Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

Memnunum canım Banu hocaya gidiyorum güler yüzlü sakin ve gerçekten bilgili bir kadın. Muayne ücreti 30 lira nst 5 lira.

ayyy senin günün çokk yakınmış birden heycan yaptım:30::30::30: doğumdan sonrada mutlaka yaz tecrübelerini
allah koy doğumlar nasip etsin hepimize inşallah :49::49:

Selam bende ankaradan 1 aylik hamileyim etimesgutta oturuyorum birazdan araluk anneleri diye konu accam aralikta dogum yapacak olanlar buyrun

canım etimed de hahgi doktora gidiyosun bide muayne , nst ve doğum ücretleri ne kadar hastaneden memnunmusun:49::49:

tatlım ben koru ya gidiyorum ama etimedi de araştırıyorum fiyatları çok uygun die sen kaç haftalıksın kime gidiyosun doktorundan memnunmusun çokk sordum dimi :49::49:

Tabiki sorcaksin tatlim ben daha 1 kere gittim hamuleligimi yeni ogrendim 1 aylik doktorumun adi mesut bauraktar

Tabiki sorcaksin tatlim ben daha 1 kere gittim hamuleligimi yeni ogrendim 1 aylik doktorumun adi mesut bauraktar

hımm hayırlı olsun çook yenisin netten biraz araştırdım da senin doktor baya beğeniliyo gidenler memnunmuş etimesgutun ne tarafında oturuyosun

ooooo valla beni heycan bastı :18::18::18::18::18:
sezaryni sen mi istedin yoksa mecburimi

Çatım darmış malesef ben normal düşünüyordum 2 kere muayne oldum ikisindede çatın dar nırmal doğuramazsın dediler. İstersen dene ama bebek kanala sıkışırsa zor durumda kalınır filan denildi bende napıyım sezeryan olsun dedim. Sağ salim alayımda kucağıma hayırlısı

Çatım darmış malesef ben normal düşünüyordum 2 kere muayne oldum ikisindede çatın dar nırmal doğuramazsın dediler. İstersen dene ama bebek kanala sıkışırsa zor durumda kalınır filan denildi bende napıyım sezeryan olsun dedim. Sağ salim alayımda kucağıma hayırlısı

hiç takma canım normal olsaydı vs diye. oğlumda sezaryen oldum, 10 tane de doğursam 10unu da sezaryen doğururum. çoook rahat.

hımm olsun canım önemli olan sana ve bebişe bişey olmasın normal yada sezaryn farketmez haftaya salı benimde çatı muaynem var bakalım benimki nasıl ayy bu arada bu muayne tam olarak nasıl oluyooo

hiç takma canım normal olsaydı vs diye. oğlumda sezaryen oldum, 10 tane de doğursam 10unu da sezaryen doğururum. çoook rahat.

Ayyy çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum bu yorumuna inan ferahlattın beni sağol :16:

hımm olsun canım önemli olan sana ve bebişe bişey olmasın normal yada sezaryn farketmez haftaya salı benimde çatı muaynem var bakalım benimki nasıl ayy bu arada bu muayne tam olarak nasıl oluyooo

Zor değil çatı muaynesi canım ben hiç jinekolojik muayne olmamıştım kendimi kasmama rağmen canım acımadı:31: İki kere yaptırdım bir hafta arayla. İlki saniyeler sürdü. doktor eldivenini giyiyor jel sürüyor (bunu ben rica ettim) iki parmağı ile vajinayı kontrol ediyor.

Slm kızlar ben bebek alışverişinin ve beşiği ankaradan almak istiyorm bana önerbileceğiniz bi yerler olursa sevinirim

canım istanbul yolu üzerinde batıpark avm var bebe de marche diye bir magaza açıldı
6 nisanda 13 nisana kadar
oyun parkı yatak 100 tl
bebek arabası (elele markası ) 140tl
ana kucağı( bebebsi safir markası ) araba koltuğu gibi 35 tl
kozmatik çanta seti ( chicco markası ) çantanın içinde bebek şampuanı, pişik kremi, ıslak mendili, sabunu masaj kremi var 40 tl

Hamileliğini Ankara'da yaşayan ya da burada doğum yapacak arkadaşlar, hem bilgi alışverişi yapıp hem de yeni dostluklar kuralım mı? Eminim bu kocaman şehirde böylesi bir içtenliğe herkesin ihtiyacı vardır. Umarım paylaşımı, arkadaşlığı ve muhabbeti bol bir topic olur :nazar: Şimdiden herkese hoşgeldiniz diyorum.

bende geldim biraz geç oldu ama ben yeni hamiş olduğumu öğrendim. :18::18::18::18::18::18:

Back
X