Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

slm cnm nasılsınız bu arada benım sez tarihide belli oldu aramızda bi güncük var :9:
inşallah sağsağlim kavuşuruz yavrularımıza :16:
seninde epiduralmi olcak acep
sıcaklara gelince pişik oldum valla boynum göğüs altlarım pişik olmus
pudralayıp duruyorum
sürekli şıpır şıpır terliyorum poff çok sıkıcı :27:

Pıtır pıtır doğuruyo millet :) bugün serin allahtan düne göre, az kaldı zaten sıkın dişinizi :))

günaydın kızlar nasılsınız :3:
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh :16::16:
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim (benim dogum gunum 3 ağustos da) dr un dediği tarihi kabullendim
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür :nazar:
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek :9:
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti :9: dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur :16::16:
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle :16::16:
annemde yarın gelicek ist dan yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin :10::9:

Canım insallah sorunsuz, saglıkla gelir bebişin..Doktorlarımız aynı, benimki şimdilik normal dogum gibi görünüyor.Doğuma girme olayını biz de sorduk 3. bi hasta istemiyoruz içeride dedi:1: Herhangi bir memnuniyetsizliğin olursa bana da haber verir misin? Hala endişelerim var nerede doğum yapacağıma dair. Hakkımızda hayırlsıı olur ins..

amiiiin cnm :16::16: benim sincan koruda olcak dogum seninki medicanadamıydı aklımda öyle kalmıs sankilim :44:
inşallah uslu olurlarda çok yıpranmayız bu sıcaklar epey bi hırpaladı bizi valla uyku felen hakgetire
uykunun nekadr önemli bişey oldugunu anladım :9:
sabır valla cnm sabır yaklaştı o güzel günlerimiz :16::emir_bebek::emir_bebek:
spinalle epidural arasında nasıl bir fark var cnm sen tecrubelisin bilgin vardır :44:

canım oğlum medicanada doğmuştu.şimdi hacettepede yapıcam doğumu.spinalde sadece ilaç veriyorla ve daha hızlı sedasyon sağlıyor.genelde acil durumlarda yapıyorlar.
epiduralde ise çok ince bir katater yerleştiriyorlar ve ilacı kataterden veriyorlar.hastaneden çıkana kadar kalıyor.sürekli ağrı kesici de gönderebiliyorsun.her ikisininde çok bir farkı yok bence önemli olan yapan doktor iyi olsun.ozaman bir şikayetin olmaz.

Pıtır pıtır doğuruyo millet :) bugün serin allahtan düne göre, az kaldı zaten sıkın dişinizi :))

sıka sıka diş kalmadı beya :9::9: he valla doğuruyolar sıra bize geliyoo :18::18:

Canım insallah sorunsuz, saglıkla gelir bebişin..Doktorlarımız aynı, benimki şimdilik normal dogum gibi görünüyor.Doğuma girme olayını biz de sorduk 3. bi hasta istemiyoruz içeride dedi:1: Herhangi bir memnuniyetsizliğin olursa bana da haber verir misin? Hala endişelerim var nerede doğum yapacağıma dair. Hakkımızda hayırlsıı olur ins..

amiiiiiiin cnm sağolasın zaten senın önerin üzerine gitmiştim murat beye çok tşk ederim sana çok memnunum çünkü :48:
hehe demek murat bey kimseyi istemiyo içerde :9::9: mutlaka hbr ederim cnm zaten dogumu yapayım ilk fırsatta her aşamasını anlatıcam dogumumun
benım nıyeyse hiç endişem yok hem hastane süper hemde dr oyuzden rahatım cnm :nazar:

canım oğlum medicanada doğmuştu.şimdi hacettepede yapıcam doğumu.spinalde sadece ilaç veriyorla ve daha hızlı sedasyon sağlıyor.genelde acil durumlarda yapıyorlar.
epiduralde ise çok ince bir katater yerleştiriyorlar ve ilacı kataterden veriyorlar.hastaneden çıkana kadar kalıyor.sürekli ağrı kesici de gönderebiliyorsun.her ikisininde çok bir farkı yok bence önemli olan yapan doktor iyi olsun.ozaman bir şikayetin olmaz.

sağol cnm bilgi verdiğin için :48: inşallah iyidir anestesizt artık Allaha emanetiz Rabbim hayırlı güzel dogumlar nasip eder inşallahhh :16::16:
bu arada ne güzel bi oğlan bi kız Allah bağışlasın yavrularını cnm :16::16::nazar:

Günaydın Ankaranın hamişleri:3:

Ankara dün gece ne güzel serinledi öyle. sel götürdü valla:1:

burda çoğunuz nerdeyse doğuracak az kalmış :49:

hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim sizlere.:16:

Lynne çok teşekkür ederim. aradım sordum Lokman Hekimi. iyi ki söyledin yoksa ben bu gidişimde de 40 tl verirdim ayrıca bi de tahliller :53:
sayende şimdi indirimli faydalanabilirim.

amiiiin cnm :16::16: benim sincan koruda olcak dogum seninki medicanadamıydı aklımda öyle kalmıs sankilim :44:
inşallah uslu olurlarda çok yıpranmayız bu sıcaklar epey bi hırpaladı bizi valla uyku felen hakgetire
spinalle epidural arasında nasıl bir fark var cnm sen tecrubelisin bilgin vardır :44:

Canım medicanada kime gitmiştin. doğum sonrası memnun kaldın mı doktorların ilgisinden? Bende orda doğum yapacam Allah nasip ederse... epidural normal doğum istiyorum ama bakalım..

Günaydınn annişler serin bir akşam olmasına rağmen terden vıcık vıcık oldum yine bu son zamanlar geçmek bilmiyoo :14:

Slm Canim hayirli dogumlar
Hacettepede bir doktorun ozelinemi gidiyorsun
Kontroller icin yoksa hastaneyemi
Bende hacettepeye gitmeyi dusunuyorum fakat bir Turlu alamdim

günaydın kızlar nasılsınız :3:
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh :16::16:
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim (benim dogum gunum 3 ağustos da) dr un dediği tarihi kabullendim
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür :nazar:
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek :9:
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti :9: dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur :16::16:
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle :16::16:
annemde yarın gelicek ist dan yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin :10::9:

cnm şimdiden hayırlı olsun inş rahatça sağlıkla kucağına alırsın çağatayını...benim eşimde geçenlerde erkek ismi düşünürken erkek olursa çağatay koyalım dedi sen geldin aklıma:1:ikili teste gittim bende ama daha cinsiyet belli diil baya kişi öğrenmiş ikilide ama dr. daha erken dedi bana:ssz: bende doğuma eşimin girmesini çok istiyorum ama eşim istemiyor...hiç gelemez öle şeylere babam ameliyat olduğunda alınan parçayı patolojiye götürememişti:1: kesin bayılır yani bizimkisi...bi de onla uğraşmak olmaz o an da ama çok istiyorum...bende sincan koru,bilgi, akrapol düşünüyorum ama bilgideki selçuk bey sezeryancıymış sanırım o yüzden kararsız kaldım...şuan düşüncem normal ama daha vaktim çok her an fikrim değişebilir...umarım memnun kalırsınız korudan bende oraya gelirim...ankaraya izne gelince gidecem onlara..

Canım medicanada kime gitmiştin. doğum sonrası memnun kaldın mı doktorların ilgisinden? Bende orda doğum yapacam Allah nasip ederse... epidural normal doğum istiyorum ama bakalım..

Günaydınn annişler serin bir akşam olmasına rağmen terden vıcık vıcık oldum yine bu son zamanlar geçmek bilmiyoo :14:

ben yusuf üstün e gitmiştim hiç sıkıntı yaşamadım çok memnun kaldım.oğlum 15 aylık arası çok yakın maddi durummdan dolayı orda yapmıcam doğumu.

Lynne çok teşekkür ederim. aradım sordum Lokman Hekimi. iyi ki söyledin yoksa ben bu gidişimde de 40 tl verirdim ayrıca bi de tahliller :53:
sayende şimdi indirimli faydalanabilirim.

başından öğrendiğin iyi olmus.Ben öğrendiğimde 29. haftadaydım o zamana kadar her seferinde fazla fazla ödedim malesef:1:..Rica ederim canım..:54:

ben yusuf üstün e gitmiştim hiç sıkıntı yaşamadım çok memnun kaldım.oğlum 15 aylık arası çok yakın maddi durummdan dolayı orda yapmıcam doğumu.

Allah bağışlasın canım.. Bende tülin dabakoğluna gidiyorum çok memnunumda normal doğum dyolar son günlerde yok öyle yok böyle diyip sezeryana çok alıyomuşlar bende bi sıkıntı yokken sezeryan olmak istemiyorum. arkadaşımda türkan hocaya gtmişti o da son ana kadar hep normal normal dedi sonra yok çatın dar yok bilmem ne diye sezeryana aldılar. Hakkımızdah hayırlısı olsun. çok pahalı bi hastane doğru. benimde kurumum karşılamasa hiç gidemem.

Slm Canim hayirli dogumlar
Hacettepede bir doktorun ozelinemi gidiyorsun
Kontroller icin yoksa hastaneyemi
Bende hacettepeye gitmeyi dusunuyorum fakat bir Turlu alamdim

canım ben poliklinige gidiyorum.önceden hocalar hasta bakmıyordu.ama şimdi bakıyorlar.poliklinige gidip istediğin hocayı söyleyip randevu alabilirsin.ama 12 haftayı geçmemiş olman lazım yoksa almıyolar.

canım ben poliklinige gidiyorum.önceden hocalar hasta bakmıyordu.ama şimdi bakıyorlar.poliklinige gidip istediğin hocayı söyleyip randevu alabilirsin.ama 12 haftayı geçmemiş olman lazım yoksa almıyolar.
Randevuyu Sabah erkenden gidipmi aliyorsun hastaneden
Yoksa telofonla alinabiliyormu
Ben 4 tane dusuk yasadim
Hacettepenin riskli gebelik bolumune gitmeyi dusunuyorum
AMA nasil randevu alcagimi bile medium

Randevuyu Sabah erkenden gidipmi aliyorsun hastaneden
Yoksa telofonla alinabiliyormu
Ben 4 tane dusuk yasadim
Hacettepenin riskli gebelik bolumune gitmeyi dusunuyorum
AMA nasil randevu alcagimi bile medium

canım hastanenin sitesine gir istersen orda yazıyor.şimdi ben seni yanlış yönlendirmeyeyim.herşey çok değişti çünkü.

Ankaralılar havayı serin buldu attı kendini sokağa diye tahmin ediyorum:)
Dün iftarda ne güzel yağdı yağmur, Bu akşam da çok güzel bir esinti var, vantilatörsüz uyurmuyum acaba?

başından öğrendiğin iyi olmus.Ben öğrendiğimde 29. haftadaydım o zamana kadar her seferinde fazla fazla ödedim malesef:1:..Rica ederim canım..:54:

günaydın canım tüh kötü olmuş seninki:1:
Benim bu aralar göbek deliğimin sağ tarafında şişme var neden acaba çok meraklanıyorum:44: göbeğim de çıktı gerçi hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama şimdi daha da büyüyor:52: banu hanıma haftaya gideceğim. şimdi MHRS den zekai tahir burak çayyolu polikliniğinden çarşambaya randevu aldım. göbeğimi soracağım. :1:

senin doğum ne zaman canım normal doğum mu olacak:nazar:

günaydın canım tüh kötü olmuş seninki:1:
Benim bu aralar göbek deliğimin sağ tarafında şişme var neden acaba çok meraklanıyorum:44: göbeğim de çıktı gerçi hamile kalmadan önce de göbeğim vardı ama şimdi daha da büyüyor:52: banu hanıma haftaya gideceğim. şimdi MHRS den zekai tahir burak çayyolu polikliniğinden çarşambaya randevu aldım. göbeğimi soracağım. :1:

senin doğum ne zaman canım normal doğum mu olacak:nazar:

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin insalah.Göbek deliğimin sağ tarafı sola göre biraz daha büyük bende de.Annemin yorumu bebeğin o tarafta oldugu konusnda.Ancak ben bunu 20. haftamdan sonra filan farkettim. Seninki sanki erken gibi.Bi sor bakalım ben de merak ettim..Benim doguma 38 gün var sata göre. Şimdilik normal görünüyor.Çatı muayenesi olacak haftaya ona göre kesinleşecek. Son anda bi aksilik çıkmazsa normal olmasından yanayım dedi doktorum.Ben de öyle istiyorum.Allah hepimize hayırlısını versin.

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin insalah.Göbek deliğimin sağ tarafı sola göre biraz daha büyük bende de.Annemin yorumu bebeğin o tarafta oldugu konusnda.Ancak ben bunu 20. haftamdan sonra filan farkettim. Seninki sanki erken gibi.Bi sor bakalım ben de merak ettim..Benim doguma 38 gün var sata göre. Şimdilik normal görünüyor.Çatı muayenesi olacak haftaya ona göre kesinleşecek. Son anda bi aksilik çıkmazsa normal olmasından yanayım dedi doktorum.Ben de öyle istiyorum.Allah hepimize hayırlısını versin.

hamilelik öncesi de göbekli bir insan olduğum için sanırım erkenden çıktı:1: hangi hastanedeki doktor dedi öyle? karar verdin mi doğumu nerde yapacağına. hayırlısı nasılsa öyle olsun canım inşallah

Back
X