- Konu Sahibi nonameanymore
- #2.381
offf kimsecikler yooook 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
betty_sew nasıl gidiyor canım hamlelik artık yaklaşıyoruz sonakontrollerin falan iyi gidiyordur umarım
valla şaka falan yapmıyorum buyur gel arkadaşımBizim de su depomuz agrızalı..Gelirim valla canım, 2 gündür yüzümü bile yıkayamıyorum![]()
sende gel canımbnde eryamandayım canım bugunde burda su yok
valla heycanlıyım bende alsen zaman yaklaştıkça bi özlem bi heves öyle bekliyom kızımı bendegel kızım kel diyorum artıkuyuyamıyorum ve hareketlerim çok kısıtlandı.ama şükür sağlık sorunum yok.bunlar gebelikle olağan şeyler.
sen nasılsın umarım herşey yolundadır.
cnm ben en başından beri sez diye tutturdum normal doguramam gibi geliyodu hep bana
yanı benım durumum ödlekliğimden kaynaklıama bu aralar normalde yapabılırmısım gibi geliyo
ama yınede sez yapıcam sanırım![]()
Kızlar bu arada dün kapı süsüm bugün de lavantalarım geldi. Çok duygulandım ya, ilk defa bu kadar yakın hissettim doğumu... Sepetine yerleştirirken tek tek vereceğim kişiler aklıma geldi o an filan, annnaaaaaaaaaa anne oluyoruzzzzz :)
Valizi de kapatıp kapıya yakın bi yere koyucam artık. Tamam ben kafaya koydum doğurajam
Bu arada ASEMBcim eşim de 04.08.12 olsun diyo senden bi gün sonra da ben fırtlatabilirim :) Gerçi ben 08 08 istiyorum ama bakalım önce Allah sonra doktor bilir :) Düğünümüz de o tarihte olacaktı ama erkene çekilmişti yer yüzünden bari kızım o8-o8 olsun :)
ohh hazırlıkları bitirdiniz asemb ile
benim daha kıyafetlerim yıkanmadı,çantam hazırlanmadı
inşallah bu haftasonu halledeceğim geçen haftada böyle demiştim ama[/COLOR][/FONT]
valla şaka falan yapmıyorum buyur gel arkadaşım
bu zamanda birbirimize yardımcı olmayacağızda ne zaman olacağız
bende sana yazacaktım nasıl gidiyor diye :)
benim herşey yolunda Allah'a şükür iyi gidiyor ayın 28 inde gene kontorlümüz var
kızımız ters duruyormuş bende sezeryan istediğim için sıkıntı yok şimdilik
kilomuz falanda son kontrolde gayet iyi demişti
ama zaman yaklaştıkça valla heycan basıyo
sen ne durumdasın?
herşey şimdilik çok şükür normal![]()
yarın kontrolumuz var bakalım doktor ne diyecek:26:
doktora soracağım bakalım son günlerde tam göğüs kafesinin ikiye ayrıldığı yerde bir ağrı bir kaşıntı var
bu arada doğumla ilgili rüyalar görüyorum son noktayı görmüyorum ama bugün normal ve kolay bir doğum geçirdiğimi gördüm. umarım gerçektede böyle kolay olur
herşey şimdilik çok şükür normal![]()
doktora soracağım bakalım son günlerde tam göğüs kafesinin ikiye ayrıldığı yerde bir ağrı bir kaşıntı var
bu arada doğumla ilgili rüyalar görüyorum son noktayı görmüyorum ama bugün normal ve kolay bir doğum geçirdiğimi gördüm. umarım gerçektede böyle kolay olur![]()
hepınıze gunaydın kızlar nasılsınız
burda bıcogunuz aynı haftalarda dogurdunuz mu peşpeşe olacak merakla beklıyorum 33-35 arsaı haftadakı hamıle arkadaslarımızı![]()
ıns kolay dogumlarınız olur bana daha var ama benımde artık hareketlerım kısıtlanmaya basladı cunku cok yukarıya baskı yapıyor benım bebıs mıde kısmımı görmenız lazım ordan hamıle gıbıyım alt tarafta bsıey yok benım hamılelıklerım boyel gecıyor![]()
az daha beklesinler ama canım, böyle hazırlıklar bitince sanki doğum çok yakınmış gibi geliyor ama neticede 40 haftalık bi süreç bu, aslına bakarsan benim 5 hafta var daha ama 38de alın dicem ben büyük ihtimalle.
bu arada doktorlar neden 38i tercih ediyor sezeryan için bilginiz var mı? bi sorun olur mu 2 hafta önce alınması?
senin neler kaldı betty_sew eksik?
Canım benim cok saol.Bakalım bugun 10 da gelecek dediler. henüz hiç bir hareketlililk yok ama ben umutla bekliyorum..Gelmezse havlumu,tasımı tarağımı alıp gelecem :))
hadi hayırlı haberlerle gel inşallahherşey şimdilik çok şükür normal![]()
bu arada doğumla ilgili rüyalar görüyorum son noktayı görmüyorum ama bugün normal ve kolay bir doğum geçirdiğimi gördüm. umarım gerçektede böyle kolay olur
[/COLOR][/B]
hepınıze gunaydın kızlar nasılsınız
burda bıcogunuz aynı haftalarda dogurdunuz mu peşpeşe olacak merakla beklıyorum 33-35 arsaı haftadakı hamıle arkadaslarımızı![]()
ıns kolay dogumlarınız olur bana daha var ama benımde artık hareketlerım kısıtlanmaya basladı cunku cok yukarıya baskı yapıyor benım bebıs mıde kısmımı görmenız lazım ordan hamıle gıbıyım alt tarafta bsıey yok benım hamılelıklerım boyel gecıyor![]()
yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum.ben bı hastane buldum gidiyorum ne yenı doğanından haberim var ne başka sseylerden,doğum ücretını bıle bilmiyorum.12.haftadayım ve bu ay karar verelıyım malum sonra başka doktora gidince ilgilenmiyolarmış en baştan bize gelmedin diye... ben etlik lokman hekıme gidiyorum ılk bebeğim ve ankara da tanıdığım kımsede yok ... ama burayı tercıh etme sebebım bencıllıkten..tum çalışan bayan ve benım için bu çok önemlı...tabı bebğimde onemliii???
yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum.ben bı hastane buldum gidiyorum ne yenı doğanından haberim var ne başka sseylerden,doğum ücretını bıle bilmiyorum.12.haftadayım ve bu ay karar verelıyım malum sonra başka doktora gidince ilgilenmiyolarmış en baştan bize gelmedin diye... ben etlik lokman hekıme gidiyorum ılk bebeğim ve ankara da tanıdığım kımsede yok ... ama burayı tercıh etme sebebım bencıllıkten..tum çalışan bayan ve benım için bu çok önemlı...tabı bebğimde onemliii???
oglum 39 haftalık dogdu dogana kadar ınmedıne güzel işte inmesin inşallah 38e kadar :) inince mesane baskısı erken dogum korkusu derken günler zehir oluyor.
haklısın günlerimiz yakın bakalım ilk kim fırtlatcak :)
valla siz anlatınca içim gidiyo inşallah 08.08.12 de izne ayrılcam o zaman şekerlerimi yapmayı planlıyorum
kıyafetlerimin yıkanması ve ütüsü ile çantam hazırlanacak
ev temizlenecek onun içinde birisini arıyorum bakalım
eryaman güzelleri duydunuzmu beni kıss temizlik için bayan arıyorum
alınacak içinde ıvır zıvır kaldı sadece şimdilik gerekli olanlar tamam
hee bide kendime yedek gecelik alcam sadece 1 tane
başımın üstünde yerin var buyur gel
havlu neym hepsi var bişeycik getirme
kesede benden olsun hadi
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
offf ben hiç rüya görmüyorum yaaa nedennnnnn
inşallah senin rüyan gerçek olur canım bi sıkımda doğurursun kolaycacık
günaydın canım
aramızda en sonda sen varsın biz doğurdukça sana yazarız artık
oglum 39 haftalık dogdu dogana kadar ınmedıbide yayvan bı karın boyle top gıb ıolsun ısterdım
ama üst taraftada zor oluyor yaa ayagı agzımdan cıkcak sanıyodum oglumda
sen 32 de ayrılmadın ızne sanırım
aslında ben ortadayım benım gıb ıyok pek burda ya yenı hamıel ya dogurdu doguracak![]()
oglum 39 haftalık dogdu dogana kadar ınmedıbide yayvan bı karın boyle top gıb ıolsun ısterdım
ama üst taraftada zor oluyor yaa ayagı agzımdan cıkcak sanıyodum oglumda
sen 32 de ayrılmadın ızne sanırım
aslında ben ortadayım benım gıb ıyok pek burda ya yenı hamıel ya dogurdu doguracak![]()
bak düştü bi tane bulduk sana daBen sana yakın sayılırım, bir ay geriden takip ediyorum 20. haftadayım.