor bu macerayı...yaşayarak görecez, o yüzden en güzeli sadece bebeğin sağlıklı dünyay gelmesine odaklanmak, öyle ya da böyle biz bi şekilde üstesinden geliriz sıkıntıların, aman o minik beden sağlıkla sıkıntı çekmesin ne yapalım
ztb de isteğe bağlı ayrıntılı ultrasyon yaptıramazsın hayatta...1 ay önceden randevu verirler..doktorun acil olarak göndermesi dışında
öyle almazlar direk ayrıntılıya...zaten ztb deki ayrıntılı ultrasyonda pek ayrıntılıya benzemiyor gidince anlarsın ne demek istediğimi :))
1.5 yıldır mı kullanıyorsun...ayy allah kolaylık versin cnm ya gerçekten kolay değil ben 7.ayda başladım nefret ettim...1,5 yıldır kullanmak kolay olmasa gerek...sabah akşam mı vuruyorsun?? benim heryerim morardı bıktım açıkçası ama napalım katlanıyoruz...eğer başka bir doktor olsa gerçekten bu kadar rapor verip bizim rahatımız için bu kadar çabalamazdı...tolga hocadan önceki doktorumdan biliyorum...neler çekmişim
daha önce coşkun beyin ismini vermişlerdi burda...handan hanım da çok tatlı bir bayann