canım merhaba
evet cevap yazmıştım ama cevaplar arasında bulman zordur
Sezaryen demedi bana bu yorum için erken dedi ama ne bileyim her seferinde kafası büyük demesi bana o şekilde düşündürdü. Senin kaçıncı haftada ters duruyomuş. Hem dönmesi için erken değil mi? son haftalarda dönüyormuş diye öğrendim ben. Ben 2 gün önce gittim 30.hafta sağ tarafımda yan duruyordu. kafası sağ gogsumun altında sırtı poposu sağ karnımda sonra ayakları aşağı doğru karnımın altındaydı. baktı durumu iyi dedi doğum ile ilgili bişey demedi. kafası hala büyük mü dedim evet dedi :)
senin nasıl gidiyor? Kaçıncı haftanda ters duruyo dedi[/QUOT
tekrardan mrblar canım ters duruo dediğinde 30.haftadaydık kesin bişe söölemedi zaten ama bu şekilde durmaya dewam ederse dedi her gittiğimizde aynı yawrum sewmiş yerini kafa sol yanda aşağıda düz olması kanala doğru olması gerekıomuş bugün de kontolümüz vardı ama bugün bişe demedi döner daha dedi ama bebeğin kilosunu çok buldu 5 kilo olur bu doğuma kadar dedi şeker testi istedi tekrardan oysa ii çıkmıştı tekrar şeker testi yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak tansiyon yüksek çıktı bilmıorum hayırlısıyla bi doğurup kurtulsaydık 32. hafta raporumu verdi bakalım suyuda sınırda dedi bebeğin kiloyu görünce duruşu muruşu geçti :)