• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

cnm bugun gittim ben sincan koruya muayene 37 lira doğum 1200 lira bence gayet uygun
donanım bakımından sorunuda yok yenı dogan bakımıda var cnm ben cok memnun kaldım çok ilgili bi hastane herşeyiyle :42:

maşallah cnm oğluşuna :emir_bebek::nazar: sağsağlim alırız inşallah kucaklarımıza :16::16:

maşallahhh :) 3 kişi günlerimiz birebir aynı :)))))))) canım memnun kakmana çooookkk sevindin,sonunda doktorunu bulmuşsun :)

canım hoşgeldin, takıl sürekli ya seni görünce mutlu oluyorum ben :1:

kilo kardeşliği olmuş ikimizinki desene :nazar: 3500 müüüüüüü ben 3 kiloya ulaşsa göbek atcam canikom ama dur bakalım. Bugün hanfendi yukarıda azıcık en azından vajinal çalışmıyor, aman Allah'ım dün neydi öyle bi elim karnımda bi elim aşağıda öyle geçirdim günü :49: sürekli açıp açıp göbeğime bakıyorum yukarısı boşalmış mı diye, çünkü iyice inerse 3 haftaya doğum olur diyor drlar ve halk :36:

Bu cuma yine gidiyorum hastaneye, drum tatile gidecek öncesinde bi göreyim dedi, haydi hayırlısı.

Ne yaptın işlerini halledebildin mi? İhtiyacın eksiğin varsa haber ver elimden geldiğince fikir vereyim yönlendireyim nacizane, benim çoğu bitti artık. Mama sandalyesi alacaktım çok beğendiğim var bitane ama onu erteledim sadece. Bi de kirli sepetiyle kapı süsü kaldı alınacak. Masus bırakıyorum 1-2 tane ki bu haftalarda uğraşacak kafa yoracak birşeyler olsun :9:

biz de 2 hafta önce yani 31+5 de 1900 gr olmuştuk :) haftaya bugün bakalım nolcak :))) ben de dün yüğrüyemiodum :( bir elim hep altta göbeğimde geziyorummmm

canım hoşgeldin, takıl sürekli ya seni görünce mutlu oluyorum ben :1:

kilo kardeşliği olmuş ikimizinki desene :nazar: 3500 müüüüüüü ben 3 kiloya ulaşsa göbek atcam canikom ama dur bakalım. Bugün hanfendi yukarıda azıcık en azından vajinal çalışmıyor, aman Allah'ım dün neydi öyle bi elim karnımda bi elim aşağıda öyle geçirdim günü :49: sürekli açıp açıp göbeğime bakıyorum yukarısı boşalmış mı diye, çünkü iyice inerse 3 haftaya doğum olur diyor drlar ve halk :36:

Bu cuma yine gidiyorum hastaneye, drum tatile gidecek öncesinde bi göreyim dedi, haydi hayırlısı.

Ne yaptın işlerini halledebildin mi? İhtiyacın eksiğin varsa haber ver elimden geldiğince fikir vereyim yönlendireyim nacizane, benim çoğu bitti artık. Mama sandalyesi alacaktım çok beğendiğim var bitane ama onu erteledim sadece. Bi de kirli sepetiyle kapı süsü kaldı alınacak. Masus bırakıyorum 1-2 tane ki bu haftalarda uğraşacak kafa yoracak birşeyler olsun :9:

hoşbuldum cnm benım :48: yeterki sen mutlu ol cnm ben hep gelirim :7::7:
evet bebişlerimiz aynı gidiyo maşallah onlara :emir_bebek::nazar:
valla ben dr un yalancısıyım 3500 olur dedi :9::16:
benımkide aşağılarda ortalarda takılıyo bakalım ne olcak ama inşallah vaktinde gelir bebişler :16:
nts ye felen girdinmi sen cnm ben dun dr a sordum nezaman girerim dıye o da 2hafta sonra geldiğinde girersin dedi
cnm benım cok sağolsasın bunu demen bile yeter :48::48:
bi oda takımı kaldı onuda begendim çilek mobılyadan onu almayı planlıyorum bugun yarın alırız sanırsam
tekstil vs tmm bide sebamedin urunlerını alıcam onuda az daha vakit yaklaşsın öyle alayım dıyorum
bez olarakda prima premium care ı öneriyolar onu alcam 1 paket sonra kilosuna göre alırım artık
çoğu bitti yani azı kaldı vakitde yaklaştıkca dogum stresi bastı onuda bi şekilde halletcez bakalım :16::16:

maşallahhh :) 3 kişi günlerimiz birebir aynı :)))))))) canım memnun kakmana çooookkk sevindin,sonunda doktorunu bulmuşsun :)

he valla ya sonunda buldum yaşasıııııııııın :9::9::9:
evet cnmcım sen ben wavybaby aynıyız bebişler dogduktan sonrada birbirimize dert yanarız artık:9:

hoşbuldum cnm benım :48: yeterki sen mutlu ol cnm ben hep gelirim :7::7:
evet bebişlerimiz aynı gidiyo maşallah onlara :emir_bebek::nazar:
valla ben dr un yalancısıyım 3500 olur dedi :9::16:
benımkide aşağılarda ortalarda takılıyo bakalım ne olcak ama inşallah vaktinde gelir bebişler :16:
nts ye felen girdinmi sen cnm ben dun dr a sordum nezaman girerim dıye o da 2hafta sonra geldiğinde girersin dedi
cnm benım cok sağolsasın bunu demen bile yeter :48::48:
bi oda takımı kaldı onuda begendim çilek mobılyadan onu almayı planlıyorum bugun yarın alırız sanırsam
tekstil vs tmm bide sebamedin urunlerını alıcam onuda az daha vakit yaklaşsın öyle alayım dıyorum
bez olarakda prima premium care ı öneriyolar onu alcam 1 paket sonra kilosuna göre alırım artık
çoğu bitti yani azı kaldı vakitde yaklaştıkca dogum stresi bastı onuda bi şekilde halletcez bakalım :16::16:

çilek işini iyi düşünmüşsün bi ara indirime de girmişti cuk olmuş :)

nstye girdim bi sorun yok dedi dr ama kağıttan pek bişi anlamadım grafik gibi birşey, sancı sıklığını gösteriyor galiba. Azıcık da az bilmişlik yapayım dedim bunun üzerine ihtisas yapmıcam artık ayyyyh yoruldum, onu da dr a bırakcam. yoksa diger her degeri milim milim hepimiz araştırıp okumuyor muyuz :) nst tatlı bişey ya bebeğin kalp atışlarını dinliyosun bi yandan da ağrı probuna bağlanıyosun o sırada hareket ederse basıyosun düğmeye (bizimki öyleydi). düz 15 dk yatmaktan belim ağrıdı bi de klimadan göbeğim üşüdü o kadar :1:

cumaya bi daha gidiyoruz bakalım. Ohhh yarın Temmuz 1 :):emir_bebek:

Tatlım ben etlik lokman hekime gidiyorum. Senin ablan mi eltisimi doğum yapmıştı. Nasıl memnun kaldılarmi ilgi felan birde ne kadar verdiler

evet canım ablamın eltisi yapmıştı ama sanırım 8.aydan itibaren oraya geçti kıbrıstaydı daha öncesinde. ama o eryamandakine gitmiş drundan memnundu ablam çok kalabalık bi hastane dedi sadece. sen hangi doktora gidiyosun bende lokman hekim gata ve zübeyde hanım 3lüsü arasında hala git geller yaşıyorum yaa:44: böyle giderse orduevinde doğurcam :1:

çilek işini iyi düşünmüşsün bi ara indirime de girmişti cuk olmuş :)

nstye girdim bi sorun yok dedi dr ama kağıttan pek bişi anlamadım grafik gibi birşey, sancı sıklığını gösteriyor galiba. Azıcık da az bilmişlik yapayım dedim bunun üzerine ihtisas yapmıcam artık ayyyyh yoruldum, onu da dr a bırakcam. yoksa diger her degeri milim milim hepimiz araştırıp okumuyor muyuz :) nst tatlı bişey ya bebeğin kalp atışlarını dinliyosun bi yandan da ağrı probuna bağlanıyosun o sırada hareket ederse basıyosun düğmeye (bizimki öyleydi). düz 15 dk yatmaktan belim ağrıdı bi de klimadan göbeğim üşüdü o kadar :1:

cumaya bi daha gidiyoruz bakalım. Ohhh yarın Temmuz 1 :):emir_bebek:

evet çilek bencede iyi oldu begendimde baya fiyatıda ıyı geldi :21:
aman olmasın sorun felen herşey iyi gitsin veee iyi bi dogum yaşayalım inşallaaahhh :16::16:
hehe demek göbüşünü üşüttüler bayada uzun yatılıyomus yahu bakalım bende 2 hafta sonra gitcem
ilk deneyimim nasıl olcak bakalım nst ile :9: adınıda hep karıştırıyorum dr a da sorarken nts miydi neydi o nezaman olcak demiştim :9:
az kalmıs senın bebişini görmeye oh ne güzel :emir_bebek: güzel hbrlerle gelirsin inşallah cnm benım :16:

evet canım ablamın eltisi yapmıştı ama sanırım 8.aydan itibaren oraya geçti kıbrıstaydı daha öncesinde. ama o eryamandakine gitmiş drundan memnundu ablam çok kalabalık bi hastane dedi sadece. sen hangi doktora gidiyosun bende lokman hekim gata ve zübeyde hanım 3lüsü arasında hala git geller yaşıyorum yaa:44: böyle giderse orduevinde doğurcam :1:

Hamile hamile orduevinde mi kalıyorsun kıyamam sana .Yemek olayını nasıl hallediyorsun ben geçen yıl lojman çıkana kadar kalmıştım perişan olmuştuk. Yeni mi tayin oldunuz? Yapabileceğimiz bişey var mı?

slm millet nerelerdesiniz bakem :3::3:
ee tabi pazar olunca hepiciğiniz gezmelere kaçtınız demi oh iyide yapmıssınız :13:
ben evdeyım kocişle temizlik yaptık şimdide oturma odasını boyuyo geçen hafta bebişin odasını boyamıstı
bu haftada oturma odasını hallediyo işe yarasın azcık :9::9:

Hamile hamile orduevinde mi kalıyorsun kıyamam sana .Yemek olayını nasıl hallediyorsun ben geçen yıl lojman çıkana kadar kalmıştım perişan olmuştuk. Yeni mi tayin oldunuz? Yapabileceğimiz bişey var mı?
evet canım ya maalesef 3 aylığına burdayız ev tutmadım ablam var ama rahatsız etmek istemiyoruz doğuma yakın geçicez onlara yemek olayı var ama zor tabi saatli yeme içme ama idare edicez artık napalım:43: saol canım ya düşünmen bile yeter :34:

Elif terziye gidiyorum gayet memnunum tatlım tavsiye ederim kalabalık ama kaliteli doktor .doğumada o giricek ınş.

slm millet nerelerdesiniz bakem :3::3:
ee tabi pazar olunca hepiciğiniz gezmelere kaçtınız demi oh iyide yapmıssınız :13:
ben evdeyım kocişle temizlik yaptık şimdide oturma odasını boyuyo geçen hafta bebişin odasını boyamıstı
bu haftada oturma odasını hallediyo işe yarasın azcık :9::9:

yok tatlım nerdeeee, ben gezmelere filan çıkamıyorum artık çoğu arkadaşla sezon finali yaptık :1: kayınvalidem koli yollamıştı sağolsun 1 hafta yemek onlar idare etti şimdi wavy mutfağa girer ve çoşturur moduna geçtim. sonra tabii maşallah bi bel ağrısı :emir_bebek:

yarın temizlik var bende de, cam kapı silinecek. kocişin ne güzel yardımcı oluyor, bizimki bi perde taktı (gerçi haklı bilmem kaç perde var) öldü öldü dirildi.

şimdi canınızı istetmek gibi olmasın, gerçi isterse kapım açık buyurun gelin akşama, kek yaptım onu bekliyorum. ee malum yumurta yiyemiyorum neyin içinde araya sokayım şaşırdım. 4 yumurtalı kek aha aha aha :31:

yok tatlım nerdeeee, ben gezmelere filan çıkamıyorum artık çoğu arkadaşla sezon finali yaptık :1: kayınvalidem koli yollamıştı sağolsun 1 hafta yemek onlar idare etti şimdi wavy mutfağa girer ve çoşturur moduna geçtim. sonra tabii maşallah bi bel ağrısı :emir_bebek:

yarın temizlik var bende de, cam kapı silinecek. kocişin ne güzel yardımcı oluyor, bizimki bi perde taktı (gerçi haklı bilmem kaç perde var) öldü öldü dirildi.

şimdi canınızı istetmek gibi olmasın, gerçi isterse kapım açık buyurun gelin akşama, kek yaptım onu bekliyorum. ee malum yumurta yiyemiyorum neyin içinde araya sokayım şaşırdım. 4 yumurtalı kek aha aha aha :31:

aynen valla sıcakta anca dr a gidiyorum gezme felen hakgetire
dra gidip gelmek bile zulum oluyo bazen iice tembelleştimmi ne :9:
ohh mis gibi cnm ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun :56::56:
bende yumurta yemiyorum hiç çocukluktan beri hiç sevmem :27:
çok yorma ama kendını hepsiciğini sen yapmıycan dimi kuzum epey yorar o işler cunku :10:
perde asmakda pek gıcık bi iştir erkeklerde pek sevmez
bende bizimkine taktırırım oflaya poflaya takar bende hiiç sallamam :9:
kayınvalidende çok iyiymiş cnm ne güzel yardımcı oluyo sana eferim ona gözüm tuttu onu :9:

aynen valla sıcakta anca dr a gidiyorum gezme felen hakgetire
dra gidip gelmek bile zulum oluyo bazen iice tembelleştimmi ne :9:
ohh mis gibi cnm ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun :56::56:
bende yumurta yemiyorum hiç çocukluktan beri hiç sevmem :27:
çok yorma ama kendını hepsiciğini sen yapmıycan dimi kuzum epey yorar o işler cunku :10:
perde asmakda pek gıcık bi iştir erkeklerde pek sevmez
bende bizimkine taktırırım oflaya poflaya takar bende hiiç sallamam :9:
kayınvalidende çok iyiymiş cnm ne güzel yardımcı oluyo sana eferim ona gözüm tuttu onu :9:

eşime çıtlatmıştım ne güzel olur diye, bi de bi hafta önce annemden gelince koli herhalde biraz da emri vaki oldu ama güzel oldu löp löp kilo oldu :49: artık tvde de birşey yok ya napcaz biz bir ay dahaaaa :44: takılın kızlar buraya işte muhabbet edelim

eşime çıtlatmıştım ne güzel olur diye, bi de bi hafta önce annemden gelince koli herhalde biraz da emri vaki oldu ama güzel oldu löp löp kilo oldu :49: artık tvde de birşey yok ya napcaz biz bir ay dahaaaa :44: takılın kızlar buraya işte muhabbet edelim

hehe aynen öyle valla cnm tvde işe yarar hiç bişey yok malesef
burda vakit geçirmek en güzeli sıcakda biyerede çıkılmıyo zaten
iyi yapmıssın cnm yarasın bebişineee :emir_bebek::nazar:
kilolarıda artık dogumdan sonra hep beraber veririz :9::8:

hehe aynen öyle valla cnm tvde işe yarar hiç bişey yok malesef
burda vakit geçirmek en güzeli sıcakda biyerede çıkılmıyo zaten
iyi yapmıssın cnm yarasın bebişineee :emir_bebek::nazar:
kilolarıda artık dogumdan sonra hep beraber veririz :9::8:

verebilir miyiz bilmiyorum artık:21: ben zira yemek için mutfağa geçiyorum izninle, öpüyorum

Back
X