Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

merhaba arkadaşlar bende 8+2 haftalık hamileyim bende burdan okudugum yorumlarla koruda murat beye gittim bugün.

çok sevdim sıcak kanlı ilgili güler yüzlü inş birlikte devam edicez. merak edenler için yeni dogan yogun bakımı ve uzman yeni dogan doktoru mevcut.dogumumada murat bey kendi girecegini söyledi.ilk hamileligim ve doktor konusunda cok kararsızdım ama murat bey beni çok rahatlattı hepinize tavsiye ediyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz:emir_bebek::nazar:

arkadaşlar merhaba sincan korudaki fiyatlar nedir acaba neler dahil yenidoğan ünitesine ihtiyaç olursa ek ücret var mı odalar kaç kişilik refakatçi durumu nedir bilen varsa geniş bilgi verir mi?

arkadaşlar merhaba sincan korudaki fiyatlar nedir acaba neler dahil yenidoğan ünitesine ihtiyaç olursa ek ücret var mı odalar kaç kişilik refakatçi durumu nedir bilen varsa geniş bilgi verir mi?

benim bildiğim sgk normal sezeryan 1200 tl..başında bir refakatçı kalabiliyor.yenidoğana ek ücret yok diye biliyorum sadece doğum ücreti ödüyorsun...ben bir kez gittim oda durumunu bilmiyorum cnm

Kızlarrrrrr,

Biz bugün ishal ve halsizlik şikayetiyle hastaneye yattık, bir sürü serum yedim, doğum pazartesi, çok endişe ettim bebeğime bir şey olucak diye, ağlayıp durdum, neyseki şimdi biraz daha iyiyiz. Lütfen herkes bu havalarda dikkat etsin, hem yediğine içtiğine hem de havalara =(

Kızlarrrrrr,

Biz bugün ishal ve halsizlik şikayetiyle hastaneye yattık, bir sürü serum yedim, doğum pazartesi, çok endişe ettim bebeğime bir şey olucak diye, ağlayıp durdum, neyseki şimdi biraz daha iyiyiz. Lütfen herkes bu havalarda dikkat etsin, hem yediğine içtiğine hem de havalara =(
İnşallah birşey olmaz. Üzüldüm sizin adınıza. Bir sürü stres yapmıştır bu. Pazartesiye bir şey kalmadı. Bebecik sağlıcakla gelir inşallah

huhuhu ankaralı hamişler... Günaydın,

Biz gördüğünüz gibi sabahın köründe ayaklandık, son 2 günümüz geçmek bilmiyor, geceler zor, yatmak, kalkmak, oturmak, herşey zorlaştı bize, doğurmak istiyorummm artık ve kızımla tanışmak istiyorum, bu arada çok şükür ishalim hafifledi, umarım bu 2 günde daha da toparlanırım, ama hemoroidim iyice azdı sık tuvalete gitmekten =(((
tüm hamişlere keyifli bir haftasonu diliyorum, çalışanlar iyice dinlensin, doğuma az kalanlarda kendine dikkat etsin, havalar tam hasta edici... Herkesi öpüyorum...

Biz gördüğünüz gibi sabahın köründe ayaklandık, son 2 günümüz geçmek bilmiyor, geceler zor, yatmak, kalkmak, oturmak, herşey zorlaştı bize, doğurmak istiyorummm artık ve kızımla tanışmak istiyorum, bu arada çok şükür ishalim hafifledi, umarım bu 2 günde daha da toparlanırım, ama hemoroidim iyice azdı sık tuvalete gitmekten =(((
tüm hamişlere keyifli bir haftasonu diliyorum, çalışanlar iyice dinlensin, doğuma az kalanlarda kendine dikkat etsin, havalar tam hasta edici... Herkesi öpüyorum...

geçmiş olsun cnm Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kurtarır inş bebişini kucağına alırsın...kendi son günlerimi düşünüyorumda çok heyecanlı cidden 9 ay sabırla beklemek ve sonrasındaki mutluluk:16::16::16:güzel haberlerini bekliyoruz

bende murat beye dewam ediorum sincan koruda çok memnunum çok illgili esprili yanında rahat oluosunuz aileden biri gibi :) tavsiye ederim bende herkese
merve bana biraz tecrübesiz gibi geldi. mesela sırtım ağrıyor dedim bişey öneremedi. sadece elevit içiyorum dedim sigara içmiyorsan onu içmene gerek yok dedi. et tavuk balık yiyemiyorum dedim Marincap diye bir balık yağı hapı önerdi. ne yapacağını bilemez halde gibiydi :37: anlayamadım...

sana vitamin konusunda ne dedi. ya da sen sordun mu?

bir de bana ne dese beğenirsin biz 16.haftaya kadar sadece 1 kilo almayı istiyoruz:53: iyi de benim hiç mide bulantım kusmam olmadı ki. hep normal yedim sadece bazı besinlere karşı isteksizdim. ben 4,5 kilo aldım şimdiye kadar. hamile kalmadan önce de fazlam vardı o yüzden beni şişman gördü:17:

bir de 3lü tarama ben yaptırmak istemiyorum dedim. pek bişey diyemedi ama yaptırmamı ister gibiydi. özel hastane para kazanacak tabi... ben yenimahalle devlet emre beye gidiyordum kan sonuçlarımda adını gördü emreye mi gidiyordun dedi ben de özgeçmişlerinize baktım aynı ünv.deymişsiniz dedim. şaşırdı bunu bilmeme :1: ünv.den 2 altı sınıfıymış. aynı hafta emre beye de gittim. 3lü tarama yaptırmam gerekiyor mu dedim hayır ikilide sorun çıkmayanlardan üçlü istemiyoruz dedi zaten 2li test daha güvenilir sonuç veren bir test dedi. (ben de internette bir yerde böyle okumuştum) emre bey iyiydi fakat ekranı bile bana göstermiyordu:50: bir de devlette doğum yapmak istemiyorum.

peki ayrıntılı ultrasonu konuştun mu ? bana 3 seçeneğin var dedi tam da anlayamadım. cumaları prof. geliyor ona yaptırabilirsin , dışarıda yaptırabilirsin , cihaz değişirse ben de yapabilirim dedi.

emre bey de burda ayrıntılı ultrason yapamıyoruz zekai tahir burak hast.de yaptırabilirsin dedi :1:

Son düzenleme:
merhabalarr...biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldım..ankaradyım bende eryamanda oturyorumm..sincanda da öğretmenlik yapıyorumm.16 haftalık hamileyimm..nisan ayında oglumu kucağıma alıcam inşallahhh

merhabalarr...biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldım..ankaradyım bende eryamanda oturyorumm..sincanda da öğretmenlik yapıyorumm.16 haftalık hamileyimm..nisan ayında oglumu kucağıma alıcam inşallahhh

hoşgeldin canım ben de eryamandayım. ben de batıkentte öğretmenim. :34: hangi hastaneye gidiyorsun.

bu arada arkadaşlar murat beyde doğum yapan arkadaşla özelden mesajlaştım. içimi çok rahatlattı. ben sincan koruya gitmeye devam edeceğim

ben de eryamanda yim ben de ogretmenim kazan da calisiyorum ama.

hoşgeldin canım ben de eryamandayım. ben de batıkentte öğretmenim. :34: hangi hastaneye gidiyorsun.

bu arada arkadaşlar murat beyde doğum yapan arkadaşla özelden mesajlaştım. içimi çok rahatlattı. ben sincan koruya gitmeye devam edeceğim

cnm sen dogumu nasil dusunuyorsun?

Yarin icin bol sans. :emir_bebek:

Bugün ameliyat günün. Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.
Ben de kalp atışını duymaya gideceğim bugün

merhaba hanımlar hamile giyimi için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz acaba lcw hariç. çok pahalı olmasını istemiyorum sonuçta hamileyken giyiliyor sadece. önerilerinizi bekliyorum pek bir yer bulamadım

Arkadaşlar bende ankaradayım konuyla alakasız olacak ama beynimi kemiren bi sıkıntım var ben hem yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum hemde etlik zubeyde hanıma gidiyorum ayrıntılı usg için zübeyde hanıma yönlendirdi dr um.
benım durumumda olan başka arkadaşlar varsa onlarında yorumuna ihtiyacım var. 2 li ve 3 lu taramalarım güzel çıktı ayrıntılı usg ye ilk 19+3 ken girdim ve lateral ventrikül genişliği 8 mm dir. sol choroid plexsus 6mm çapında kist var dediler dr önemli değil geçer dedi 3 hafta sonra tekrar ayrıntılı usg ye girdim 22+3 du gebeliğim kist erimiş dendi ama lateral ventrikül genişliği 8 mm den 8.2 ye çıkmış 10mm nin altı normal dedi dr um herşey düzenli dedi aradan 3 hafta daha geçti 26 haftalık ken tekrar kontrole gittim yine ayrıntılı usg ye girdim lateral ventrikül genişliği 8.7 olmuş ve sol choroid plexsus anteriorunda 4*3mm boyutunda kist var denildi sonucu dr uma gösterdiğimde şaşırdı bişey olacağını zannetmiyorum ama riskli gebeliğe yönlendircem seni dedi riskli gebeliğe gittiğimde oradaki dr amniyosentez için geç kalınmış gebelik ilerlemiş bişey yapamayız ama bebeği etkileyeceğini zannetmiyorum biz normalde ayrıntılı usg ye bir defa 21-22 haftalıkken göndeririz seninde 22 haftalık usg de normal çıkmış dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi hergünüm stresle geçiyo yardımcı olun lütfen

Back
X