Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

sıkıntılı bir hamileliğim yok sadece ikiz gebeyim tüp bebekle oldu ama çok şükür bu zamana kadar en ufak sorun yaşamadım hamileliğimde
lüks muayene nedirki
sonuçta bakılacak olana bakıyorsa ve işinde iise gerisi benim için önemli değil
diğer hocaların cafcafla muayenehanelerini aramıyorum zaten doğru teşhis doğru doktor olduktan sonra sorun yok
benimkiler ikizya sanırım bir saat sürer bizim muayene :))
doktorum akaydan başak hanım ama değiştireceğim

akayda tolga ecemişi övüyorlar aslında, marjinal sen tolga ecemişi biliyormusun onun hakkında duyumun nasıl

Bilmiyorum canım Toga Ecemişi, burada hakkında iyi yorumlar okudum, ama sanırım çok yoğun ve Akay'da sadece tüp bebeke bakıyor artık. Yani özel muayenehanesine gitmen gerekir büyük ihtimalle.

Bilmiyorum canım Toga Ecemişi, burada hakkında iyi yorumlar okudum, ama sanırım çok yoğun ve Akay'da sadece tüp bebeke bakıyor artık. Yani özel muayenehanesine gitmen gerekir büyük ihtimalle.

ben de olumlu yorumlar okudum ama sadece tüp bebeğe baktığını duymadım hiç
normalde de bakıyor diye biliyorum
bi araştırayım olmazsa

merhaba azul,

ben 33 haftalık hamileyim.ben aşı olmadım, daha doğrusu doktorum hiç böyle bişeyden bahsetmedi.önemli bişey olsa mutlaka isterdi bundan eminim.

ayrıntılı ultrasound önemli bi tetkik.eğer ünlü bi doktora gidersen 350-400tl civarında ama anlaşmalı özel hastanelerde de yaptırabilirsin.doktorunun bulunduğu hastaneye dahi gitsen ayrıntılı ultrasound uzmanı bakıyor. yaklaşık yarım saat sürüyor.bebeğin bütün organlarına,gelişimine bakıp doktor ayrıntılı bir rapor hazırlayıp seni takip eden doktoruna gönderiyor.

sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olabilirim

Çok teşekkür ederim canım ayrıntılı cavabın için,

Kimi doktor gereksiz kimi gerekli diyomuş,bakalım ben de sorup öyle karar vericem olup olmamaya,

Gittiğim hastanenin varmış zaten ultrason uzmanı ona gidicem,hem bayan olması da benim için çok çok iyi,erkek doktorda falan hiç

rahat edemem ben sadece karnıma bakacak olsa bile...

Aklıma takılan olursa yine sorarım sağol RECES...
:40:

Son düzenleme:
kızlar herkese meraba,
ben de ilk hamileliğimde Akay hastanesine Dr.Başak hanıma gidiyordum.ve bebeğimi kaybettim. bi gün kontrole gittik ve bebeğin kalp atışı yok diye yine tepkisiz bir ifadeyle masasına geçti oturdu rahatça. ağlaya ağlaya radyolojide tekrar baktırdım.YOK DEDİLER ALDILAR BEBĞİMİ.bu olaydan önceki kontrollerime gittiğimde dr.a vücudumda çıkan kızarıklık ve kaşıntıları gösterdiğimde bişey değil geçer dedi. yine şişirilmiş uçuk fiyata yaptıkları tetkik sonucuna bakar gibi yapıp, sonuç da ii dedi. halbuki o kaşıntı ve tetkik sonucu KIZAMIKÇIK geçirdiğimi gösteriyormuş.hamilelikte geçirilen kızamıkçık ya düşüğe ya da engelli bebeğe neden oluyormuş.dr.um hiç bilgi vermedi.ve bebeği kaybetmemize normal dedi,ilk gebeliklerde olur dedi,kendi bebeği değil ya.....yani Başak hanım hastalarını hep geçiştiriyor, tersliyor, özen göstermiyor.
Akay hastanesi derseniz, tetkik+ultrason+muayene+fark ücretleri uçuk.
kürtaj işlemi için 800 lira aldılar.buna rağmen operasyona kadar ve operasyondan sonra beklettikleri oda ise zulada depo gibi bir yerdi.
Üzülmemek için gitmeyin derim.hoşçakalın.

Son düzenleme:
delikız maşallah de sıkıntın hiç olmaz inş.bu arada biliyormusun bilmiyorum ama ikiz gebeliklerde iki bebek parası ödüyorsun.Yani 350 ise 700 tl ödüyorsun.onun için senin için en mantıklısı bencede ali ipek:)Bende çok doktor tereddütü yaşadım.eger değiştirme cesaretim olsaydı kesinlikle tolga ecemiş akropol de sanırsam ışın hanım ve bülent bey arasında tercih ederdim.Şu kadınlar klübünde okumadıgım doktor tavsiye sayfası kalmadı desem yeridir.Ve sadece üçünün ismini not almıştım.Kolay gelsin canım.

Son düzenleme:
delikız maşallah de sıkıntın hiç olmaz inş.bu arada biliyormusun bilmiyorum ama ikiz gebeliklerde iki bebek parası ödüyorsun.Yani 350 ise 700 tl ödüyorsun.onun için senin için en mantıklısı bencede ali ipek:)Bende çok doktor tereddütü yaşadım.eger değiştirme cesaretim olsaydı kesinlikle tolga ecemiş akropol de sanırsam ışın hanım ve bülent bey arasında tercih ederdim.Şu kadınlar klübünde okumadıgım doktor tavsiye sayfası kalmadı desem yeridir.Ve sadece üçünün ismini not almıştım.Kolay gelsin canım.
biliyorum kulih zaten aradığım iki yer fiyatı iki kat söyledi ikiz deyince sadece ali ipekde farketmiyormuş ikiz ve tek ..
ondan dolayı da hoşuma gitti
insanları sömüren bir yer değil demekki
valla akropol hakkında hiç iyi şeyler duymadım ben giden arkadaşlarım da var orayı hiç tercih etmiyorum
tolga ecemişi iyi diyorlar ama artık aynı hastanede kalamam sanırım
,ben sincan koruda murat bey var onu da iyi diyorlar ya ona gideceğim ya da yenimahalle devlete gideceğim
yenimahalle devlet de iimiş özel hastane gibiymiş
aslında devlet daha iyi bakma sen
bakalım zaman beni nereye sürükleyecek ama başka hanıma bir daha gitmeyeceğim kesin

kızlar ayrıntılı için ben mustafa salihe gittim,memnunum, 1 saat inceledi..pek fazla konuşmadı zaten başlarken de demişti önce inceleyeceğim sonra konuşuruz diye, gerçekten çok pahalı ama bence değer..diğer dr lara 150-200 veriyosunuz 20 dk bakıp gönderiyo..benim kendi dr um zaten yarım saat inceliyo her gittiğimde... eğer riskli bi hamileliğiniz varsa mustafa salihi öneririm.

merhaba hanımlar
ben şehir dışındayım ama doğumu ank.da yapmak istiyorum kısmet olursa
bir haftaya kadar da ank.ya gelme durumum var
okuduklarıma göre sincan korudan memnun olanların sayısı oldukça fazla
biraz bilgi verir misiniz hastane hakkında muayene ücreti ne kadar
ikili testi ank.da yaptırmak istiyorum aynı şekilde onun ücreti hakkında bilgisi olan var mı
bir de benim yüksek ihtimal sezeryan oalcak
koruda sezeryanla doğum yapanınız oldu mu hiç
öğretmenim ve ancak doğuma bir ay kala ank.ya gelebileceğim
o yüzden bu gittiğimde en azından iyi bir hastane bulabilirsem sonrasında sıkıntı yaşamam

herkese merhabalar 1 aydır burada yoktum anca girebildim geçmişten okumaya başladım...arkadaşın yazısını görünce yazmak istedim...bende seninlee aynı durumdayım..şehir dışındayım ve doğumu ankarada yapacam inş...bende ankaraya gidince ilk iş sincan koruya gittim hastane güzel temiz sakin...dr. murat beyde iyiydi...benim guatr sorunum var 2006 yılından beri dönem dönem tsh değerim düşüyor.bunu dr.a söyledim kan idrar tahlili istedi.10 gün kontrol süresi vardı bende 8.günü iznimin bitmesine yakın gittim gitmeden son kez göriyim hem de kan sonuçlarımı gösteriyim diye. tsh değerim yine düşük çıktı ve dr. ilaç başlamam konusunda çok kararsız kaldı beni dahiliye dr.u cem beye yönlendirdi...cem bey bana ilaç verdi...akşam ilaca başlıcaktım prospektüsünü okudum ''plesanta ve emzirme ile bebeğe geçtiği ve guatra sebep olduğu yazıyordu.buun üzerine ilacı içmekten vazgeçip ankara yenimahalle devlet hastasine gittim..dr bu ilacı kim verdi sana kesinlikle kullama şimdilik buna ihtiyacın yok 15 günde bir tsh değerine baktır dahada düşme olursa ve t4 değerin 2nin üstüne çıkarsa ilaca başlarız dedi.nettten araştırdığım kadarıylada ilaca ihtiyacım yok...eşim çok sinirlendi tabi bende doğmamış bbeğimizi guatr yapacaklardı az daha. bunun üzerine hastaneden soğudum...yeni bir hastanede ayarlayamadım haftasonu girdiği için araya...kısaca hastane ayarlayamadan geri döndün...doğuma nereye giderim belirsiz

Yenimahalle Devlet Hastanesi ya da Sincan Lokman Hekime giden var mı arkadaşlar

yenimahalle devlet hastanesi yeni açılan ve çok güzel bir hastane ben diğer bölümllerine çok gittiim hatta ailecek çok memnunuz ama kadın doğum bilemiyorum...bir kez gittim kkadın doğuma yavuz emreye gayet iyi hatta doğum yapanlarada sordum çok memnunlardı...odaraına çıktım 2 kişilik odalardan oluşuyor 2 tanede tek kişilik odası vr.gezdim içime sindi benim deeşiminde...sincan korudan memnun kalmadın sorun yaşadım orada

herkese merhabalar 1 aydır burada yoktum anca girebildim geçmişten okumaya başladım...arkadaşın yazısını görünce yazmak istedim...bende seninlee aynı durumdayım..şehir dışındayım ve doğumu ankarada yapacam inş...bende ankaraya gidince ilk iş sincan koruya gittim hastane güzel temiz sakin...dr. murat beyde iyiydi...benim guatr sorunum var 2006 yılından beri dönem dönem tsh değerim düşüyor.bunu dr.a söyledim kan idrar tahlili istedi.10 gün kontrol süresi vardı bende 8.günü iznimin bitmesine yakın gittim gitmeden son kez göriyim hem de kan sonuçlarımı gösteriyim diye. tsh değerim yine düşük çıktı ve dr. ilaç başlamam konusunda çok kararsız kaldı beni dahiliye dr.u cem beye yönlendirdi...cem bey bana ilaç verdi...akşam ilaca başlıcaktım prospektüsünü okudum ''plesanta ve emzirme ile bebeğe geçtiği ve guatra sebep olduğu yazıyordu.buun üzerine ilacı içmekten vazgeçip ankara yenimahalle devlet hastasine gittim..dr bu ilacı kim verdi sana kesinlikle kullama şimdilik buna ihtiyacın yok 15 günde bir tsh değerine baktır dahada düşme olursa ve t4 değerin 2nin üstüne çıkarsa ilaca başlarız dedi.nettten araştırdığım kadarıylada ilaca ihtiyacım yok...eşim çok sinirlendi tabi bende doğmamış bbeğimizi guatr yapacaklardı az daha. bunun üzerine hastaneden soğudum...yeni bir hastanede ayarlayamadım haftasonu girdiği için araya...kısaca hastane ayarlayamadan geri döndün...doğuma nereye giderim belirsiz

işte en iisi devlet aslında biliyormusun
bizim arkadaş da medicanaya gidiyordu
kızında hamişken böbrek büyümesi varmış bir böbreğinde
medicanada bilemediler sonra etlik zübeydeye gitti orda anlamışlar
ben yenimahalle devlette doğurmayı ciddi ciddi düşünüyorum
yeni hastane old.için hem daha sakin hem daha ilgilidir doktorlar sanırım
bi akrabamız da fizik tedavi görmüş memnun kalmış

yenimahalle devlet hastanesi yeni açılan ve çok güzel bir hastane ben diğer bölümllerine çok gittiim hatta ailecek çok memnunuz ama kadın doğum bilemiyorum...bir kez gittim kkadın doğuma yavuz emreye gayet iyi hatta doğum yapanlarada sordum çok memnunlardı...odaraına çıktım 2 kişilik odalardan oluşuyor 2 tanede tek kişilik odası vr.gezdim içime sindi benim deeşiminde...sincan korudan memnun kalmadın sorun yaşadım orada

sincan koruda ne oldu canım? burda bir arkadaş orda doğum yaptı çok memnundu

işte en iisi devlet aslında biliyormusun
bizim arkadaş da medicanaya gidiyordu
kızında hamişken böbrek büyümesi varmış bir böbreğinde
medicanada bilemediler sonra etlik zübeydeye gitti orda anlamışlar
ben yenimahalle devlette doğurmayı ciddi ciddi düşünüyorum
yeni hastane old.için hem daha sakin hem daha ilgilidir doktorlar sanırım
bi akrabamız da fizik tedavi görmüş memnun kalmış

kızlar ben de yenimahalle devlete gittim dün ilk defa. emre şükür'e. iyi fakat soru sormayınca bişey söylemiyor. bir de ultrason görüntüsünün çıktısını verecek sandım vermedi. istemek mi lazım acaba.

şimdi de özele mi devam etsem diyorum. ikili test sonucum 2 hafta sonra çıkacakmış. o sonucu gösterince de ultrasona sokmuyor bugun bir arkadaş yanımda gösterdi ikili sonucunu çıktı iyi demiş o kadar. ultrasona baksa bir cinsiyet yorumu filan yapsa 14.hafta sonuçta. bir de 3 hafta sonra gel demiş kadın olacak 17.haftada. hala cinsiyeti bilmeyecek. şimdi 2 hafta sonra bana da aynı şeyi yapacak. sadece cinsiyeti öğrenmek için 16.haftamda bir özele mi gitsem. yoksa bir özel seçip bundan sonra oraya mı devam etsem bilemedim...

Son düzenleme:

kızlar ben de yenimahalle devlete gittim dün ilk defa. emre şükür'e. iyi fakat soru sormayınca bişey söylemiyor. bir de ultrason görüntüsünün çıktısını verecek sandım vermedi. istemek mi lazım acaba.

şimdi de özele mi devam etsem diyorum. ikili test sonucum 2 hafta sonra çıkacakmış. o sonucu gösterince de ultrasona sokmuyor bugun bir arkadaş yanımda gösterdi ikili sonucunu çıktı iyi demiş o kadar. ultrasona baksa bir cinsiyet yorumu filan yapsa 14.hafta sonuçta. bir de 3 hafta sonra gel demiş kadın olacak 17.haftada. hala cinsiyeti bilmeyecek. şimdi 2 hafta sonra bana da aynı şeyi yapacak. sadece cinsiyeti öğrenmek için 16.haftamda bir özele mi gitsem. yoksa bir özel seçip bundan sonra oraya mı devam etsem bilemedim...
valla bilmiyorum ki neden öyle oldu
gidenler memnun ama
demetevlerde servet ünsal tıp merkezinde ali ipek var
gidenler çok memnun
ayrıntılı ultrason yapıyor
ona gidebilirsin
sadece cinsiyet için ayrıntılı ultrasona girebiliyorsun fiyatı 75 tl
onda net gözüküyor

merhaba arkadaşlar,

ben güven hastanesine gidiyorum.ve hastaneden baya memnunum.doktorum aslı yücetürk.ben bugün 34. haftaya başladım.her hafta gitmenize gerek yok zaten eğer riskli bi hamilelik değilse.ben 4 haftada bir gidiyordum ama artık 2 haftada bir gitmeye başladım.doktorum gereksiz olan hiçbir şey istemedi, ne zaman istesem ulaşabildim.doktor en başından gerekli olan ne varsa onu söyledi benim sormama gerek kalmadan.her kontrolde bir sonraki kontrolde neye bakacağını, ne olacağını, hangi testleri isteyeceğini söyledi.böylelikle gereksiz bişey isteyip istemediğini araştırma imkanım oldu.çok sakin bi doktorum var. onun sakinliği beni de gereksiz telaştan kurtardı.12. haftada cinsiyeti söyledi ama kesin olarak 16. haftada netleştirdi.eğer kurumunuz karşılıyorsa bence kendisine gidebilirsiniz.zaten doğumdan sonra size düşüncelerimi ve tecrübelerimi mutlaka aktarırım.

merhaba arkadaşlar,

ben güven hastanesine gidiyorum.ve hastaneden baya memnunum.doktorum aslı yücetürk.ben bugün 34. haftaya başladım.her hafta gitmenize gerek yok zaten eğer riskli bi hamilelik değilse.ben 4 haftada bir gidiyordum ama artık 2 haftada bir gitmeye başladım.doktorum gereksiz olan hiçbir şey istemedi, ne zaman istesem ulaşabildim.doktor en başından gerekli olan ne varsa onu söyledi benim sormama gerek kalmadan.her kontrolde bir sonraki kontrolde neye bakacağını, ne olacağını, hangi testleri isteyeceğini söyledi.böylelikle gereksiz bişey isteyip istemediğini araştırma imkanım oldu.çok sakin bi doktorum var. onun sakinliği beni de gereksiz telaştan kurtardı.12. haftada cinsiyeti söyledi ama kesin olarak 16. haftada netleştirdi.eğer kurumunuz karşılıyorsa bence kendisine gidebilirsiniz.zaten doğumdan sonra size düşüncelerimi ve tecrübelerimi mutlaka aktarırım.

güven güzel tabi ama parsı da güzel
sgk ile anlaşma olayları olmadığı için muayene ücreti 240 tl
sezeryan 5200 normal 4500 tl
çok fazla yaa

valla bilmiyorum ki neden öyle oldu
gidenler memnun ama
demetevlerde servet ünsal tıp merkezinde ali ipek var
gidenler çok memnun
ayrıntılı ultrason yapıyor
ona gidebilirsin
sadece cinsiyet için ayrıntılı ultrasona girebiliyorsun fiyatı 75 tl
onda net gözüküyor

cinsiyet için illa ayrıntılı ultrason mu olması gerekiyor :44: 75 de az değilmiş:1:

Back
X