Yakın o hastane bana yani arabayla 10 15 dk kadar. Elif hanimi oven cok gidip görecegiz bakalim. Sami ulus turgut ozal da cok bostu ama sistemleri ne bilmiyorum. Baska bi kontrol icin gitmistim cok ilgiliydi doktor. Fakat kadin dogumu bilmiyorum odaları tek kisilikti.
Merhaba ben de ankaradayim hastane arayısindayim. Ozel mi devlet mi kafami cok kurcaliyor. Hangisi bebek ve anne icin daha iyidir? Ozelde dogum 2bin ile 8bin arasinda. Hersey maddiyat degil tabi ama bu sürecte önemli tabi. Lutfen ankaralı hamileler yazsa keske. Gata benim de aklimda. Zübeydeye gitmeye korkuyorum olumsuz yorumlar var. Lokman hekim elif hanimdan randevum var. Ben sanirim hem ozel hem.devlette devam etmek istiyorum. Sizlerin de fikirlerine ihtiyacim var ilk gebeligim
Günaydın hanımlar bende bugün idrar testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptirmadim henüz hafta ici gideyim diye düşünüyorum 2.5 yaşında kızım var bu ikinci gebeligim sincan da oturuyorum hastane arayışı başladı malum ilk doğumun Etimesgut etimed hastanesinde yapmıştım şimdi nereye gitsem diye düşünüyorum yenimahalle devlet hastanesi onerirmisiniz bildiğiniz bir Dr varmi uzun oldu biraz k.bakmayin
Merhaba kızlar ben de ankarada yim
Hem özel hem devlet gidiyorum ama doğum ozelde olacak devlette doğum cesaret edemiyorum
Önerdiğim uygun fiyatlı özel hastaneler
1. Eryaman hastanesi Oscar bey
2. Sincan koru hüseyin pehlivan
3. Ortadoğu Hastanesi hasan hoca
Ucu de erkek doktor :) benim doktorum ise ortadoguda sultan pınar dundar ve yenimahalle devlet hastanesi aysegul yilmazkol
Yenimahalle devlet hastanesinde Tülay hanımı da çok ovuyorlar ben hiç gitmedim. Ayşegül hanim da tam bir şahane.
Ayşegül hanim özelde çalışsa keşke diye hep dua ediyorum valla ben devlette böyle bir doktor gormedim
Yesa sen nie ayri doktorlara gidiyosunki
Canım önce 2li test 3lu test şeker yüklemesi vs vs para vermemek için başlamıştım
Bi de kontroller ayda 1 di ya 15. Gün devlete gidince arada bebetomu görüyordum
Ama şimdi devletteki doktorumu çok sevdim ayrilamiyorum:) ah özelle anlaşma olsa onunla dogurSam ama yok ki :) o yüzden özelde doğum yapacağım inşallah
Hayırlı olsun, ilk hamileliğinizde etimedden memnun kalmış mıydınızGünaydın hanımlar bende bugün idrar testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptirmadim henüz hafta ici gideyim diye düşünüyorum 2.5 yaşında kızım var bu ikinci gebeligim sincan da oturuyorum hastane arayışı başladı malum ilk doğumun Etimesgut etimed hastanesinde yapmıştım şimdi nereye gitsem diye düşünüyorum yenimahalle devlet hastanesi onerirmisiniz bildiğiniz bir Dr varmi uzun oldu biraz k.bakmayin
Arkadaslar ozel hastane sececekseniz bence muhakkak google dan o hastane ile ilgili yorumlari okuyun. İnsanlar neler yazmis. Arastirin iyice derim gittiginiz yerleri.
Devlet olarak yenimahalle egitim arast hastanesini cok ovuyolar.
tabi sikayet var, sikayet var. Nasil desem acik acik yazmak da istemiyorum, kimi hastanede fiyattan sikayet etmis insanlar, kimisinde saglik konusunda cok fazla agir seyler yazilmis. Ben de yorumlardan bircok yeri eledim. Etrafimdaki tecrubeli arkadaslardan sordum sorusturdum. Mesela yenimahallede Ömer beye giden arkadasim cok memnundu. Ozeller konusunda da bircok hastanede dogum yapan tanidiklarim var, hepsinin fikrini aldim. Bir de buradaki Ankara ozel hastaneler konularini da bastan sona okudumBen tek bir hastane bile bilmiyorum ki google da ya da şikayet varda yazısı olmasın
Ama yazılanlar hangi doktor hakkında hangi bölüm hakkında ya da nasıl şeyler iyice bakmak lazım
Ben yenmahallle devlet hastanesine düzenli gden biriyim ama aysegul hanımı bulmasam ilk gittiğim başka bi doktorla kalsam ( kendisi seninle mi ugrsacgim bile demistir ilk defa smear verecgim gerilmisim) arkadaşlar sakin gitmeyin berbat bi yer derdim.
tabi sikayet var, sikayet var. Nasil desem acik acik yazmak da istemiyorum, kimi hastanede fiyattan sikayet etmis insanlar, kimisinde saglik konusunda cok fazla agir seyler yazilmis. Ben de yorumlardan bircok yeri eledim. Etrafimdaki tecrubeli arkadaslardan sordum sorusturdum. Mesela yenimahallede Ömer beye giden arkadasim cok memnundu. Ozeller konusunda da bircok hastanede dogum yapan tanidiklarim var, hepsinin fikrini aldim. Bir de buradaki Ankara ozel hastaneler konularini da bastan sona okudum
Allah razi olsun canim 2016nin konusunu da okumustum =) cok istifade ettim. Hatta esim bile okumusSen de bendensin demek ki. Hatta o konulardan birini ben açtım 2016 özel hastaneler diye..:)
Bayaa bayaa okudum ama en önemlisi kendinin gidip görmesi
A doktoruna herkes süper dedi ben gittim bu doktora asla adimimi atmam dedim
Ya da ben b doktorunu çok sevdim ama millet Ayy çok fena be gitmem demiş
Ben tek bir hastane bile bilmiyorum ki google da ya da şikayet varda yazısı olmasın
Ama yazılanlar hangi doktor hakkında hangi bölüm hakkında ya da nasıl şeyler iyice bakmak lazım
Ben yenmahallle devlet hastanesine düzenli gden biriyim ama aysegul hanımı bulmasam ilk gittiğim başka bi doktorla kalsam ( kendisi seninle mi ugrsacgim bile demistir ilk defa smear verecgim gerilmisim) arkadaşlar sakin gitmeyin berbat bi yer derdim.
Sen de bendensin demek ki. Hatta o konulardan birini ben açtım 2016 özel hastaneler diye..:)
Bayaa bayaa okudum ama en önemlisi kendinin gidip görmesi
A doktoruna herkes süper dedi ben gittim bu doktora asla adimimi atmam dedim
Ya da ben b doktorunu çok sevdim ama millet Ayy çok fena be gitmem demiş
Canim senin onerinle arkadasim Aysegul hanimdan randevu aldi biraz arastirmis bebek dostu hastane diyolarmis yenimahalle icin sebep oldun valla saol ins herkesin isine yarar :)
Ayyy canım inşallah sever ya bazen korkuyrum ben sevdim ama başkası sevmeyebilir diye ama kadına aşık oldum resmen. Özeldeki doktumdan hem ilgi alaka hem bilgi olarak Cok iyi
Geçen dedim özel hastane ile anlaşmanız var mı ben sizinle doğum yapmak istiyorum diye malesef yok dedi
O yüzden devlette doğum o olmazsa cesaret edemem Ebeler falan nasıldır ya da başka dokTor ile dogurmak istemem.
Doğum ozelde olacak inşallah
İnsallah bakalim hastasida cokmus galiba bikac gun sonrasina anca alabilmis nobetci ise eger doguma o giriyomus ama degilse o esnada kim varsa o giriyomus devletin kotu yani iste ne yazikki Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Aynen canım aminn aminnn
Ben hep 182 den alıyorum canım genelde 2 hafta sonrasına veriyor.
8 aralıkta gideceğim mesela :)
8 aralikta bende doktoruma gidicem sanırım normal mi sezeryanmi olucagina karar vericez inceden bi korku sardi :) insallah ilerde devlet hastanelerinin sartlari daha guzel olur valla açıkçası vericegim parada icimr oturmuyo diil :))
Ayyy valla canım ya aynı ben
Ben doğum şeklini konuşalım mi dediğim de çok erken diyor doktorum
Belki çatı sonrası konusur
2700 doğum epidural olursa 300 muydu 50p muydu fark 3000 de sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?