- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi nonameanymore
- #4.721
umarım hayırlısıyla bu süreci atlatırsınız .. Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim bitsin artık çok yoruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım hayırlısıyla bu süreci atlatırsınız .. Allah yardımcınız olsun
merak ettım gittiniz mi nurten hanıma ... bu arada ne kadarlık hamıleydınız
Akropolde Nurten hanım. bayıldım dr a. özel hastane muayenesi 50 tl..zekai tahir de ben iki gece yattım ama hiç memnun kalmadim..doğum icin nasıldır bilmiyorum ama dogum ıcın dr secme hakkın yok ama kapsamlı bi hastaneNurten hanım hangi hastane? Özel mi muayene fiyatını biliyor musunuz? Bir de zekai tahir çok ii diyolar giden var mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bugün gittim nurten hanma daha önce gitmediğime pişman oldumm cok güler yüzlü sıcak kanlı bi bayan..17 haftalık hamileyim
Çok sevindim memnun olmanıza bende de ilk görüşmede güven hissettirdi Nurten hanım .. Umarım değişmeden böyle devam ederiz. . Birşey sorucam 3lü test yaptınız mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrrb mesaj atmayi bende tam cozemedim sitede yeni oldugum icin ozel 100.yil hastanesi ydi .. asla ve asla tavsiye rtmiyorumm.. tamamn ticaret yuvasi baska birsey deil. !!!merhabalar storyalin arkadaşım ilk önce bir doktora gittim demişsin özel bir hastane diye ben özelden mesaj atamıyorum sen bana o hastanenin adını atarmısın eğer özelden mesaj atabiliyorsan çünkü bende özel bir hastaneye gidiyorum eğer mesaj gönderemiyorsan mail atarmısın fatmatugce2918@hotmail.com
Yok yaptirmadim ikilide yaptirmamistim 4 boyutlu ultrasona gireceim sadece
Yok ben 16haftalik hamileyim daha dün gittim ama öncesinde ben krem kullaniyordum memnun oldugum icinde sormadım kremMerhaba birşey sorucam size.. Çatlaklar için falan bi krem önerdi mi size Nurten hanım yada sordunuz mu
Yok ben 16haftalik hamileyim daha dün gittim ama öncesinde ben krem kullaniyordum memnun oldugum icinde sormadım krem
Isım nedir
Lierac Paris tavsiye ederim hiç Çatlak yok karnimda
Bende hiç yok ama kullanmıyorum da bişi başlamam mı lazım bilemedim.. Teşekkürler bu arada
Tabiki icin nerde rahat ediyorsa orda devam etmelisin cnk bu donrmlrrde moral ve doktorun ilgisi cok onrmli insan ister istemez ozel ilgi bekliyor sonucta ozele okdr para dokmemizin nedeni bu.. insallah hayirliysa dogumu yapip rahatlariz.. ne kadar zamanin kaldi??
Bende catlak yokken başladım ama dogrusu nedir bilmiyorum. .catlak olustuktan sonra duzelmiyormus