Bugun kendileriyle 5 aylık ilişkimizi bitime kararı aldım. Kendisine güvenim Akayın 200 lira istediği ama devletin bedavaya yaptığı basit kan testini devlette yaptırıp sonuçlarını getirdiğimde sebep açıklamaksızın "biz sıcak bakmıyoruz dışarıda tahlil yaptırılmasına" dediğinde güvenim sarsılmıştı zaten. Vitamin ilacını ben sorunca yazıp, yine ben sorunca biraz vitamine ara verelim dediği için sarsıntım bir kuple daha ilerlemişti. detaylı ultrason için önerdiği doktorun yazdığı ama önemli birşey değil, kendiliğinden düzelir dediği bir iki tespit için telefonda tahlil sonucu yorumlamayıp randevu almamızı isteyerek yapması, randevu alıp gittiğimizde detaylı ultrasonda görünenleri bile görememsine rağmen 2li testleri 3 lü testleri herşeyi en az riskli çıkan bebeğe çekinmeden amniyosentez önermesi, bu önerisini mantıklı şekilde açıklama yerine düşük riski 200de 1, çocuktaki risk 100de 1, demek ki bu riski almalıyız gibi bakkal hesabıyla anlatması, başka doktordan görüş almak için testlerin gönderilmesini istediğimde telefonuna ve mailine cevap bile vermemesi nedenleriyle bugun itibariyle bırakıyorum.Bence kendileri tam bir tahlil doktoru. Mesleki tecrübesiyle hastayı yönlendirme sıfır, güzel diyalog sıfır, yüzüne taktığı gülümseme maskesini zaten hemen hissediyorsunuz.İşini severek yaptığını düşünmüyorum.Detaylı ultrasonda çıkan tespit için kendisi kontrollerde bir kez bile kontrol yapmadı, ama daha önceki ölçümlerde normaldi diyebildi rahatlıkla. Daha önce ölçmediğinden eminim cunku o ölçümün nasıl yapıldığını biliyorum.
Akay deseniz, yeni doğan yoğum bakım ünitesi için seçmiştim ammaaa.....kadın doğum poliknliğine 1 kez bile ulaşamadım telefonla.Acil bir durumda ne doktoruna ne polikliniğine ulaşılabilen bir özel hastane. Tahlil hastanesi.