Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

arkadaşl.ankara HRS hakkında bilgisi olan var mı peki ya da duyumları olan?sincan koruda seda hanım varmış hrs ye geçmiş şimdi.seda hanımın hastası olan var mı peki?doktor arayışı içindeyim,yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşl.ankara HRS hakkında bilgisi olan var mı peki ya da duyumları olan?sincan koruda seda hanım varmış hrs ye geçmiş şimdi.seda hanımın hastası olan var mı peki?doktor arayışı içindeyim,yardımcı olursanız sevinirim..

slm cnm, ben seda hocanın kontrolundeydım hrs ye geçince bırakmak zorunda kaldım çünki o hastane bana çok uzak . seda hocadanda çok çok memnundum tavsiye ederim. ilgili sevecen bi doktor.

Ankara Etimed hast.giden varmı arkadaslar nasıl memnunmusunuz? ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ankara Etimed hast.giden varmı arkadaslar nasıl memnunmusunuz? ?

Ben doğum yapan birinin arkadaşından çok memnun kaldığını duydum, zaten yeni olduğu için çok temiz ve düzenliymiş. Fiyatları da çok uygunmuş özellere nispeten. Gitmek de istedim ama evime çok uzak :50:

Hep sezeryana yonlendiriyorlar diye tereddütte kaldım o yuzden aslinda

Slm kizlar akrapol u tavsiye eder mnsz nurten hanım varmis ona giden varmi aranizda

bende nurten hanıma gidiyorum.. bi arkadasımın tavsıyesiyle gitmiştim çok memnunum.. hoş bir bayan pozitif.. dobra dobra da her bilgiyi veriyor.. özellikle eşimin de muayaneye girmesine , eşimin soru sormasına ve ultrason videosu almamıza izin verıyor :) ben memnunum umarım bi aksilik olmaz da böyle devam eder doktor değiştirmek istemıyrm çünkü..

bende nurten hanıma gidiyorum.. bi arkadasımın tavsıyesiyle gitmiştim çok memnunum.. hoş bir bayan pozitif.. dobra dobra da her bilgiyi veriyor.. özellikle eşimin de muayaneye girmesine , eşimin soru sormasına ve ultrason videosu almamıza izin verıyor :) ben memnunum umarım bi aksilik olmaz da böyle devam eder doktor değiştirmek istemıyrm çünkü..

Dr değiştirmek zor oluyor ben simdiye kadar baska bi dr a gidiyordum ama degistireceim bakalım nurten hanım a yarın gideceiz inşallah bende memnun olurum da artık dr aramam..Teşekkürler cevabın icin

Dr değiştirmek zor oluyor ben simdiye kadar baska bi dr a gidiyordum ama degistireceim bakalım nurten hanım a yarın gideceiz inşallah bende memnun olurum da artık dr aramam..Teşekkürler cevabın icin

merak ettım gittiniz mi nurten hanıma ... bu arada ne kadarlık hamıleydınız

Back
X