- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
- Konu Sahibi nonameanymore
- #4.621
selamlar. bende 5 haftalığım hastane bilgilerini paylaşanlara teşekkür ediyorum. takip ediyor olacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 haftalik olduk kızlar tekmelemeler basladi paylaşmak istedim sizlerle amaaaa halen gobus yooook![]()
benim 24.haftada göbeğim çıktı canım telaş yapma, iç karnın genişmiş demek ki. şimdi bile 6 aylık falan görünüyorum ama 8 aylığım![]()
20 haftalik olduk kızlar tekmelemeler basladi paylaşmak istedim sizlerle amaaaa halen gobus yooook![]()
benim 24.haftada göbeğim çıktı canım telaş yapma, iç karnın genişmiş demek ki. şimdi bile 6 aylık falan görünüyorum ama 8 aylığım![]()
ilk bebek geç çıkıyor. 6.ayda çıkmıştı benim. şimdi 3 ayda çıkacak gibi. eski kiloma dönemem rağmen.:)
Haa bide karnina hangi krem suruyosun çatlak var mi
mustela kullanıyorum canım, karnımda yok ama bacaklarımda oldu oralara sürmüyordum birde ömrü hayatında ilk defa bu kadar kilo aldığım için vücudumda şaşırmış vaziyette![]()
çok pahalı değil aslında
hhizmet kalitesi ve fiyat olarak ankaradaki en uygun özel hastane
Gazi Üniversitesine giden biri olarak tavsiye ederim.
poliklinik olarak mı gidiyorsun yoksa prof. dr. mı gidiyorsun?
Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istersen etimesgutda yeni açılan bir hastane var Etimed. Doğumu arda yapıcam muaynelerinden ilgi alakadan memnunum yeni açıldığı içinde fiyatları uygun bir gez istersen![]()
ben ankara üniversitesi hastanesinde yapacağım doğumu. cem bey'in özel hastasıyım. aylarca durmadan doktor ve hastane değiştirdim. en son burada karar kıldım. memnun kalırsam ya da kalmazsam yazarım buraya.![]()
Prof.a gidiyorum canım.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende cem beyi düşünmüştüm ama normal doğuma girmiyorlarmış ben zaten doğum sırasında ebelerin çemkirmesini dinlememek adına özel istiyorum. Şimdi etlik lokman hekim hastanesinde sebahat hanıma gidiyorum memnunum normal doğum taraftarı ilgili bir doktor fiyatlarda makul
normal doğumda doktora pek de ihtiyaç olmuyor zaten, ama o ebecikler bana çemkirirlerse ben de onlara bin kat fazla çemkirip şikayet ederim. lokman hekime bir kere gittik, pişman olduk. hastane olarak da hekim olarak da yetersiz geldi bize. en ufak bir olumsuzlukta zekai tahire ya da zübeyde hanıma yolluyorlar. bir şey olursa hastane hastane gezemem ben.![]()