Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

yanıyorummmmmmm kızlar günde abartmıyorum 8 litre su içiyorum şiştim valla....ne olcak halimiz.....

alsencim senin sezaryen ne zamandı? ben de 4 ü düşünüyorum ama henüz hiçbir belirti yok ve o zaman 38+5 olmuş olucam acaba diyorum bi hafta daha mı beklesem? gerci o zaman da normal dogum riskine giriyor, ki suyum gelirse 3-4 cm acılırsa epiduralle normal de dogururum diye dusundugum icin cok kararsızım... :44:

yanmaya tek bulduğum care havluyu soğuk suyla yıkayıp ayaklarıma bacaklarıma sarmak...
ama bugun tahlıllerımın sonucu için doktora gıttım ıltıhap var dedi acaba üşütüyormuyum..ama napıyım uyuyamıyorum ayaklarımı gunde 20kez yıkıyorum bana mısın demiyo,sankı ayaklarımın altından alevler çıkıyor

Son düzenleme:
alsencim senin sezaryen ne zamandı? ben de 4 ü düşünüyorum ama henüz hiçbir belirti yok ve o zaman 38+5 olmuş olucam acaba diyorum bi hafta daha mı beklesem? gerci o zaman da normal dogum riskine giriyor, ki suyum gelirse 3-4 cm acılırsa epiduralle normal de dogururum diye dusundugum icin cok kararsızım... :44:

canım benim 7 ağustos ta.ben bir sağlıkcı olarak eğer bir riskin yoksa normal için bekle derim.ama sezaryan istiyorsan 38-39.haft alıyorlar sorun olmaz endişelenme.

çok düşünme doğum bu ne olacağı belli olmuyor.ben hep normal istedim oğlum dönmedi sonuna kadar beklicem dedim doktora ve pattt suyum geldi acil sezaryan oldum.önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın canım.

canım benim 7 ağustos ta.ben bir sağlıkcı olarak eğer bir riskin yoksa normal için bekle derim.ama sezaryan istiyorsan 38-39.haft alıyorlar sorun olmaz endişelenme.

çok düşünme doğum bu ne olacağı belli olmuyor.ben hep normal istedim oğlum dönmedi sonuna kadar beklicem dedim doktora ve pattt suyum geldi acil sezaryan oldum.önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın canım.

alsencim ne yalan söyliyim aslında tüm şartlar normal için uygun ama dediğim gibi hem pek belirti yok, hem de sanki sezaryenle daha rahat olacak gibi geliyor bana. ama kafama takılan 38 yerine 39 da ya da 40da olsam ameliyatı, normali riske atmıs mı olurum? normal icin de suni sancı istemiyorum cunku cog arkadasım sancı alıp ameliyata girdi ve cok aci cektiklerini söylediler.

suni sancıyı göze alamıyorum, normal dogumu beklicek de yürek kalmadı valla. ne yapsam bilemedim :44:

alsencim ne yalan söyliyim aslında tüm şartlar normal için uygun ama dediğim gibi hem pek belirti yok, hem de sanki sezaryenle daha rahat olacak gibi geliyor bana. ama kafama takılan 38 yerine 39 da ya da 40da olsam ameliyatı, normali riske atmıs mı olurum? normal icin de suni sancı istemiyorum cunku cog arkadasım sancı alıp ameliyata girdi ve cok aci cektiklerini söylediler.

suni sancıyı göze alamıyorum, normal dogumu beklicek de yürek kalmadı valla. ne yapsam bilemedim :44:

canım suni sancı zor bir şey.bence normal doğum için 40 hft kadar bekle baktın sancı yok suyun gelmiyor ozaman sezaryan olursun.mesela 39.7 ye falan sezaryan randevunu al.o tarihe kadar normal olmazsa gider sezaryan olursun.

38 hft bebek gelişimini tamamlamış oluyor.40 hft bekleyerek daha tombiş olmasını sağlarsın sadece:1:yani seyeryan için pekte fark etmiyor canım.

yanıyorummmmm, kendimi buz dolu küvetin içine atasım var.Günde kac kere kıyafet, camasır degiştiriyorum sayısı belli degil.Sürekli terliyorum kendimden tiksindim:43: Neyseki haftasonu biraz düşecekmiş sıcaklıklar. Bri daha hayatta yaza denk getirmicem son aylarımı:47:

kızlarrrr et malesef Ankara çok sıcak. Hamam gibi.. Ama yaptıklarımıza dikkat edelim. Sırf serinlemek için yaptıklarımız başa bela olabilir...

Örneğin ,

evet su içmek güzel Ama günde 3-4 LİTREYİ GEÇMEYİN.. Vitamin ve mineral kaybına sebebp olur bu durum...

Ayaklarınız yansa da çorapsız yada terliksiz gzmeyin.. İltihabik durumlar olabileceği gibi BEBEKLERİNİZİN GAZLI OLMASINA SEBEP olursunuz...

Bolca duş alalım...

Ben dün doktora gitmeden sabah kalkıp pantolonumu buzluğa koydum çıkmadan giydim :))))))))) Ama yapığım ÇOK SAÇMA serinledim evet ama sağlıksız bir durum bu . siz yapmayın sakın :)

yanıyorummmmm, kendimi buz dolu küvetin içine atasım var.Günde kac kere kıyafet, camasır degiştiriyorum sayısı belli degil.Sürekli terliyorum kendimden tiksindim:43: Neyseki haftasonu biraz düşecekmiş sıcaklıklar. Bri daha hayatta yaza denk getirmicem son aylarımı:47:

Büyük konuşma canım.Ben 10 yıl önce oğlumu 17 Ağustos ta doğurdum şimdi yine ağustos a denk geldi.İki hamileliğim de planlı değildi.:))) Rabbim hayırlısını versin.Ama lütfen biraz da serin hava versin.

kızlarrrr et malesef Ankara çok sıcak. Hamam gibi.. Ama yaptıklarımıza dikkat edelim. Sırf serinlemek için yaptıklarımız başa bela olabilir...

Örneğin ,

evet su içmek güzel Ama günde 3-4 LİTREYİ GEÇMEYİN.. Vitamin ve mineral kaybına sebebp olur bu durum...

Ayaklarınız yansa da çorapsız yada terliksiz gzmeyin.. İltihabik durumlar olabileceği gibi BEBEKLERİNİZİN GAZLI OLMASINA SEBEP olursunuz...

Bolca duş alalım...

Ben dün doktora gitmeden sabah kalkıp pantolonumu buzluğa koydum çıkmadan giydim :))))))))) Ama yapığım ÇOK SAÇMA serinledim evet ama sağlıksız bir durum bu . siz yapmayın sakın :)

Süper fikirmiş.:42:

allahım bir gece daha bitti.gündüz idare ediyorum ama geceleri fenayım kızlar çok sıcak sanki boğuluyorum.son 10 gün kaldı sıkıyoruz dişimizi.doğum yapınca üşüyorlarmış bende üşümek istiyorummmmm:52:

günaydın kızlar nasılsınız :3:
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh :16::16:
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim (benim dogum gunum 3 ağustos da) dr un dediği tarihi kabullendim
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür :nazar:
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek :9:
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti :9: dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur :16::16:
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle :16::16:
annemde yarın gelicek ist dan yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin :10::9:

allahım bir gece daha bitti.gündüz idare ediyorum ama geceleri fenayım kızlar çok sıcak sanki boğuluyorum.son 10 gün kaldı sıkıyoruz dişimizi.doğum yapınca üşüyorlarmış bende üşümek istiyorummmmm:52:

slm cnm nasılsınız bu arada benım sez tarihide belli oldu aramızda bi güncük var :9:
inşallah sağsağlim kavuşuruz yavrularımıza :16:
seninde epiduralmi olcak acep
sıcaklara gelince pişik oldum valla boynum göğüs altlarım pişik olmus
pudralayıp duruyorum
sürekli şıpır şıpır terliyorum poff çok sıkıcı :27:

slm cnm nasılsınız bu arada benım sez tarihide belli oldu aramızda bi güncük var :9:
inşallah sağsağlim kavuşuruz yavrularımıza :16:
seninde epiduralmi olcak acep
sıcaklara gelince pişik oldum valla boynum göğüs altlarım pişik olmus
pudralayıp duruyorum
sürekli şıpır şıpır terliyorum poff çok sıkıcı :27:

ayyy 1 gün var aramızda inşallah sorunsuz gelir senin oğluşun benimde kızım.oğlumda spinal olmuştu çokta rahat oldu.şimdi başka hastanede doğum yapıcam epidural yaparlar sanıyorum.sen nerde yapıcaktın doğumu?

sıcaklar çok fena oğlumu nisanda doğurmuştum offff ne uyuyordum ama.şimdi uyku haram oldu.bari bizim bıdıklar uslu olsunda doğumdan sonra uyuyabilelim:1:
az kaldı sabır arkadaşım.

oyuzden 3 ağustos için bişey demedim (benim dogum gunum 3 ağustos da) dr un dediği tarihi kabullendim
öyle diyince eşimde vazgeçti :9: dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
annemde yarın gelicek ist dan yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin :10::9:

Çok güzel yazmışsın,hemencik olacak ve bebişin kucağında, çok güzel bir heyecan:))

ayyy 1 gün var aramızda inşallah sorunsuz gelir senin oğluşun benimde kızım.oğlumda spinal olmuştu çokta rahat oldu.şimdi başka hastanede doğum yapıcam epidural yaparlar sanıyorum.sen nerde yapıcaktın doğumu?

sıcaklar çok fena oğlumu nisanda doğurmuştum offff ne uyuyordum ama.şimdi uyku haram oldu.bari bizim bıdıklar uslu olsunda doğumdan sonra uyuyabilelim:1:
az kaldı sabır arkadaşım.

amiiiin cnm :16::16: benim sincan koruda olcak dogum seninki medicanadamıydı aklımda öyle kalmıs sankilim :44:
inşallah uslu olurlarda çok yıpranmayız bu sıcaklar epey bi hırpaladı bizi valla uyku felen hakgetire
uykunun nekadr önemli bişey oldugunu anladım :9:
sabır valla cnm sabır yaklaştı o güzel günlerimiz :16::emir_bebek::emir_bebek:
spinalle epidural arasında nasıl bir fark var cnm sen tecrubelisin bilgin vardır :44:

Çok güzel yazmışsın,hemencik olacak ve bebişin kucağında, çok güzel bir heyecan:))

inşallah cnm inşallahh :16: gerçekten tatlı güzel bi heyecan bu zamana kadr bazen rahat bazen stresli oluyodum dogumu dusundukçe
ama şimdi içim niyeyse çok huzurlu inşallah gönlümüzdeki gibi olur dogumlarımız :16::16:

Gözünaydın :) bu son günler geçmez şimdi sana, iyi haberlerini bekliyoruz

Back
X