Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

slm ankaralı hamiş arkadaşlarım :3:
sıcaktan uyuyamayan bi yandan diş ağrısı çeken gebiş geldi :9:
uyku uyuyamayınca sahura kadr oturmak farz oldu bana
bende sahur sofrasını hazırlayıp kocişi kaldırıyorum
oruç tutamıyorum bari sofrayı kurmaktan kazanayım sevabı dimi :9:

teşekkürler arkadaşlar.

ben de Lokman Hekim Sincanı iyi diye duydum. Ama Koruyu da araştırayım. Sincan da pek sevmediğim bir bölge ama :27::1: Bir Ankaralı olarak Sincanlı fincanlar beni deli ediyor:9:

Canım tebrik ederim, saglıkla alırsın bebeğini kucagına insallah. Ben keseyi 6. haftada görebilmiştim. hamileliğimi de o zaman farketmiştim zaten.Hastane konusu da ben lokman hekim, koru hastanesi, gata karışık gidiyorum. Ama hangisinde dogum yapacagıma karar veremedim. Tam teşekküllü oldugu için acil bir durum olursa gatayı tercih edeceğim, onun dısında koru hastanesini düşünüyorum.Bakalım kısmet...Sen hangi semttesin?

canım gatada bayan var mı? bir de gatada ilgi nasıl? askeri ortam ciddiyet sertlik var mı? malum hamileyiz nazlı oluruz.:1: sanırım sen etlik lokman hekim, balgat koruya gidiyorsun... bana gata biraz uzak ama iyi olsun diye gidebilirim. ya da sincan koru,lokman var. ama sincanı sevmiyorum

Son düzenleme:

Selam ASEMB,geçmiş olsun,tümm Angaralılara selamlar,

Ben de oruç tutamıyorum aynen,

Bari iftar-sahur hazırlayalım da sevap alalım dediğin gibi,
:40:
Havalar daha da sıcak olacakmış ALLAH kolaylık versin bize de oruç tutanlara da...

Son düzenleme:

diş ağrım şimdilil yok ama yanıyorum bende..:( havlu yıkayıp ayaklarıma sarıyorum iki gecedir,tabı uyumaka en az bır saat süre istiyor. ama olsun uyuyabılıyım de... o havluyu bıraz bacaklarıma bıraz bıleklerıme derken,çocuk misali kendımı oyalayarak uyumaya çalışıyorum. Doktorada söyledim hamılelıkte olur dedi

tmm kuzumm yazarım mutlaka burdan hbrleşiriz bebişlerin durumunu :9::nazar::nazar:
sorma valla heyecan artıyo gitgide ama normalin heyecanıda bi başka olur
nezaman gelceği belli olmadıgı için o da ayrı bi heyecan kuzum :49:

Günaydııııııııınnn :)) Evet yaa her gece acaba bugün mü diye düşünmekten yatamıyorum, bir yandan uykusuzluk diğer yandan sıcaklardan perişan oldum :(( çok kötüyüüümmmmm,daha da sıcak olacakmış inşallah kızım dayanır

vallahi bendede durumlar vahim.uyku yok ama koca falan düşüncek hal de yok:1:kendi hallediyor zavallım.

bende farklı bir ağrı var.ödemden sağ kolum fena ağrıyor.parol içiyorum yoksa duramıyorum.elimi yumruk yapamıyorum hatta kaşık tutamıyor bıcakla bişey doğrayamıyorum ne olcak böyle allahım yardım etsin hepimize.

bugün öğleden sonra kontrolüm var kızlar.sezaryan için gün vericek doktor.yani bugünden sonra gün saymaya başlarım.tabi oğlum gibi planlanan tarihten önce gelmezse:1:

ALLAH sabır versin yaa son haftalardaki arkadaşlara,

Gerçekten yaza gelmesi zor oluyomuş,kayınvalidem de Temmuz'da doğurmuş eşimi anlatıyo da kolay değil,

İnş. sağlıkla kurtulursunuz en uygun zamanda...:40:

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm diş ağrısı zordur...dikkat etmek gerkiyor dişlere özellikle ama beinm şöyle bir sorunum var diş fırçaladığımda midem ayağa kalkıyor sonrası malum...diş fırçalamaya korkar oldum artık...son aylarında olduğun için sıcak seni daha çok etkiliyordur...ama şunu söyleyim keşke bende ankaranın sıcağını çeksem...ben şırnaktayım çok fena 45in altına düşmüyor sıcaklık..geçen hastaneden çıkınca 10 dak bankaya girdik sonuçlarımı ultrasonlarımı arabada bırakmıştım ultrasonlarım yanmış sıcaktan gelinceye kadar:43: o gün 55 dereceydi mesela...bende 3.ayıma girdim ama zor dayanıyorum...

ALLAH sabır versin yaa son haftalardaki arkadaşlara,

Gerçekten yaza gelmesi zor oluyomuş,kayınvalidem de Temmuz'da doğurmuş eşimi anlatıyo da kolay değil,

İnş. sağlıkla kurtulursunuz en uygun zamanda...:40:

:)) ahhh ahhh teşekkürler canım, Allah kurtarsın bizi...doğru söze ne denir

Kızlar doğuma hazırlık bölümünde bir şey okudum çok ilgimi çekti haberiniz var mı bilmiyorum,

Bebek doğar doğmaz anne sütünden önce bir nar tanesini ağzına sıkıyolarmış,bir iki damla bişey yani,

Bebeğin hiç gazı olmuyomuş çok sakin oluyomuş,kendiliğinden çıkarıyomuş gazını kolayca,

Ne dersiniz...?
:26:

Meraba kızlar
Benimle ayni durumda olanlar varsa diye paylasayım dedim bugun kontrole gittim 22. Haftadayim hala hic bir hareketini hissetmiyorum oglumun. herkez can sıkıcı seyler soyluyordu doktorda sasırdi ultrasyona aldi cok sükür hicbir sıkıntı yok kıpır kıpır sadece ben hissetmiyorum ve tum yuz hatlari inalnilmaz derecede belirgin. Birde geceleri cok fazla kalca ve bacak agrim oluyodu onun icinde calsiyum ve magnezyum iceren bir ilac verdi bir iki gune gecermis

Keske bu sıcaklarla mucadele edbilecek ve ayaktaki siskinligi alacak bi ilacta olsa. Gunduz giydigim ayakkabiyi aksama dogru cıkaramiyorum bile. Son haftalara yaklasanlara allah kolaylıkversin

Selam ASEMB,geçmiş olsun,tümm Angaralılara selamlar,

Ben de oruç tutamıyorum aynen,

Bari iftar-sahur hazırlayalım da sevap alalım dediğin gibi,
:40:
Havalar daha da sıcak olacakmış ALLAH kolaylık versin bize de oruç tutanlara da...

as.sağol cnm :48: amiiiiiiiin zor valla son zamanların yaza gelmesi beter bişeymiş
bide diş ağrısı çıktı başıma drlar bişeyde yapamıyo sadece parol içebilirmişim o da banamısın demiyo
dün sahurdan sonra coştu sabahı zor ettim sonra uyumusum
inşallah geçer bir an önce :16:

diş ağrım şimdilil yok ama yanıyorum bende..:( havlu yıkayıp ayaklarıma sarıyorum iki gecedir,tabı uyumaka en az bır saat süre istiyor. ama olsun uyuyabılıyım de... o havluyu bıraz bacaklarıma bıraz bıleklerıme derken,çocuk misali kendımı oyalayarak uyumaya çalışıyorum. Doktorada söyledim hamılelıkte olur dedi

aman olmasın diş ağrısı Rabbim düşmanıma bile vermesin baya bi zorluyo sıcak bi yandan diş bi yandan
tam cuk oldu yanı şu son günleride bi hayırlısıyla atlatsam çok güzel olcak :16:
zaten nekaa kötü şey varsa hamişlikte oluyo drlarda herşey için normal diyip çıkıyolar işin içinden :31:

Günaydııııııııınnn :)) Evet yaa her gece acaba bugün mü diye düşünmekten yatamıyorum, bir yandan uykusuzluk diğer yandan sıcaklardan perişan oldum :(( çok kötüyüüümmmmm,daha da sıcak olacakmış inşallah kızım dayanır

günaydınn cnmcımm :3: amiin cnm inşallah dayanır yavruşun da vaktinde gelir hayırlıyısıyla :16:
uyku başlı başlına bi sorun valla zati doğtuktan sonrada uykusuz kalıcaz bilmiyorum bunyeler nekaa dayancak :31:

vallahi bendede durumlar vahim.uyku yok ama koca falan düşüncek hal de yok:1:kendi hallediyor zavallım.

bende farklı bir ağrı var.ödemden sağ kolum fena ağrıyor.parol içiyorum yoksa duramıyorum.elimi yumruk yapamıyorum hatta kaşık tutamıyor bıcakla bişey doğrayamıyorum ne olcak böyle allahım yardım etsin hepimize.

amiiiiiiin valla zor yaa bu hamişlik çok zor bişeymiş boşuna değil cennet ayakları altında
bende parol içiyorum bu diş yüzünden bi işe yaramıyo ama napayım bi umut işte
az kaldı alsen sabredicez çekicez artık napalım yakında bizlerde bebişlerimizde kurtulcak inşallah :16:

geçmiş olsun cnm diş ağrısı zordur...dikkat etmek gerkiyor dişlere özellikle ama beinm şöyle bir sorunum var diş fırçaladığımda midem ayağa kalkıyor sonrası malum...diş fırçalamaya korkar oldum artık...son aylarında olduğun için sıcak seni daha çok etkiliyordur...ama şunu söyleyim keşke bende ankaranın sıcağını çeksem...ben şırnaktayım çok fena 45in altına düşmüyor sıcaklık..geçen hastaneden çıkınca 10 dak bankaya girdik sonuçlarımı ultrasonlarımı arabada bırakmıştım ultrasonlarım yanmış sıcaktan gelinceye kadar:43: o gün 55 dereceydi mesela...bende 3.ayıma girdim ama zor dayanıyorum...

sağolasın cnm hemde ne zor bugune kadr böyle bi diş ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum
ağzımın sol tarafı komple altlı üstlü ağrıyo
acıdan ağlıyorum işin kötü tarafı çareside yok netden ne bulduysam denedim karanfil tuzlu su vs vs ama yok
banamısın demiyo valla dün gece artık kociş diyo normalde bu cuma dr randevum erken gidelim erkene alsınlar sezeryanı
yazık çektiğimi görünce o da şaşırdı :9:
off 55 derece he amaanııın çok zor cnm ya Allah sabır versin valla
dediğin gibi son ay olunca epey zorluyo ama o sıcaklarda ilk aylarda olsa zor valla
Allah sabır versin kuzumm :16::16:

bugün öğleden sonra kontrolüm var kızlar.sezaryan için gün vericek doktor.yani bugünden sonra gün saymaya başlarım.tabi oğlum gibi planlanan tarihten önce gelmezse:1:

ay hadi bakalım heycan yaptım nezamana gün vercek dr acep
gelince hbr et emi bize meraklı gebeyim ben :9:

Kızlar doğuma hazırlık bölümünde bir şey okudum çok ilgimi çekti haberiniz var mı bilmiyorum,

Bebek doğar doğmaz anne sütünden önce bir nar tanesini ağzına sıkıyolarmış,bir iki damla bişey yani,

Bebeğin hiç gazı olmuyomuş çok sakin oluyomuş,kendiliğinden çıkarıyomuş gazını kolayca,

Ne dersiniz...?

hımm ilk defa duydum cnm bilmiyorumki doğruluk payı varmı
bide ilk hamişlik olunca onu denemek cesaret ister sankilim
yani belkim tutmaya bile korkcaz bebişleri
dr a sorsakmı acep :44:

Meraba kızlar
Benimle ayni durumda olanlar varsa diye paylasayım dedim bugun kontrole gittim 22. Haftadayim hala hic bir hareketini hissetmiyorum oglumun. herkez can sıkıcı seyler soyluyordu doktorda sasırdi ultrasyona aldi cok sükür hicbir sıkıntı yok kıpır kıpır sadece ben hissetmiyorum ve tum yuz hatlari inalnilmaz derecede belirgin. Birde geceleri cok fazla kalca ve bacak agrim oluyodu onun icinde calsiyum ve magnezyum iceren bir ilac verdi bir iki gune gecermis

Keske bu sıcaklarla mucadele edbilecek ve ayaktaki siskinligi alacak bi ilacta olsa. Gunduz giydigim ayakkabiyi aksama dogru cıkaramiyorum bile. Son haftalara yaklasanlara allah kolaylıkversin

mrb cnm bence hiç canını sıkma bak bebişinde sağlıklıymış kıpır kıpırmış
hem ilk gebeliklerde 24. haftaya kadr anne hissetmeyebiliyo oyuzden sıkma canını
kalça bacak ağrısı bendede olmustu bi ara magnezyum geçirmişti
şişliklere bişey çare olmuyo valla anca yatınca felen geçiyo sonra gene şişiyo
amiiiiiiin cnm Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :16::16:

as.sağol cnm :48: amiiiiiiiin zor valla son zamanların yaza gelmesi beter bişeymiş
bide diş ağrısı çıktı başıma drlar bişeyde yapamıyo sadece parol içebilirmişim o da banamısın demiyo
dün sahurdan sonra coştu sabahı zor ettim sonra uyumusum
inşallah geçer bir an önce :16:

aman olmasın diş ağrısı Rabbim düşmanıma bile vermesin baya bi zorluyo sıcak bi yandan diş bi yandan
tam cuk oldu yanı şu son günleride bi hayırlısıyla atlatsam çok güzel olcak :16:
zaten nekaa kötü şey varsa hamişlikte oluyo drlarda herşey için normal diyip çıkıyolar işin içinden :31:

günaydınn cnmcımm :3: amiin cnm inşallah dayanır yavruşun da vaktinde gelir hayırlıyısıyla :16:
uyku başlı başlına bi sorun valla zati doğtuktan sonrada uykusuz kalıcaz bilmiyorum bunyeler nekaa dayancak :31:

amiiiiiiin valla zor yaa bu hamişlik çok zor bişeymiş boşuna değil cennet ayakları altında
bende parol içiyorum bu diş yüzünden bi işe yaramıyo ama napayım bi umut işte
az kaldı alsen sabredicez çekicez artık napalım yakında bizlerde bebişlerimizde kurtulcak inşallah :16:

sağolasın cnm hemde ne zor bugune kadr böyle bi diş ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum
ağzımın sol tarafı komple altlı üstlü ağrıyo
acıdan ağlıyorum işin kötü tarafı çareside yok netden ne bulduysam denedim karanfil tuzlu su vs vs ama yok
banamısın demiyo valla dün gece artık kociş diyo normalde bu cuma dr randevum erken gidelim erkene alsınlar sezeryanı
yazık çektiğimi görünce o da şaşırdı :9:
off 55 derece he amaanııın çok zor cnm ya Allah sabır versin valla
dediğin gibi son ay olunca epey zorluyo ama o sıcaklarda ilk aylarda olsa zor valla
Allah sabır versin kuzumm :16::16:

bilirim o diş ağrısını Allah kolaylık versin cnm...nerenin ağrıdığını bile anlayamıyosun alt üst çene ikisindede ağrısını hissediyorsun...inş bi daha ağrımaz...parol dediğin gibi hiç faydası olmuyo şiddetlenince bende de migren var geçen 3 gün çektim parol içtim ama faydası yok.acile gittim bişi yapamıyolar hamile olunca...benimde denemediğim kalmadı o zman ama limon dilimleyip sıkıca sardım ağrıyan yere baya yakıyo ama etkili parol kesmedi o kesti başımın ağrısını...migreni olan arkadaşlar varsa tavsiye ederim...hem de ne zor bu sıcaklar benim burada ilk yazım ama felaket amin cnm saolsın..doğumunada az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

Ne dersiniz...?

canım ben de hurma yada zemzem suyu duymuştum.eve gelince oğluma hurma yalattık.çok gazlı bir coçuk değildi.ama doğruluk payı nedir bilmem.ben pek inanmam böle şeylere ama isTersen yap benim annemler saolsun:1:

Meraba kızlar

canım hiç endişelenme benim ilk gebeliğimde 24 haftadan sonra hissetmeye başlamıştım.ilk gebelikler zor hissediliyor.

evet bugün kontrolümüzü olduk.3200kg olmuş kızım.ve 7 agustosta sabah 8 de hastanedeyiz kızlar.benim geri sayım başladı.son 15 günüm kaldı yani:52:

Back
X