- Konu Sahibi nonameanymore
- #2.301
Teşekkür ederim kızlar,
Dün gittiğim diğer doktor 2555 ölçtü kızı ve hatta 35 haftalık dedi. İlk ölçümde hata vardı bence. Çünkü hatırlıyorum FL yi ölçerken bile bi köşesi içeride kalmıştı ben birşey diyemedim. O nedenle bazen kontrollere itimat etmemek lazım. Benim korkum kilosundan çok haftasında geriler mi korkusuydu ama Allah'tan bu doktor herşey yolunda dedi. İlginiz için teşekkür ederim.
Eby006 senden de güzel haberler bekliyorum umarım çok çok yolunda çıkar herşey. ASEMB'cim sen de patlat artık çilek takımı, geç kalma bak onu sildim kurudu yerleştirdim derken insanın canı çıkıyo:)
iktisatcım sen de çok tatlısın ya, cevaplarına teşekkürler. Bu topicten neredeyse soğudum gidiyodum iyi ki sizler geldiniz. Baksana üzüntümü bile anında paylaşıp cevap yazıyosunuz ve ben orda farklı şeye takmışken gündemi tek konuda sabit tutmuyorsunuz. Bu o anda morali bozuk bi anne için o kadar önemli ki, kimse yaşamasın.
Canım çok sevindim,bebek çekmemiş yani :)))))))))) Dediğin gibi kiloya fazla takılmamak lazım,bazen yavaş bazen çok hızlı kilo alıyolar belli olmuyor,haftasında gitmesi önemli olan.