Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

canım hangi semttesin zekai tahir evet iyiydi ama oraya en son gittigimde doktorlar yıllık izne cıkmıslardı önce iyice bi arastırmanı yap doktorunu secebiliyosun orda ama senin dogum zamanın orda olucakmı olmayacakmı onu arastır derim ben tıp fakültesine gidiyorum memnunum eger devlet düsünüyosan zekai tahir olmassa sana alternatif olabilir..

doktorun özeline gideceğim ,özele gidince doğuma girerler herhalde

tabi özel muaynesi varsa girerler zaten senin günün varmıs daha o zamana kadar istedigin doktoru ayarlarsın ben doktor aramakta cok geciktim simdi dogumuma az kaldı sen simdiden ayarlamakla cok dogru bişey yapıyosun

evet erkenden ayarlamak istiyorum
bi de benim ikiz gebelik yani riskli gebelik
o yüzden de daha iyi araştırmak istiyorum

mrb arkadaslar.bişy sorucaktım.. ben lina ya gidiyorum ,orda dogum yapılmadıgı için doktorum 2 hastane onerisinde bulundu.HRS yada
MEDİCANA. ben kararsız kaldm.hrs klinik gbi bi yer,medicana ise hastane. hrs yi çok methediyolar ama acil bi durum oldugunda herşeyiyle yeterli mi.kafam karıştı çok:(

linada kıme gidiyorsun?bndde oraya gidiyorum.hrs dede yoğun bakım var die biliyorum.Ama fiyatlar açısından ikiside aynı gbi zaten.Bende muhtemelen hrs yi seçicem kalabalık hastanelerden hiç hoşlanmam sakinliği daha çok seviyorum.bu cuma bende hastane işlerini ayrıntılı sorucam doktoruma.Benımde en buyuk merakım extra fatura ile karşılaşma durumumuz olur mu diye.bazı hastanelerde nst ücreti ayrı çıkyormuş mesela,küvez olayı olursa ücret ayrımı olucak gbi?

linada kıme gidiyorsun?bndde oraya gidiyorum.hrs dede yoğun bakım var die biliyorum.Ama fiyatlar açısından ikiside aynı gbi zaten.Bende muhtemelen hrs yi seçicem kalabalık hastanelerden hiç hoşlanmam sakinliği daha çok seviyorum.bu cuma bende hastane işlerini ayrıntılı sorucam doktoruma.Benımde en buyuk merakım extra fatura ile karşılaşma durumumuz olur mu diye.bazı hastanelerde nst ücreti ayrı çıkyormuş mesela,küvez olayı olursa ücret ayrımı olucak gbi?
evet küvez olayı önemli
günlük küvez ücreti 100-200 tl arası genelde hastanelerde
bazı hastanelerde ücretsiz
mesela akayda 10 güne kadar küvez ücretsizmiş
benim tercih etme sebebplerimden biri de oydu mesela
diğer hastanelere sormuştum küvez ek ücret alıyorlardı

mrb arkadaslar.bişy sorucaktım.. ben lina ya gidiyorum ,orda dogum yapılmadıgı için doktorum 2 hastane onerisinde bulundu.HRS yada
MEDİCANA. ben kararsız kaldm.hrs klinik gbi bi yer,medicana ise hastane. hrs yi çok methediyolar ama acil bi durum oldugunda herşeyiyle yeterli mi.kafam karıştı çok:(

Merhaba canım ben de aynı kararsızlığı yaşadım.HRS nin 2 avantajı vardı:Sakin olması sebiyle daha çok ilgilenirler diye düşünmüştüm.Bir de 450 tl ye yakın daha ucuzdu.Çoooooooook düşündüm ama Medicana tam teşekküllü bir hastane Allah esirgesin ama daha çok güven verdi.Ben tercihimi Medicana dan yana kullandım.Nasipse 15 Ağustos ta orada yapacağım doğumumu.

Merhaba canım ben de aynı kararsızlığı yaşadım.HRS nin 2 avantajı vardı:Sakin olması sebiyle daha çok ilgilenirler diye düşünmüştüm.Bir de 450 tl ye yakın daha ucuzdu.Çoooooooook düşündüm ama Medicana tam teşekküllü bir hastane Allah esirgesin ama daha çok güven verdi.Ben tercihimi Medicana dan yana kullandım.Nasipse 15 Ağustos ta orada yapacağım doğumumu.

medicaanada hangi doktor canım ? bi de ne kadar fiyat verdiler? bende ayın 8 inde orada sezeryan olacağım.. anestezisti hakkında bilgin var mı??

medicaanada hangi doktor canım ? bi de ne kadar fiyat verdiler? bende ayın 8 inde orada sezeryan olacağım.. anestezisti hakkında bilgin var mı??

Dr um dışarıdan canım Ebru Saraç.Anestezistini de kendisi getiriyor.Fiyat sadece hastane 1 gece kalırsam 1600 e, 2 gece kalırsam 1900 e yakın bir rakamdı.Sen nasipse benden önce olacaksın,kandini biraz toparlayınca tecrübelerini yazar mısın? Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.Allah a emanet ol.

EEB1975 Canım sana bişi sormak istiyorum çok önemli:)Bende aynı şekilde doktorumu ve anestesi uzmanımı dışarıdan getryrm.hrs ve medicanada olucak.Medicana için fiyat almadım ama hrs den daha pahallı olduğunu duydum.şimdi senin medicana için yazdığın fiyatlar beni şaşırttı.ben şükran çakmak a gidiyorum ve bana hrs de normal 2650 epidural ve sezeryan 3250 dedi.sen hrs için fiyat aldın mı?Veya alan var mı kızlar yardımcı olurmusunuz.Kişye göre doktora göre veya neye göre değişiyor bu fiyatlar öğrenelim hakkımızı ona göre arayalım bence.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız :3:
bugun son olarak dr a gittik nst ye girdik çok şükür bi sıkıntı çıkmadı p.tesi sabah 8 de hastanede olucam
8,30 9 gibi başlarız dedi drum hayırlısıyla şu vakit gelsede kavuşsam oğluşuma :16::16:
dualarınızı eksik etmeyin kızlar :16::16:

ebby06 cnm sen naptın salı gitcem demiştin dr a en son
durumlar ne alemde :48:

EEB1975 Canım sana bişi sormak istiyorum çok önemli:)Bende aynı şekilde doktorumu ve anestesi uzmanımı dışarıdan getryrm.hrs ve medicanada olucak.Medicana için fiyat almadım ama hrs den daha pahallı olduğunu duydum.şimdi senin medicana için yazdığın fiyatlar beni şaşırttı.ben şükran çakmak a gidiyorum ve bana hrs de normal 2650 epidural ve sezeryan 3250 dedi.sen hrs için fiyat aldın mı?Veya alan var mı kızlar yardımcı olurmusunuz.Kişye göre doktora göre veya neye göre değişiyor bu fiyatlar öğrenelim hakkımızı ona göre arayalım bence.

Bence sana herşey dahil fiyat vermişler.Yani dr anestezi hastane dahil.Ben kararımı verdikten sonra fiyatların yazdığı kağıdı attım net rakam hatırlamıyorum ama dediğim gibi medicana dan 400 e yakın daha uygundu.Ama dr a göre değişeceğini sanmam neticede dr kendi parasını ayrıca alıyor hastanenin kaç lira aldığı ile ilgilenmez ki.Bir de sgk n varsa hatırlat indirim yapıyorlar.

medicanaya geçen sordum ben
emekli sandığı çalışanıyım yani memurum
normal doğum 2500 sezeryan da 2800 gibi bir fiyat demişlerdi

bugun son olarak dr a gittik nst ye girdik çok şükür bi sıkıntı çıkmadı p.tesi sabah 8 de hastanede olucam
8,30 9 gibi başlarız dedi drum hayırlısıyla şu vakit gelsede kavuşsam oğluşuma :16::16:

en yakın doğum senn canım.ayyyy hadi sağlıklı ve güzel haberlerle dön inşallah.dualarım seninle.

Canım inş hersey sornsuz bir şekilde tamamlanır ve kavusursun yavruna..Dualarım seninle..

Allah kurtarsın ASEMB,inş. ikiniz de sağlıkla atlatırsınız bu doğum olayını,

Sezeryan olacaksın sanırım,kendi kararın mı yoksa riskli bi durum mu var?

Bir de şimdi yeni yasa çıkıyo ya doktorlar ne yapacak bilmem,gerçi yürürlüğe girdi mi emin de değilim...

Son düzenleme:

Canım benim çok sevindim :)) İnşallah ikiniz de sağsalim kurtulursunuz, dualarımız seninle. Biz de gittik herşey yolunda, bebek kanala girmiş, 3200 gr oldu tabi ben normal doğum istediğim için sancıların gelmesini beklicez evde,eğer gelmezse salı günü tekrar gidicez kontrole. Yani benim kızın keyfi yerinde :))

Slm arkadaşlar.dogumu yakın olanlara hayırlı dogumlar diliyorum
zübeyde hanımda yada başka bi devletr hastanesinde ayrıntılı usg yaptıran varmı?
birde radyolog Ali ipek ayrıntılı usg ye çalıştıgı hastanedemi yoksa özel muayehanesindemi bakıyor?sanırım Atatürk araştırma hast. calışıyormuş

Slm arkadaşlar.dogumu yakın olanlara hayırlı dogumlar diliyorum
zübeyde hanımda yada başka bi devletr hastanesinde ayrıntılı usg yaptıran varmı?
birde radyolog Ali ipek ayrıntılı usg ye çalıştıgı hastanedemi yoksa özel muayehanesindemi bakıyor?sanırım Atatürk araştırma hast. calışıyormuş

slm.
devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yapılıyormu
ücretli değilmi o ultrason

Back
X