- Konu Sahibi nonameanymore
- #2.461
ben daha yeni üyeyim foruma. ama annelik konusunda gün sayıyorum. 27 yada 30 temmuzda oğlumuzu kucağımıza alıcaz inşallah hayırlısıysa. şöyle bi göz attım yeni hamillelere. benimde hamileliğimin başında kafamda bir sürü şey vardı. çok şükür hiçbi korkum gerçekleşmedi, korku olarak kaldı. tüm hazırlıklar tamam artık. allah isteyen herkese sorunsuz sağlıklı hayırlı evlatlaar nasip etsin. bazı tavsiyeler vereyim: hiç tereddütlü yaşamayın hamileyim diye. sakınan göze çöp batar. düzenli kontrollerinize gidin, sağlıksız şeylerden kaçının yeterli. rutin hayatınıza devam edin. çoğu hamile hasta gibi davranır mesela halbuki sadece hamileyiz. biz ne kadar iyiysek bebeişlerimizde o kadar iyi. çatlaklar için ben 4 tüp lierac phtolastil krem boşalttım. ayrıca aktarda bi karışım yaptırdım. içinde. havuç yağı, kakao yağı, badem yağı daha hatırlamadığım 3-4 tane daha yağ vardı. hepsini karıştırdım. aktarcılar biliyo ben gidip hamilelekteki çatlaklar için demiştim. çocuk ben eşime de bunlardan hazırladım deyip vermişti. hiç çatlağım olmadı çok şükür. kilo korkunuzda olmasın bence. yaramazların peşinde koştururken hepsi verilir bence. şimdilik bu kadar aklıma gelen görüşmek üzere:)