valla kızlar hamileyken ben de bir an önce doğsun diyordum. 2 saatlik uykularla durmaya kendinizi hazırlayın :)
ağlıyor herşeyi sırayla deniyorsun. hala ağlıyor. bazen çıldıracak gibi oluyorum. gazı mı var altı mı pis karnı mı aç uykusu mu var

kendime bakamaz oldum. saçlar dağınık. süt olsun diye su içmeye bile fırsatım olmuyor bazen. önce kimse gelmesin istedim şimdi yalnızım ama çok ihtiyacım var birilerine. biri olsa da bebeği tutsa diyorum. kucağımda uyumaya alıştı beşikte durmuyor. hemen ayaklarını çekiyor kıvanıyor. ben önce ayak çekmeyi sadece gaz sanıyordum meğer herşeye onu yapıyormuş. bebeğim açmış. ben gaz sanıyormuşum. bu yüzden ilk başlarda aşırı kilo verdi bebeğim

yani bol bol içirin kızlar. sık sık yani... uzun uyumasına izin yok bu yüzden bana da uzun uyku yok. bıraksalar 1 gün uyuyabilirim :)) dikişimi bile unuttum. doğumdan bikaç gün önce ağdaya gitmiştim 43 günlük olduk hala gidemedim. doğum sonrası çok zor kızlar çoooook :)) ama bir gülüşü herşeye değer. emzirmek çok güzel. ben başta bi tuhaf olmuştum hatta kötü gelmişti ama günaha girmişim sütüm azaldı

şimdi Allaha yalvarıyorum bol sütüm gelsin diye. ilk hafta bebekle bağ kurmak da zor oluyor kızlar. mutfakta yemek yerken aaa içerde bebek var diyorsunuz. Aptala dönüyor insan. Alışamıyor. Lohusalık çok garip bir psikoloji. benim herkesle aram bozuldu. insanlar da çok anlayışsız. kimseden anlayış beklemeyin derim ben. durumlar böyle. şimdi uyuyor minik kuşum :) 40ından sonra daha bir düzene girdi. onu daha iyi anlayabiliyorum. o da alıştı emmeye,uyumaya... ama ilk başlarda bebek de bilmiyor. o yüzden sabırlı olun. ben çok ağladım çok krizlere girdim evde. ama geçti şükür. şimdi de yorgunum çooooook yorgun :)