Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

canım gatada bayan var mı? bir de gatada ilgi nasıl? askeri ortam ciddiyet sertlik var mı? malum hamileyiz nazlı oluruz.:1: sanırım sen etlik lokman hekim, balgat koruya gidiyorsun... bana gata biraz uzak ama iyi olsun diye gidebilirim. ya da sincan koru,lokman var. ama sincanı sevmiyorum

Canım gatada bayan yok.Hemşireler var sadece.Kötü bi muamele görmedim şimdiye kadar..Koruda da erkek benim doktorum zaten.Ondan da son derece memnunum.Lokman Hekime gitmeyi bıraktım artık.Devlet hastanesinden farksız olmus.Doktorlara ulasmak cok zor..Eryamandayım ben de yakın diye sincana gidiyorum.Ben de pek seviorum sayılmaz.

Canım gatada bayan yok.Hemşireler var sadece.Kötü bi muamele görmedim şimdiye kadar..Koruda da erkek benim doktorum zaten.Ondan da son derece memnunum.Lokman Hekime gitmeyi bıraktım artık.Devlet hastanesinden farksız olmus.Doktorlara ulasmak cok zor..Eryamandayım ben de yakın diye sincana gidiyorum.Ben de pek seviorum sayılmaz.

gata da çok kalabalık değil mi? ben dün ilk muayenemi lokman hekim banu hanıma oldum. çok iyiydi ama sonra nasıl olur bilmiyorum. 40tl aldılar sadece muayene. keseyi gördü. 2 hafta sonra gel dedi canlanmaya bakmak için. peki bu vajinal muayene ne zamana kadar sürüyor. eşin askeri personel mi canım

Son düzenleme:
ben etlık lokman hekıme gıdıyorum. ilk oraya gıtmıştım 7 haftalıktı öğrendiğimde o aralar o kadar kalbalık değildi.ramazan diye boyle oldu sankı, aynı gune randevu aldığım yer sonrakı hafta bıle dolu. bundan sonra daha erken alacağım. Bu arada bende memnunum, AYSUN hanıma gidiyorum,ilgili bir doktor,ilk gittiğimde hemen sahıplenme herkes düşük yapabılır deyınce içten içe kızmıştım ama şimdi hak verıyorum.

Herkese günaydınnnn yahu bu ne sıcakkkk :((( Şu son haftalarda olacak iş mi...... Yağmur duası etsek, hamilelerin duası kabul olurmuş :1::1::1:

bilirim o diş ağrısını Allah kolaylık versin cnm...nerenin ağrıdığını bile anlayamıyosun alt üst çene ikisindede ağrısını hissediyorsun...inş bi daha ağrımaz...parol dediğin gibi hiç faydası olmuyo şiddetlenince bende de migren var geçen 3 gün çektim parol içtim ama faydası yok.acile gittim bişi yapamıyolar hamile olunca...benimde denemediğim kalmadı o zman ama limon dilimleyip sıkıca sardım ağrıyan yere baya yakıyo ama etkili parol kesmedi o kesti başımın ağrısını...migreni olan arkadaşlar varsa tavsiye ederim...hem de ne zor bu sıcaklar benim burada ilk yazım ama felaket amin cnm saolsın..doğumunada az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

amiiiiiiin cnm sağolasın dün artık dayanamayaraktan diş dr una attım kendımı
telde adama dedim böyle böyle dayanamıyorum müdahele edin felen tmm dedi gelin
hemen gittik kanal tedavisi yapıldı bide geçici dolgu dogumdan sonra asıl dolguyu yapcak
iyikide gitmişim günlerden beri ilk defa uyku uyudum
yüzüm gözüm ayaklarım şişmişti uykusuzluktan ve agrıdan
çok şükür kurtuldum boşuna beklemişim bukadr :19:
migrende kötü bişey neyseki çözümünü bulmussun cnm :nazar:

evet bugün kontrolümüzü olduk.3200kg olmuş kızım.ve 7 agustosta sabah 8 de hastanedeyiz kızlar.benim geri sayım başladı.son 15 günüm kaldı yani:52:

maşşallahhh kızımızaa :nazar::nazar: dimek 7 ağustos Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşalllahhhh
bebişine sağsağlim kavuşmayı nasip etsin Rabbim :16::16:

Kızlar nne olacak bu sıcaklar yanıyorum ben.Hafta sonu yağmur yağıp biraz serinletecekmiş.2 gün daha yanacağız vantilatör de sıcak sıcak üflüyor.:((((Çok mutsuzum .Serinlemek için zihni sinir projesi olan var mı?

Kızlar nne olacak bu sıcaklar yanıyorum ben.Hafta sonu yağmur yağıp biraz serinletecekmiş.2 gün daha yanacağız vantilatör de sıcak sıcak üflüyor.:((((Çok mutsuzum .Serinlemek için zihni sinir projesi olan var mı?

suya gir cık suya gir cık baska care gözükmüyor simdilik ben öyle yapıyorum nefes aldırmıyo ya sıcagın yanında bide nem var sanki deniz varmıs gibi nerden geliyor bu nem anlamadım..

gata da çok kalabalık değil mi? ben dün ilk muayenemi lokman hekim banu hanıma oldum. çok iyiydi ama sonra nasıl olur bilmiyorum. 40tl aldılar sadece muayene. keseyi gördü. 2 hafta sonra gel dedi canlanmaya bakmak için. peki bu vajinal muayene ne zamana kadar sürüyor. eşin askeri personel mi canım

Evet canım eşim askeri personel. Gata cok kalabalık evet. Hem de uzak.Onun için rutin kontrollerdee özel hastaneleri tercih ettim. Bana da ilk gebelik teşhisini koyan banu hanımdı. Erken kesfedildiği için abdominal ultrasonda keseyi göremedik 2 3 kere filan ben de vajinal ultrasona girdim..Sonra bana günnur hanımı tavsiye ettiler.O gercekten daha ilgili ve bilgili gibi geldi bana. Ancak lokman hekimde söyle bir sıkıntı var acil durumlarda kendi doktoruna ulasman mümkün olmuyor. Ben 31. haftamda düştüm ve o an nöbetci kimse o ilgilendi.Ben doguruyor da olabilirdim. Doktorun teli yok mu diyorum, prensip gereği vermiyorlarmıs numaralarını.ama koruya ilk gittiğimde doktor direk kartını verdi.üzerinde cep numarası da vardı.Çekinmeden arayabileceğimizii söyledi.Bu benim cok hosuma gitti acıkcası. Lokman Hekim askeri personele indirim yapıyor.Ben sadece 12 lira veriyorum tahlil ve tetkiklere para ödemiyorum.Dogumda da %20 gibi bir indirim varmıs diye duydum ama hiç sormadıım fiyatları. Koru da 36 lira alıyor %10 tsk indirimi var. Dogum fiyatları 1200 epidural istersen 1500.Bize indirimle 1350 olacak..

Günaydın herkese, nasılsınız kızlar...

Sabah saatleri ama derece 31,5 gösteriyo,öğlen ne olur bilmem,:37:

Aman dışarı çıkmayın valla,ben de klimalı yerdeyim çok şükür hiç dışarı çıkmıyorum,

Allah oruç tutanlara ve hamilelere sabır versin...:ssz:

İnşaAllah şöyle bi yaz yağmuru yağar da serinletir Allah hepimizi....

Son düzenleme:
Evet canım eşim askeri personel. Gata cok kalabalık evet. Hem de uzak.Onun için rutin kontrollerdee özel hastaneleri tercih ettim. Bana da ilk gebelik teşhisini koyan banu hanımdı. Erken kesfedildiği için abdominal ultrasonda keseyi göremedik 2 3 kere filan ben de vajinal ultrasona girdim..Sonra bana günnur hanımı tavsiye ettiler.O gercekten daha ilgili ve bilgili gibi geldi bana. Ancak lokman hekimde söyle bir sıkıntı var acil durumlarda kendi doktoruna ulasman mümkün olmuyor. Ben 31. haftamda düştüm ve o an nöbetci kimse o ilgilendi.Ben doguruyor da olabilirdim. Doktorun teli yok mu diyorum, prensip gereği vermiyorlarmıs numaralarını.ama koruya ilk gittiğimde doktor direk kartını verdi.üzerinde cep numarası da vardı.Çekinmeden arayabileceğimizii söyledi.Bu benim cok hosuma gitti acıkcası. Lokman Hekim askeri personele indirim yapıyor.Ben sadece 12 lira veriyorum tahlil ve tetkiklere para ödemiyorum.Dogumda da %20 gibi bir indirim varmıs diye duydum ama hiç sormadıım fiyatları. Koru da 36 lira alıyor %10 tsk indirimi var. Dogum fiyatları 1200 epidural istersen 1500.Bize indirimle 1350 olacak..

indirim iyiyimiş canım ben de sorayım bi

Günaydın herkese, nasılsınız kızlar...

Sabah saatleri ama derece 31,5 gösteriyo,öğlen ne olur bilmem,:37:

Aman dışarı çıkmayın valla,ben de klimalı yerdeyim çok şükür hiç dışarı çıkmıyorum,

Allah oruç tutanlara ve hamilelere sabır versin...:ssz:

İnşaAllah şöyle bi yaz yağmuru yağar da serinletir Allah hepimizi....

Amiiiiiiiin :16::16:günaydın cnm ben iyiyim çok şükür
sıcaklar felaket dün acayip sıcaktı sanki bugunde öyle olcak gibi
yarın dr a gitcem nasıl gitcem bu sıcakta diye düşünüyorum
dr harici hayatta çıkmam dışarı :9::19:

Yarın benim de kontrolüm var sabah 10.30 da ama o saatte bile çok sıcak oluyor ben her sabah ter içinde uyanıyorum.Sık sık duşa girmek istiyorum ama bu seferde vantilatör çarpar diye korkuyorum.Sıcaktan canım yemek yemek de istemiyor bebişim kilo alamayacak diye çok korkuyorum.Yarın bakacağız inşallah kaç kilo olmuş.

benimde bugun kontrolum vardı çok şükür herşey yolunda çıktı ilk defa nst ye girdim sancımda çıkmadı ama bebeğin başı biraz daha inmiş aşağı dedi hayırlısı bakalım oturup kalkarken falan kemiklerim ağrımaya başladı ayaklar bacaklar şişti bekliyoruz artık meleğimizi:emir_bebek:

benimde bugun kontrolum vardı çok şükür herşey yolunda çıktı ilk defa nst ye girdim sancımda çıkmadı ama bebeğin başı biraz daha inmiş aşağı dedi hayırlısı bakalım oturup kalkarken falan kemiklerim ağrımaya başladı ayaklar bacaklar şişti bekliyoruz artık meleğimizi:emir_bebek:

nst nasıl bişey, ben 14 haftalık hamıleyim adını duydum ama nedir bılmiyorum

bebeğin kalp atışlarını , hareketlerinii bir de rahimdeki kasılmaları yani sancıları 20 dk süreyle takip ediyorlar..
ben yarın 40+0 oluyorum..bebişimden ses yokkk..rahatı yerinde heralde paşamın:) yarın kontrole gidicem bakalım..sıcaklardan piştim yaa, çok fena boynum felan kıpkırmızı oldu:(

bebeğin kalp atışlarını , hareketlerinii bir de rahimdeki kasılmaları yani sancıları 20 dk süreyle takip ediyorlar..
ben yarın 40+0 oluyorum..bebişimden ses yokkk..rahatı yerinde heralde paşamın:) yarın kontrole gidicem bakalım..sıcaklardan piştim yaa, çok fena boynum felan kıpkırmızı oldu:(

senin için çok heyecanlı günler yani... Allah kolaylık versın, hangı hastanede doğum yapacaksın? Doğumdan sonra tecrübelerini paylaşırsın artık benim gibi acemilerle:)

Amiiiiiiiin :16::16:günaydın cnm ben iyiyim çok şükür
sıcaklar felaket dün acayip sıcaktı sanki bugunde öyle olcak gibi
yarın dr a gitcem nasıl gitcem bu sıcakta diye düşünüyorum
dr harici hayatta çıkmam dışarı :9::19:

ALLAH iyilik versin hepimize,

Ben de doktor harici çıkmıyorum bi yere,iş yerinde de klima var çok şükür şanslıyım...:ssz:

Yarın benim de kontrolüm var sabah 10.30 da ama o saatte bile çok sıcak oluyor ben her sabah ter içinde uyanıyorum.Sık sık duşa girmek istiyorum ama bu seferde vantilatör çarpar diye korkuyorum.Sıcaktan canım yemek yemek de istemiyor bebişim kilo alamayacak diye çok korkuyorum.Yarın bakacağız inşallah kaç kilo olmuş.

Valla aynen sabah serin olurdu önceden şimdi saat dokuzda bile 31 derece,:37:
Allah sabır versin herkese...

Ne güzel herşey normal çıkmış,hayırlısıyla sağlıkla gelir inş. hepimizin bebeği...:40:

Ben de sabah gittim kontrole,ikili testin bi değeri biraz yüksek çıkmış ama riskli seviyede

değilmiş,geri kalan herşey normalmiş çok şükür...

Son düzenleme:

Ben de merak ediyordum bu nst nedir diye,sağol açıklaman için,:40:

Hayırlı doğumlar artık sana yaklaşmış iyice...

Back
X