canım sorması ayıp neden lokman hekimden vazgeçtin bende oraya gidiyorumda merak ettim şimdi:26:
cnm iki hafta felen önceydi gittim oraya banu hn dan aldım randevuyu
epey bi bekledik randevu aldıgımız halde hadi o önemli değil
bide asistanımıdır nedir bi kız vardı herkese çok kaba davranıyodu birileri bişey soruyo
kız kapıyı milletin suratına kapatıp giriyo odaya
benım ilk muayenem oldugu ıcın dr radyolojıye gönderdi ayrıntılı baksınlar dıye
ama malesef aynı gun giremedik radyolaojiye bikaç gün sonrasına randevu verdiler
randevu saati 3 dü ben radyolojı odasına 4 ü geçiyodu girdim içeri eşimide almadılar
radyolojı baktı dedi drunuza gönderdim bilgileri ona gidin neyse gittik oraya asistanına dedim böyle böyle
ters bi şekilde bekleyin dedi oturduk bekliyoruz epey vakit geçti 1 saat kadar ve eşim sinirlendi kıza dedi 1 saattir bekletiyosunuz dıye
o kızda ismini bilmiyorumki nasıl çağırayım dedi bende dellendim tabi dedim nedemek bilmiyosun bilmiyosan alsaydın ismimizi felen neyse atıştım orda
sonra kız pat dıye kapıyı suratımıza kapatıp girdi içeri bende açtım kapıyı dedim sen kım oluyosun felen dr banuda benı sakınleştirmeye çalıştı
neyse dr aldı bizi içeri altı ustu yorumlıycak raporu 1 saat bekledik
bide dr da çok yapmacık geldi bana onun haricindede çalışanlar suratsız ilgi alaka hiç yok
özel ama devlet gibi dedim ben burda dogursam hiç ilgilenmez bunlar başlarından atarlar
oyuzden başka hastaneye gitcem cnm