- Konu Sahibi nonameanymore
- #3.061
canım ben baya gezdim
ben odama bır beşik ve kendı odasına takım almayı düşünenlrdenim. neyse siteleri dolandım 1sokakta hepsi zaten 10mağaza kadar... takımlarda buyuyen beşikli modeller 2800ile 3500 arası fıyat istediler.. bır yerde de 5,500istediler boyasız mış guya ama vernık var... vernık demıyo tabı koruyucu diyolar:)
ve fecı boya kokuyo
çılek e de gırdık 2500civarı dedi 2modelı var sadece ama koku yok,kaplama çunku
eşim kokuyu duyunca zaten almak istemedi adamlar 2ayda çıkar erken alın dıyorlar ama işte..
ordanda sıtelerde boyacıya gırdık eşim dedi boya kokuyor bu mobılyacılardakı urunler,marka felan ne sorup alaım dıye
boyacı da: sitelerde hepsi kokar ama fabrıka çıkışı yapanlar kokmazz dedi çilek vb mağazadan alın koku olmasın dıyosanız yoksa hepsi mecbur boya kullanıyor dedi
3gun oncede yenımahallede belıs satan 2magazaya gıttık koku yok mdf ve suntalem olanı var... mdf olanı daha kalıtelıymısbuyuyen beşik şifonyerve 3kapılı dolap takımı 1700civarına gelıyo 2kapaklı dolap alırsan 1500
bız belıse karar verdık
nette de olumlu soyluyor herkes
odamızza da park yatak alcaz
ben de 22.haftamdayım hala aramadı saglık ocago
doktorum yaptırmana gerek yok dedi arasalarda ne diycem bılemıyorum
Anladım canım,çok sağol ayrıntılı cevabın için,ben en iyisi Çilek mağazalarına gideyim direk,
Bir de Söğütözü'nde Özelcan bebeye bakmak istiyorum,Ulusta park problemi yaşamak istemiyorum kalabalıkta,
Ben sadece beşik alıcam,oda küçük ve kocaman gömme dolabım var zaten,büyüyene kadar idare eder,
Büyüyünce de kendi zevkine göre odasını ayarlarız inş...hayırlısı sağlıkla bi doğsunlar da,anne babalarımız zamanında böyle lüksler de
yoktu ama bi şekilde büyüdük yetiştik,ALLAHın izniyle doğduktan sonra herşeyi hallolur diye düşünüyorum...
Beni de aramadılar,aslında aşı olmak da istemiyorum ben,korkuyorum yaa kol şişiyomuş iki gün ağrıyomuş falan...:18:
Son düzenleme: