- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi nonameanymore
- #3.641
tekrardan mrblar canım ters duruo dediğinde 30.haftadaydık kesin bişe söölemedi zaten ama bu şekilde durmaya dewam ederse dedi her gittiğimizde aynı yawrum sewmiş yerini kafa sol yanda aşağıda düz olması kanala doğru olması gerekıomuş bugün de kontolümüz vardı ama bugün bişe demedi döner daha dedi ama bebeğin kilosunu çok buldu 5 kilo olur bu doğuma kadar dedi şeker testi istedi tekrardan oysa ii çıkmıştı tekrar şeker testi yaptırdı bakalım sonuç ne çıkacak tansiyon yüksek çıktı bilmıorum hayırlısıyla bi doğurup kurtulsaydık 32. hafta raporumu verdi bakalım suyuda sınırda dedi bebeğin kiloyu görünce duruşu muruşu geçti :)
aa bugun ben de ordaydım rapor için gitmiştim. demek kilosu çok dedi kaç ki kilosu bebeğinin ? inşallah iyi çıkar şekerin yine. belki sonradan artık almaz kilo.
37ye kadar çalışır raporu mu verdi canım. ben senden 2 hafta gerideyim ya ben de 5 gün rapor aldım haftaya pztsi yine 5 gün rapor yazacak sonra okul son günü 32.hafta raporu yazacak 37ye kadar çalışır diye sonra okul açılınca ayrılmam için yazacak. yani 2 haftayı sonraya aktrmış olacağım.
Son düzenleme: