- Konu Sahibi violetviolet
-
aynı soruyu ben soracaktımcanım zekai tahirde eşin göremiyor mu?eşinle giremiyormusun yani?öyleyse kötü yaa
slm kızlar bende ankaralı hamişlerdenim 12+6 olduk bugün 2 testim var akşam yaptıracağım. öncelikle zekai tahire sadece hamile alınıyor yanında eşi annesi kardeşi vs alınmıyor yani siz giriyosunuz ultrasona.. 2 ci olarak bende hastane doktor arayışındayım.. Bilgi hastanesine gittim önce sultan pınar hn randevu aldık eşimle birlikte içeri giriş çıkışımız toplam 10 dk sürdü hemen bir ultrason ve yolladı bizi 2 ci randevuya gelin dedi.. Hoşumuza gitmedi bu tavır sonrada akrapol hastanesi ışın hn randevu aldık yine eşimle beraber gittik ve içerde 1 saat kadar kaldık.. Inciği cinciği vs herşey sormadan anlattı kadın ultrasonları son modeldi kalp atışını duyduk rahat bir şekilde izledik ve dr. Yaşı biraz ileri olunca güven verdi bize. Bugün 2 ci kez gidicem ama hala kararsızım. Bu arada cağ hastanesi ve fatih üniversitesine bakmayı düşünüyorum zaten fiyatları yaklaşık aynı offf bu zor bir durumm. Benim allah nasip ederse 2 ci bebeğim 1.kinde 1-2 tane özel vardı hemen karar vermiştik amam şimdi birsürü hastene neyapcağız bilemiyorum ..hakkımızda hayırlısı allah hepimizi sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallah (amin)
sevgilerle kalınn..
evet arkadaşımın da dediği gibi devlet hastanesi olduğundan mı zekai tahirde sadece gebe kadın alınıyor erkek almıyorlar o yüzden eşimde merak ettiğinden bende akrapolda hastanesinde nurten hanıma randevu aldım yarın sabah gidicez inş ışın hanımda iyi diye duymuştum sende memnun kalmışsın zaten peki ikili testini yaptırdın mı sen benimde 2 hafta sonra yapılcak bende zekai tahirde mi yoksa dışardamı yaptırsam karar veremedim...
selamlar
konuyu baştan okudum
ben şu an 17 haftalık hamileyim
devlet hastanesinin yoğumluğu ve ilgisizliğinden ötürü devlet hastanesi düşünmedim
ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum
ışın hanımı çok sevdim
hastane de standartlarda bir hastane
doğum normal sezeryan farketmeksizin 1500 tl
fiyatı da uygun geldi bana
Allah nasip eder de bir aksilik çıkmazsa devam edicem
diğer sayfada bahsedildiği gibi ışın hanım çok sempatik bir bayan
aşırı ilgileniyor, sen sormadan herşeyi anlatıyor, insana güven veriyor
bir de gerçekten ultrason cihazları harika
3 yerde ultrasona girdim buranınki çok net gösteriyor ve donanımlı
etlik lokman hastanesinden bahsedilmiş
ben kesinlikle tavsiye etmem
hayatımda bu kadar yoğun ve ilgisiz bir hastane daha görmedim
doktor fatma hanıma gitmiştim, iyi bir doktor
ama bence hastane çok kötü
ayrıca ışın hamımı görünce fatma hanım bana çok soğuk gelmeye başladı
ya biraz felaket tellalı gibi oldum ama tecrübelerimi paylaşmak istedim. gerçi ben biraz ince eleyip sık dokuduğum için hep olumsuzluklar bana denk gelmiş olabilir. etlik lokman hekim hakkındaki görüşlerimi daha önce yazmıştım. sonra bende yeni hastane arayışına girdim ve akropol hastanesi ışın hanım hakkında çok iyi şeyler duydum. hastanenin genel olarak ücretlerinin de uygun olduğu söylendi. yanlış hatırlamıyorsam muayene ücreti 30 TL idi. hatta ben ışın hanıma randevu dahi almıştım ancak randevu günümden 3 gün önce bende ufak bir kanama oldu. bende çok tedirgin olduğum için akşam saat 20:00 gibiydi hemen hastaneye gittik. bana o saatte hiçbir tetkik veya muayene yapılamayacağını, sabaha kadar takip etmemi ve kanama devam ederse gelmemi söyleyip gönderdiler. bu arada ben sabaha kadar nasıl bekleyim falan diyince ille şimdi muayene olmak istersen üniversite hastanelerine gidebilirsin diye akıl verdiler. bizde en yakın olan ufuk üniversitesi hastanesine gittik. gerekli tahlillerimi ve ultrasonla muayenemi yaptıktan sonra beni hemen hastaneye yatırdılar ufukta risk yaşadığım için. yani insanın aklına Allah korusun hemen müdahale edilmeseydi belki sabah kadar kötü bir durumla karşılaşabilirdim diye fikirler gelmiyo değil. dolayısıyla başıma acil bişey gelse karşımda muhattap bulamıycam gibi bir izlenim oluştuğundan akropoldeki randevumu iptal edip gitmedim oraya. ama tabi benim hep terslikler yaşamam her zaman olacağı manasına gelmiyor. şimdi çok şükür bir sıkıntım yok, herşey yolunda ve hep böyle durumlarla karşılaştığım için çok araştırarak ve birkaç farklı yer tecribe ederek medicana ümmügülsüm hanıma gittim, çok memnun kaldım. evet fiyatları diğer hastanelere göre fazla ama insanın başından bişeyler geçince gözüne görünmüyo. umarım hiçbir problem yaşamadan sonuca ulaşırsınız.
aynı şeyi bende yaşadım ama acemilik işte.2 düşk oldu.düşük sonrası riskli die kürtaj için bile devlet hastanesine gönderdiler.randevulardaki gecikmelermi doktorların yetersizliğimi acilin yetersizliğimi daha neelr neler.gitmeyin arkadaşım canım çok yandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?