- Konu Sahibi nonameanymore
- #4.501
löngfhşngfbşöşöçn:Hg.cFHFD;SŞömnfkghmöşi,hC
DZS>Z:ç
DZS>Z:ç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana memnun kalacağını söylemiştimaynısını farklı topiğede yazdım bu rdaki arkadaşlarımada bilgi olsun istedim.
evettttttttt yeni döndüm hastaneden kızlarrrr
ilk defa elini kolunu hareketlerini büyümüş halini gördüm ,herşey normal bi sıkıntı yok .çok şükür çok mutluyumm.
seda hocaya gelince gerçekten arkadaşların tavsiye ettiği kadar var çok ilgili güler yüzlü konuşkan bi doktor.ben çok sevdim ve artık arayıştı bırakmış bulunuyorum
bu arada güncel fiyat olarakta merak edenlere bilgi vereyim , muayene için 77tl + 2li tarama için 77tl ödedim. mayısta ayrıntılı ultrasyon için gün aldırdı seda hoca onun ücretide nakit olarak 175tl.
tansiyon ve kilo kontrolü yapıyor , yaklaşık 20 dakika muayene sürüyor, giren herhes 20 dakıkadan önce çıkmadı bende öyle.
umduğumu buldum memnun ve mutlu bi şekilde ayrıldım arkadaşlar.
bende arada kalan doktor arayan bi çare hamile arkadaşlarıma sincan koruda seda tamsoy hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
hi bide cinsiyet tahmininde bulundu bende oyle tahmin ettim görüntüden ,tahminen erkek dedi ama 1 ay sonra tam net olur herşey şuan takılmayın dedi. eşim ve ben kız istiyorduk ,rabbim hayırlısını sağlık sıhhatlisini versin inşallah ,ve cümlemize
benden bu kadar![]()
sana memnun kalacağını söylemiştim
inş. hep böyle devam eder ..
bir dahaki randevun ne zaman
günaydın canım =) dediğin gibi memnun kaldım çok araştırdım zor buldum.
8 mart ctesi günü randevum var ozamana miniğim büyümüş olur cinsiyetini tam olarak söylicek.bu gittiğimizde tahminen erkek ama net değil demişti.
2mayıstada ayrıltılı ults.varaydan hoca gelcekmiş.
1 ay sonrasına çağırdı yani
hadi bakalım hayırlısı olur inş.
aynen 1 ay sonrasına çağırdı banada uzun geldi =(
bende msj atıcaktım sana cnm seda hanımdan memnun kaldığına sevindim çok takip edemiyorum burayı artık ağırlaştım doğum yakın sorduğun sorulara geç cvp veriyorum kusura bakma doğumdan sonra paylaşırım herşeyiaynısını farklı topiğede yazdım bu rdaki arkadaşlarımada bilgi olsun istedim.
evettttttttt yeni döndüm hastaneden kızlarrrr
ilk defa elini kolunu hareketlerini büyümüş halini gördüm ,herşey normal bi sıkıntı yok .çok şükür çok mutluyumm.
seda hocaya gelince gerçekten arkadaşların tavsiye ettiği kadar var çok ilgili güler yüzlü konuşkan bi doktor.ben çok sevdim ve artık arayıştı bırakmış bulunuyorum
bu arada güncel fiyat olarakta merak edenlere bilgi vereyim , muayene için 77tl + 2li tarama için 77tl ödedim. mayısta ayrıntılı ultrasyon için gün aldırdı seda hoca onun ücretide nakit olarak 175tl.
tansiyon ve kilo kontrolü yapıyor , yaklaşık 20 dakika muayene sürüyor, giren herhes 20 dakıkadan önce çıkmadı bende öyle.
umduğumu buldum memnun ve mutlu bi şekilde ayrıldım arkadaşlar.
bende arada kalan doktor arayan bi çare hamile arkadaşlarıma sincan koruda seda tamsoy hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
hi bide cinsiyet tahmininde bulundu bende oyle tahmin ettim görüntüden ,tahminen erkek dedi ama 1 ay sonra tam net olur herşey şuan takılmayın dedi. eşim ve ben kız istiyorduk ,rabbim hayırlısını sağlık sıhhatlisini versin inşallah ,ve cümlemize
benden bu kadar![]()
bende msj atıcaktım sana cnm seda hanımdan memnun kaldığına sevindim çok takip edemiyorum burayı artık ağırlaştım doğum yakın sorduğun sorulara geç cvp veriyorum kusura bakma doğumdan sonra paylaşırım herşeyidua edin bana tüm anneler:))
ilk zamanlar ayda bir çağırıyor son haftalar 15 de 1 e düşüyor ben haftalık gidiyorum cnm artık.biliyorum zaman geçmez sana şimdi bana hala geçmiyor haftada 1 de olsa:)canım benim doğumda yaklaştı gerçekten,inşallah kolay geçer sağlıkla kuçağına alırsın. seda hanımdan memnun kaldım saolasın senle birlikte bikaç kişi daha tavsiye etmişti denedim oldu
yalnız ben 6 şubatta kontrole gittim birdahaki randevuyu 8 marta verdiler çok uzun geldi arası. seninde 8 martta olsa karşılarırız derdim ama ozamana doğurmuş olcaksın =)))
bide ne dicem seda hoca siyah beyaz çıktı verdi bana renkli değildi öyle yazmışsın ya bana??
şuanda renkli çıktıdan bişey anlamazsın da ondan ,bebek iice eli yüzü belirginleşsin ondan sonra veriyor o çıktıları ,bir de bebeğin pozisyonu çıktı almaya uygun olacakki çekip verecek ,benim mesela hep kızın fotosunu aldık hiç oğlanın alamadık çünkü hep kapatıyordu yüzünü ,oğlanı doğumda sürpriz gördüm :))canım benim doğumda yaklaştı gerçekten,inşallah kolay geçer sağlıkla kuçağına alırsın. seda hanımdan memnun kaldım saolasın senle birlikte bikaç kişi daha tavsiye etmişti denedim oldu
yalnız ben 6 şubatta kontrole gittim birdahaki randevuyu 8 marta verdiler çok uzun geldi arası. seninde 8 martta olsa karşılarırız derdim ama ozamana doğurmuş olcaksın =)))
bide ne dicem seda hoca siyah beyaz çıktı verdi bana renkli değildi öyle yazmışsın ya bana??
şuanda renkli çıktıdan bişey anlamazsın da ondan ,bebek iice eli yüzü belirginleşsin ondan sonra veriyor o çıktıları ,bir de bebeğin pozisyonu çıktı almaya uygun olacakki çekip verecek ,benim mesela hep kızın fotosunu aldık hiç oğlanın alamadık çünkü hep kapatıyordu yüzünü ,oğlanı doğumda sürpriz gördüm :))
ben bu ay koru hastanesine başladım yeni doğan üniteside var ilk randevuma gittim çok memnun kaldım eğer sadece doğum için ankara tıpa gidecekseniz birşey diyemem ama onun dışında rutin kontroller için gitmeyin derim ben 7,5 ay ay boşuna para ödedim oradaki doktoruma koruya gidince aradaki farkı gördüm kendimi özel hissettim resmen :)
Merhaba ben de 9 haftalik hamileyim. Şu an doktor ya da hastane secmedim, Kızılayda Ozkaya tip merkezine gidiyorum, Günseli Hocaya. Yani gebe miyim değil miyim öğrenmek için gitmiştim ilk, Hoca nin ilgi alakasindan dolayi kalp atışı ve gelişimini izlemek için de oraya devam ettim fakat doğum orada yapılmıyor diye tahmin ediyorum. Yani ben de sizler gibi arayış içerisindeyim. İnternette doğum sigortası diye bir şeye rastladım, Medicana da testler ve kontroller dahil doğum 1800 küsür tl idi. Yerlerine gidip görüşmeyi düşünüyorum gelecek hafta. Eğer 9 ay kontrol artı doğum ve 1 gece yatış, ikili üçlü testler vs. Bu fiyata dahilse çok uygun olacağını düşünüyorum. Bilgisi olan var mı bu konu hakkinda? Ben de görüşünce buraya yazarim. Sağlıklı gebelik ve doğumlardan dilerim..
Kizlar ben yeniyim aranizda. Daha yeni hamile oldugumu ogrendim 5. Haftadayim. Ne guzel bi topik olmus. Ben batikentteki bilgi hastanesine gittim ama doktor cok ilgisiz ben hic bisey bilmiyorum o da konusmuyor zaten kahverengi lekem geldi hic bisey demeden geri gonderdi cok sukur ama bisey olmadi ama doktoru sevmedim yani. Devlette randevu almak bile zor bir is. Yardim edin lutfen cok pahali olmayan hastane ve doktor tavsiyeniz var mi. Ya da ozel digortalar hakkinda bilgi sahibi olan var mi. Cok soru sordum biliyorum ama heyecanli ve telasliyim beni amcak siz anlarsiniz.
Hayırlı olsun gözünüz aydın :) bilgi hastanesinin doğum bölümünü tavsiye etmiyorlar pek..ben balgat koruya gidiyorum ümit beye çok memnnum,sgk anlaşmasına göre fiyatları şu şekilde:
Muayene:110 tl
Doğum normal-sezeryan: 3500 tl
Epiduralli doğum normal-sezeryan:4150 tl
Ben tarama testlerini yaptırmadım fiyatlarını bilmiyorum ama koru ve medicana hastanelerinde geçerli mapfre sigorta var..geç haberim oldu benim ama yine de karlı ve yaptırdım,o da şöyle:
8 muayene hakkı veriyor,4 lü tarama testi hariç hepsini karşılıyor tüm testleri,doğumu nasıl istersen yapabiliyosun(normal,sezeryan,epidural) 1 gece kalma ve refakatçi dahil 3150 çalışmıyorsan 3050 çalışıyorsan(%15 ini geri ödüyor maaşına ek olarak)..ekstra bir durum olursa hasanede ytma zorunluluğu vs onu da karşılıyor..ben 16. Haftamda öğrendim yaptırdım her halükarda karlı olacak diye..
Canim cok tesekkur ederim. Mapfre sigorta icin ben de bir gorusmeye gideyim o zaman. Ama daha cok basindayim ve 8 muayene cok az gibi geliyor.. hayirlisi artik bakalim ne yapacagim