Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Kızlar yeni bir şey duydum..Özel hastanelerde doğumdan sonra anneye verilen emzirme taktikleri için eğitim ücreti adı altında para alınıyormuş.Yani hemşire geliyor 2 dk gösteriyor sana nasıl emzireceğini ve dünyanın parasını alıyorlar. Mesela lokman hekimde bu rakam 300 liraymış.Koruya sordum bizde bu fiyata hersey dahil dediler.Sanırım ancak faturada görebilcez neye ne kadar ödediğimizi..Onca zamandır öğretmenim, öğrettiğim hiçbirşey için 2 dakikada 300 lira kazanmadım.Helal olsun valla..Hastanelerinize sorun bu sekilde bir eğitim istemediğinizi söyleyin.Rakam daha da azalır.

bende lokman hekime gidiyorum ama hiç duymadım böyle bişey:26: son dakka böyle birşeyle karşılaşacaksak bilemiyorum ama geçenki kontrolümde nstye girdim oradaki hemşire herşeyi anlattı güzelce hiç bişeyde istemedi valla bende kaç yıllık öğretmenim 2 dakkada 300 lira kazanmadım:27:

bende lokman hekime gidiyorum ama hiç duymadım böyle bişey:26: son dakka böyle birşeyle karşılaşacaksak bilemiyorum ama geçenki kontrolümde nstye girdim oradaki hemşire herşeyi anlattı güzelce hiç bişeyde istemedi valla bende kaç yıllık öğretmenim 2 dakkada 300 lira kazanmadım:27:

canım bu ücret doğumdan sonra sana verilen emzirme eğitimi içinmiş.Orada dogum yapan bir arkadasıım söyledi.Faturada 300 lira eğitim ücreti görünce bu ne diye soruyorlar ve hemsirenin verdiği emzirme taktikleri oldugunu öğrenince sok oluyorlar. Üstelik bu ücreti hemşireler de almıyormus.Direk hastaneye kalıyormus :50:

slm kızlar nasılsınız :3::3:
oğluşuma kavuşmama çok az kaldı yarın pazar ve p.tesi kavuşma günü :16::16:
annem gelmişti bugunde babam geldi heyecan dorukta valla :18::18:
dualarınızı eksik etmeyin bizden öpüyorum hepiciğinizi
doğum dönüşü en kısa zamanda yazıcam size :54::54::54::54:

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Acısız sancısız ol sütlü günler senin olsun.

canım bu ücret doğumdan sonra sana verilen emzirme eğitimi içinmiş.Orada dogum yapan bir arkadasıım söyledi.Faturada 300 lira eğitim ücreti görünce bu ne diye soruyorlar ve hemsirenin verdiği emzirme taktikleri oldugunu öğrenince sok oluyorlar. Üstelik bu ücreti hemşireler de almıyormus.Direk hastaneye kalıyormus :50:

bakalım son dakka böyle bişeyle karşılaşacakmıyız:26: bende şunu duymuştum eğer doktorunu evden getirtirsen ekstra 300lira fark veriyormuşsun:52:

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?:3:

Havalar serinledi biraz rahatlamışsınızdır sanırım,ben iyiyim çok şükür,yorgunluk harici çok şikayetim yok,

ASEMB sanırım şu an doğumhanededir,ALLAH kurtarsın,sağlıkla atlatırlar umarım ikisi de...:13:

Bu emzirme eğitimi parasını da ilk kez duyuyorum,bakalım daha neler duyacağız...:27:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?:3:

Havalar serinledi biraz rahatlamışsınızdır sanırım,ben iyiyim çok şükür,yorgunluk harici çok şikayetim yok,

ASEMB sanırım şu an doğumhanededir,ALLAH kurtarsın,sağlıkla atlatırlar umarım ikisi de...:13:

Bu emzirme eğitimi parasını da ilk kez duyuyorum,bakalım daha neler duyacağız...:27:

kızlar yoktur öyle bişey ya 2 hafta önce arkadaşım doğum yaptı doktorlarımızda aynı valla hiç öyle bişey demedi:20:

asemb allah yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliyoruz canım.

kızlarrrr bende yarın kavuşucam beren nur'uma.ama ben ne hissettiğimi bilmiyorum.duygularım karmakarışık.oğlumu doğurdum 6 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim.:49:2 yıldır hamileyim kendimi çok yorğun hissediyorum.:50:

allahım inşallah kızım çok yaramaz olmaz yoksa ne yapıcam bilmiyorum.oğlum yaramaz değil ama hep gezmek istiyor.

ikisinede yetememekten korkuyorum.neler olcak yarın göreceğim artık:52:

asemb allah yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliyoruz canım.

kızlarrrr bende yarın kavuşucam beren nur'uma.ama ben ne hissettiğimi bilmiyorum.duygularım karmakarışık.oğlumu doğurdum 6 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim.:49:2 yıldır hamileyim kendimi çok yorğun hissediyorum.:50:

allahım inşallah kızım çok yaramaz olmaz yoksa ne yapıcam bilmiyorum.oğlum yaramaz değil ama hep gezmek istiyor.

ikisinede yetememekten korkuyorum.neler olcak yarın göreceğim artık:52:

canım saglıkla kolay bı dogumla kavusursun ıns kızına guzel haberlerını beklıyoruz
bende sana yakın seyelr hıssedıyorum benım bıraz daha fazla araları 2.5 yas olucak ama genede küçük tabi zor olucak ama ıns ılerde rahat ederız
bı arkadasımda senın gıbı 6 aylıkken bebegı hamıle kalmıstı sımdı kucuk olanda büyüdü masallah 1.5 yasına geldı annesı bakıyor yanı senınde bı destegın varsa daha rahat olur
benımde bı esım var ıste 1 süre ucretsız ızın alıcam evde 2 ccukla beraberım sonra 2 sıde krese mecburen:50:

bakalım son dakka böyle bişeyle karşılaşacakmıyız:26: bende şunu duymuştum eğer doktorunu evden getirtirsen ekstra 300lira fark veriyormuşsun:52:

bende etlık lokman hekıme gdııyorum oglumuda 2 yıl onc eorda dogurudm ekstra bısey odemedım ne dedıelrse oydu doktorumda gece doguma geldı
ıns gene oyel olur

canım saglıkla kolay bı dogumla kavusursun ıns kızına guzel haberlerını beklıyoruz
bende sana yakın seyelr hıssedıyorum benım bıraz daha fazla araları 2.5 yas olucak ama genede küçük tabi zor olucak ama ıns ılerde rahat ederız
bı arkadasımda senın gıbı 6 aylıkken bebegı hamıle kalmıstı sımdı kucuk olanda büyüdü masallah 1.5 yasına geldı annesı bakıyor yanı senınde bı destegın varsa daha rahat olur
benımde bı esım var ıste 1 süre ucretsız ızın alıcam evde 2 ccukla beraberım sonra 2 sıde krese mecburen:50:

saol canım inşallah bu günlerde geçicek.senin ki yine laftan anlıyordur benimki hiç anlamıyor aklına geleni yapıyor.

bende seninle aynı durumdayım yanımda yardımcı kimse yok.1 yıl ücretsiz izin alıcam sonra büyük kreşe küçük babaanneye emenet edicez.allah yardımcımız olsun.

BenDe ankaRaya yeni qeLdim aRkaDaSLaR aDanDan Daha buRDa DoktoRa qiDmeDim ÖneReCeğiniz BiR DoktoR waR Mı Bana :) aLLah'ıma BinLeRCe SüküR Benm Küçük MeLeqimDe SaqLıkLıymışşş Hepinizi ÖpüyoRum qıSzLaRR :) LütFen yaRdımCı oLunn

BenDe ankaRaya yeni qeLdim aRkaDaSLaR aDanDan Daha buRDa DoktoRa qiDmeDim ÖneReCeğiniz BiR DoktoR waR Mı Bana :) aLLah'ıma BinLeRCe SüküR Benm Küçük MeLeqimDe SaqLıkLıymışşş Hepinizi ÖpüyoRum qıSzLaRR :) LütFen yaRdımCı oLunn

Canım hangi semttesin? Özele mi devlete mi gitmek istiyorsun? Sana yakın olan bir yer seçmen avantajına olacaktır.

Asemb ne yaptı acaba? Haberi olan var mı?

Kendi soruma kendim cevap vereyim.Asemb ile doktorlarımız aynı.Benim de bugun kontrolum vardı. Doktora sordum bugun taburcu ediyorlarmıs.Hersey yolundaydı dedi.Çok cesurdu dedi asemb için.Kendisine bakındım ama göremedim yoksa bi geçmiş olsun deemek isterdim.:16:

saol canım inşallah bu günlerde geçicek.senin ki yine laftan anlıyordur benimki hiç anlamıyor aklına geleni yapıyor.

bende seninle aynı durumdayım yanımda yardımcı kimse yok.1 yıl ücretsiz izin alıcam sonra büyük kreşe küçük babaanneye emenet edicez.allah yardımcımız olsun.

amın canım benımkıde ıste yenı yenı laf dınlemeye basladı daha tuvaletımızı bılmıyoruz ama :50:
dogum oncesı 37 e kadar calsıtın mı 32 de ayrıldın mı
bende 1 yıl ucretsız alıcam 2 yıl verseler alcam ama vermıyolar 1 yıl bıle zor bakalım ondan sonra ıkısıde krese ayrı ayrı olmasınlar hepımzıe zor olur kayınvalıde uzak

Back
X