Ankaradaki hamiş anneler hadi toplanalımmm

munzur

sabırsız melek
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
188
0
621
Ankara
Merhaba arkadaşlar bende ankara hamişlerindenim 16+3 olduk bugün yaşadığımız sevinç ve sıkıntıları beraber paylaşalım. Hastane doktor seçimlerimiz, içtiğimiz ilaçlarımız, aldığımız kilolarımız vb herşeyi burdan konulaşım diyorum inşallah beni yalnız bırakmazsınız.. Sevgilerle Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inşallah ... :6:

slm tatlım 17+4 gün gebeliğim var kilom normal dedi doktor şimdilik çok kilo almadım zamanla alırmıyım bilmiyorum ama karnım buyuyor önde sivri bir göbüş var:) doktor talıhsızlığı yaşıyorum doktırum başka şehire gitti bende iyi doktor arıyorum tavsiyeleriniz olursa sevinir hangi hastane, doktor vs...

selamlar
ben de ankara hamilesiyim
17+1iz bugün
ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum, çok memnunum doktordan
hastanenin doğum kısmını görmedim henüz
muayeneler hastanenin karşısındaki akpol tıp merkezinde yapılıyor, orasını da sevdim, hijyenik ve çok kalabalık olmuyor

kullandığım ilaçlar:
tiroit problemim oldğundan sabah kalkar kalkmaz euthyrex
elevit
demir hapı (nutriway)
omega3 (nutriway)-3 günde falan bir kullanıyorum bunu

hamileliğe 52,9la başladım
şu an 56,4üm
yani 3,5 kilo aldım

Son düzenleme:
utopya06 nekadar az kilo almışsın çook şanslısın valla ben bir şişkocuk anneciğim :49: toplamda 6 kilo aldım bugün ışın hn kızdı bana çok kilo almışsın dedi.. bu arada aynı doktora gitmemiz ne güzel belki karşılaşırız :27: koca göbişli beni görmeme şansın olmaz ...

slm tatlım 17+4 gün gebeliğim var kilom normal dedi doktor şimdilik çok kilo almadım zamanla alırmıyım bilmiyorum ama karnım buyuyor önde sivri bir göbüş var:) doktor talıhsızlığı yaşıyorum doktırum başka şehire gitti bende iyi doktor arıyorum tavsiyeleriniz olursa sevinir hangi hastane, doktor vs...

canım devletmi düşünüyorsun yoksa özelmi ben özele gidiyorum ona göre tavsiyede bulunabilirm bende bayagı o sıkıntıyı çektim. ama çok şükür sonunda bulduk dokdorumuzu bugün doğumu bile konuştuk kendisiyle allah kısmet ederse eger tabiki... herşey nasip kısmet:32:

bu arada bebişlerin cinsiyeti belli oldumu... bizim bebiş inatla açmadı bacaklarını bağdaş kurmuş kımıldamadı bile doktor çok uğraştı ama nafile... offffffff çatlıcam meraktan :49:

utopya06 nekadar az kilo almışsın çook şanslısın valla ben bir şişkocuk anneciğim :49: toplamda 6 kilo aldım bugün ışın hn kızdı bana çok kilo almışsın dedi.. bu arada aynı doktora gitmemiz ne güzel belki karşılaşırız :27: koca göbişli beni görmeme şansın olmaz ...

bu arada bebişlerin cinsiyeti belli oldumu... bizim bebiş inatla açmadı bacaklarını bağdaş kurmuş kımıldamadı bile doktor çok uğraştı ama nafile... offffffff çatlıcam meraktan :49:

evet aynı doktora gitmemiz güzel bir tesadüf olmuş
ışın hanım bana da kızdı ama
11+3te gittiğimde 1 kilo almıştım
sonraki 16+4te gittiğimde 3,8 kilo alınca bana da kızdı
çok hızlı gittim diye
günlük yarım saat yürümemi önerdi
ben de önerisine uydum ve 3 gündür yürüyüş bandında yürüyorum 300 gram zayıfladım :1:
birdahaki randevum 10 şubatta, belki denk geliriz :1:

benim erkek canım cinsiyeti
sen de görürsün yakında inşallah

evet aynı doktora gitmemiz güzel bir tesadüf olmuş
ışın hanım bana da kızdı ama
11+3te gittiğimde 1 kilo almıştım
sonraki 16+4te gittiğimde 3,8 kilo alınca bana da kızdı
çok hızlı gittim diye
günlük yarım saat yürümemi önerdi
ben de önerisine uydum ve 3 gündür yürüyüş bandında yürüyorum 300 gram zayıfladım :1:
birdahaki randevum 10 şubatta, belki denk geliriz :1:

benim erkek canım cinsiyeti
sen de görürsün yakında inşallah

slm canım benim kontrolum 9 şubatta tühh denk gelemicez :31: ben zaten çalışıyorum yani gün boyu ayakyatım ama almışım işte kilolarııı bana yemek listesi verdi bunu aşma sakın dedi.. neyse bibişler sağlıkla gelsinde veririz sonra kiloları :21:

slm canım benim kontrolum 9 şubatta tühh denk gelemicez :31: ben zaten çalışıyorum yani gün boyu ayakyatım ama almışım işte kilolarııı bana yemek listesi verdi bunu aşma sakın dedi.. neyse bibişler sağlıkla gelsinde veririz sonra kiloları :21:

ben de öğretmenim canım
zor oluyor çalışırken ama yapacak bişey yok
muhtemelen aynı listeden verdi
bana da verdi buna uy, günde 1 dilim ekmek dedi
ama tabi ben uyamıyorum, kaçırıyorum arada
sağlık olsun yaa veririrz elbet:9:

Canım özel de olur devletde bunaldım artık hepsi ayrı ayrı bırseyler söylediler kafam karıştı bi doktorum olsunnnnnnnnnnnn :) beni sevsin bebeğimi sevsin bizimle ilgilensin:) bu arada göbiş biraz büyüdü bakınca anlasılıyor kilom normalmiş ve bebeğim bacaklarını toplamış göstermedi cinsiyetini :( daha önce gittiğim başka bi doktor kız demişti.... 18 haftalık oldu bebeğim şansım...:9::16:

kızlar bende kırıkkalede oturuoyrum ama kontrollee ankarada gidiyorum doğumuda orda yapıcam nasip olursa.. 29 mayıs hastanesinde yeşim hanıma gidiyorumm..11+2 oldu hamileliğim..bi olum var 3 yaşında bide kızım olsun cok istiyorum bakalım 2 hafta sonra kontolüm var 13 küsür haftada oluyo belki görebilirizz...buarada ilk doğumumu normal yaptım inşllah buda normal olur ve bu sefer okadar sancu-ıyı çekmeye göze alamıyorum epidural normal yapmayı düşünüyorumm:49:

kızlar ben yeni hamileyim, 5 haftalığım daha:nazar:
akropolde nurten hanımdan randevu aldım, çok geçe verdikleri için z.tahir burak a gittim, orada iyiydi kararsız kaldım şimdi akropolü iptalmi ettirsem diye :31:

Back
X