- Konu Sahibi nonameanymore
- #3.601
Doktor bana hala 24.haftadan önce hazırlık yapmamamı söylüyor. Bir bakıma doğru. Beklemek en güzeli. Büyük eşya alışverişi yapmadım o yüzden. Ama bir yandan da üzlüyor insan, bozuluyor.
Bebek için yararlı olabilecek şeyleri zorlayarak da olsa yiyorum. Canım istemese bile balıktı, haşlanmış yumurtaydı, sade süttü, yoğurttu eksik etmiyorum. Arada bir kaçamaklarım oluyor, şerbetli tatlılar gibiBu isteğimi de sütlü tatlılara yöneltmeye başladım.Hareketli olmaya, ağrılarım olsa bile kendimi çok dinlememeye çalışıyorum. Pozitif olmaya, iyi düşünmeye odaklanıyorum, herşeyin yolunda olduğuna ve olacağına dair sürekli kendimi motive ediyorum. Bebeğimle tatlı tatlı konuşuyorum.
Ben de hamilelik çok zor ve sıkıntılı sanırdım. Şükürler olsun ki oğlum üzmedi beni. Midemi bile içten içe bulandırdı ama kusturmadı. Hiç kanamam olmadıCinselliğimi bile aksatmadım ( ilk bir ay hariç
) Çok kilo da almadım. Sosyal yaşamımdan da geri kalmadım. İnşallah böyle devam eder ve kolay bir doğumla bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
birçok kişi hamılelıgın çok duygusal geçtıgını söyler ama ben tam aksı daha ılımlı oldum eşimle daha anlayışlı olduk hep...her evde tartışma olur ufak tefek ama nazar değmesin 9aydır o bıle yok..
kızdıgımm bişi oldugunda hep oğlumla konuştum
maşallah sana ve oğluşuna, Allah bir avazda kurtarsın seni inşallah. ve umarım zamanı gelince buradan bize doğum hikayeni de anlatırsın
ben de en başından beri, temkinliyim o kötü süreci yaşamasam da temkinliydim, ahdettim 7.aydan önce hiçbir şey almayacağım ve almıyorum da eş dost alınca da annemin evine götürüyorum, gözümün önünde durmasın diye, baktıkça insan hayallere dalıyor.
ben tabi o sıkıntılı süreç nedeniyle biraz pimpirik oldum, Allah'ıma şükür kızım sağlıklı, her kontrolümüzden sevinçle çıkıyoruz ama işte psikolojim etkilendi sanırım biraz. cinselliğe izin verdi doktor ama ben de eşimde korkuyoruz açıkçasıhareketlerime de dikkat ediyorum ama çok şükür her gün daha iyiyim.
Allah'ım bize de 37.haftalarını son 15 günlerini görmeyi nasip etsin inşallah. dodehimini tecrübelerinden faydalanırız.
bişeyler almaya başla bence,o da bır dönem...ilk zamanlar o kadar çok hevesle gezdim kı magazaları...patikler hastane çıkışları çoraplar... sonra bez bıberon arastırması başladı
sonrakı ay kendı pijama vs aldım ve odası 7.ayımızda geldı kuruldu
utuleme yerlestırme evresi başladı..
şimdide sadece hastane çantamı kontrol etmekle geçiyor zamanım:) size oğlumun odasını da göstereyim