Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bende kırıkkalede oturuoyrum ama kontrollee ankarada gidiyorum doğumuda orda yapıcam nasip olursa.. 29 mayıs hastanesinde yeşim hanıma gidiyorumm..11+2 oldu hamileliğim..bi olum var 3 yaşında bide kızım olsun cok istiyorum bakalım 2 hafta sonra kontolüm var 13 küsür haftada oluyo belki görebilirizz...buarada ilk doğumumu normal yaptım inşllah buda normal olur ve bu sefer okadar sancu-ıyı çekmeye göze alamıyorum epidural normal yapmayı düşünüyorumm
inşallah allah gönlüne göre verir ve inşallah normal yaparsın doğumunu.. benimde bir oğlum var benimde gönlüm kızdan yana ama rabbim ne verirse artık sağlıcakla olsunda
kızlar ben yeni hamileyim, 5 haftalığım daha
akropolde nurten hanımdan randevu aldım, çok geçe verdikleri için z.tahir burak a gittim, orada iyiydi kararsız kaldım şimdi akropolü iptalmi ettirsem diye
merhaba canım özel muayenehaneler özel hastaneden daha pahalıya geliyoo neden muayenehane istiyosunki birsürü özel hastane var ankarada bence hastaneyi tercih ett tabiki sen bilirsinn..