Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

evet günlerimiz azaldı bide ben sezeryan istiyorum sanırım ağustos 3 gibi olcak
tam netleştirmedik dr la ama o civarda olucak gibi :emir_bebek:
sıcaklar yoruyo geceleri uyku yok ama gunduzlerı uyku basıyo bide halsizlik var cnm
onun harıcınde çok şükür bi sıkıntı yok cnm sen nasılsın bebişin nasıl :emir_bebek:

sezeryan istemende özel bi sebep var mı?? ya ben bir türlü karar veremiyorum doğum şekli konusunda çok arada kaldım :(

sezeryan istemende özel bi sebep var mı?? ya ben bir türlü karar veremiyorum doğum şekli konusunda çok arada kaldım :(

cnm ben en başından beri sez diye tutturdum normal doguramam gibi geliyodu hep bana
yanı benım durumum ödlekliğimden kaynaklı :9: ama bu aralar normalde yapabılırmısım gibi geliyo
ama yınede sez yapıcam sanırım :34:

cnm ben en başından beri sez diye tutturdum normal doguramam gibi geliyodu hep bana
yanı benım durumum ödlekliğimden kaynaklı :9: ama bu aralar normalde yapabılırmısım gibi geliyo
ama yınede sez yapıcam sanırım :34:

bende kararsızım yaaa normal yapabilirm gibime geliyor sonra korkuyorum sonra bebek için en iyisi hangisi diye düşünüyorum aman yaaa korkuyorum valla :)

hangi hastanede olacak doğum??

bende kararsızım yaaa normal yapabilirm gibime geliyor sonra korkuyorum sonra bebek için en iyisi hangisi diye düşünüyorum aman yaaa korkuyorum valla :)

hangi hastanede olacak doğum??

aynen bende korkuyorum ikisindede illaki ağrı sızı var ama ne bileyim sez kolaymış gibi geliyo
ama işte bazende normal kolaymıs gibi geliyo anlıycagın gitgellerdeyim :9:
umarım kolay dogumlarımız olur :16:

koru hastanesinde olcak cnm sen nereye gidiyosun

aynen bende korkuyorum ikisindede illaki ağrı sızı var ama ne bileyim sez kolaymış gibi geliyo
ama işte bazende normal kolaymıs gibi geliyo anlıycagın gitgellerdeyim :9:
umarım kolay dogumlarımız olur :16:

koru hastanesinde olcak cnm sen nereye gidiyosun

ben tuncay nasa gidiyorum özel muayenehaneye.. ama doğum medicanada olacak.. balgat koruda mı olacak doğum?? güzel bi hastane orası ise benim evim orada...

ben tuncay nasa gidiyorum özel muayenehaneye.. ama doğum medicanada olacak.. balgat koruda mı olacak doğum?? güzel bi hastane orası ise benim evim orada...

yok cnm sincan koruda olucak dr umdan memnunum hastanede temiz güzel ve ilgili
herşeyden önemlisi kapsamlı bi hastane yenidoğanı var :34:

Kızlar bu arada dün kapı süsüm bugün de lavantalarım geldi. Çok duygulandım ya, ilk defa bu kadar yakın hissettim doğumu... Sepetine yerleştirirken tek tek vereceğim kişiler aklıma geldi o an filan, annnaaaaaaaaaa anne oluyoruzzzzz :)

Valizi de kapatıp kapıya yakın bi yere koyucam artık. Tamam ben kafaya koydum doğurajam :9:

Bu arada ASEMBcim eşim de 04.08.12 olsun diyo senden bi gün sonra da ben fırtlatabilirim :) Gerçi ben 08 08 istiyorum ama bakalım önce Allah sonra doktor bilir :) Düğünümüz de o tarihte olacaktı ama erkene çekilmişti yer yüzünden bari kızım o8-o8 olsun :)

ayrıntılıya ben de tuncay beye gelmiştim cinnaha, tatlı bi adam.

evet çok konuşmuyor ama itici değil :):):)

ben onu sezeryan yatkını diye duymuştum ama bana normaly olacaksa normal dedi sezeryan gereksiz yapmıyorum kesmeye biçmeye gerek yok dedi :):) ben şok oldum tabii :))

doktorum sezeryan der bende razı gelirim modundaydım ama evdeki hesap çarşıya uymadı :):)

normali de epiduralle yapıyormuş bağırta bağırta doğurtma devri eskide kaldı dedi :):)

sen ayrıntılısından memnun kaldın mı?? ultrasonu iyi ama hocanın gerçekten??

evet çok konuşmuyor ama itici değil :):):)

ben onu sezeryan yatkını diye duymuştum ama bana normaly olacaksa normal dedi sezeryan gereksiz yapmıyorum kesmeye biçmeye gerek yok dedi :):) ben şok oldum tabii :))

doktorum sezeryan der bende razı gelirim modundaydım ama evdeki hesap çarşıya uymadı :):)

normali de epiduralle yapıyormuş bağırta bağırta doğurtma devri eskide kaldı dedi :):)

sen ayrıntılısından memnun kaldın mı?? ultrasonu iyi ama hocanın gerçekten??

ben bi tek ayrıntılıda gördüğümden tabi bana mecburen çok konuştu :9:

ne olursa olsun bilgili bir doktor o çok belli, ben de tavsiye üzerine gitmiştim. hatta geçenlerde okumuşsundur bi sorun oldu benim ölçümlerde, başka bi doktora daha gideyim dedim yeni tanıştıgım doktor da tuncay beyin ögrencisi çıktı, bu adam her yerde karşıma çıkıyo bilemiyorum artık :)

sen bence kendini onun ellerine bırak güven verdi o adam bana. ultrasonu da netti evet philips hatta hiç unutmıcam :) ayrıntı insanıyım ya takılmışım. print ettiği görüntü filan çok netti, ama ayrıntılı için sanırım özel bi mod açtı.

nasılsın wavy bebişin nasıl :emir_bebek::3:

bebiş hareketli teyzesi, annesi yiyo yatıyo ya memnun hayatından :) ama 5 mm kaysa aşağıya canım yanma moduna geçiyorum o kötü işte :( bi de bu aralar kasılmalarım arttı sanki. karnım eskisine göre daha sert kalıyo bi süre ama hiç zaman tutmuyorum.

karnım büyümüyo gibi geliyo ona taktım bu ara. 9 aylık yarım yarım yarılmadım ben yani öyle top gibi bişey kaldım :) siz nasılsınız çağatay bey ve annesi? :)

medicana ya nasıl karar verdin canım ?Bn hrs ile medicana arasında kaldım

hrsnin çok paracı bi hastane olduğunu duydum.. medicanada bi kaç arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı ve çok memnun kaldılar.. bi de medicana evime çok yakın....tercih sebeplerim bunlar canım :):)

sen olumsuz birşeyler duydun mu??

bebiş hareketli teyzesi, annesi yiyo yatıyo ya memnun hayatından :) ama 5 mm kaysa aşağıya canım yanma moduna geçiyorum o kötü işte :( bi de bu aralar kasılmalarım arttı sanki. karnım eskisine göre daha sert kalıyo bi süre ama hiç zaman tutmuyorum.

karnım büyümüyo gibi geliyo ona taktım bu ara. 9 aylık yarım yarım yarılmadım ben yani öyle top gibi bişey kaldım :) siz nasılsınız çağatay bey ve annesi? :)

yirim ben o hareketli tatlı bebişii :nazar::nazar:
bizde iyiyiz cnm tepiklemeler dvm :emir_bebek: odamız kuruldu çamaşırlarını dun yıkadım
bi kısmı utulendı yerleşti ikinci kısmınıda bugun yıkadım akşama ütülenicek
kociş sağolsun ütü işi ona ait yerleştirmede bana :9:
bende pek o sertleşmelerden bişey anlamıyodum ama dediğin gibi sertleşmeler başladı
daha net anlaşılıyo aradada adet ağrısı gibi ağrı oluyo belimde karnımda
ee zaman yaklaşıyo artık kuzum bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı
onlarda sinyallerini veriyo bize :emir_bebek::emir_bebek:

yirim ben o hareketli tatlı bebişii :nazar::nazar:
bizde iyiyiz cnm tepiklemeler dvm :emir_bebek: odamız kuruldu çamaşırlarını dun yıkadım
bi kısmı utulendı yerleşti ikinci kısmınıda bugun yıkadım akşama ütülenicek
kociş sağolsun ütü işi ona ait yerleştirmede bana :9:
bende pek o sertleşmelerden bişey anlamıyodum ama dediğin gibi sertleşmeler başladı
daha net anlaşılıyo aradada adet ağrısı gibi ağrı oluyo belimde karnımda
ee zaman yaklaşıyo artık kuzum bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı
onlarda sinyallerini veriyo bize :emir_bebek::emir_bebek:

sen cuma gidiyordun değil mi çağatayı görmeye :nazar: inşallah herşeyi yolundadır yağız delikanlının.
benim de evin ıvır zıvırının toplanması artı son üstünkörü temizliği kaldı. halıları serdik mi hazırız doğuma. e tabi bi de ağda işimiz var onu da az çok günüm belli olursa ya da baktım doğum yakın gibi sabahtan gidicem bi kuaföre ağda kaş bıyık saç ne varsa yaptırıcam eve gelip duşumu alıp haydi yallah dicem :)
ben de ptesi gidiyorum dra. umarım gelişimi iyidir kızımın:nazar:

hrsnin çok paracı bi hastane olduğunu duydum.. medicanada bi kaç arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı ve çok memnun kaldılar.. bi de medicana evime çok yakın....tercih sebeplerim bunlar canım :):)

Hayır ikisi hakkında da 1-2 kişi dışında bişey okumadım.Sadece medicana çok kalabalık yeterince ilgilenirler mi acaba ?Bir de hrs 400 tl civarında daha ucuz.

Hayır ikisi hakkında da 1-2 kişi dışında bişey okumadım.Sadece medicana çok kalabalık yeterince ilgilenirler mi acaba ?Bir de hrs 400 tl civarında daha ucuz.

Back
X