Güzel anne ve anne adayları, Allah izin verirse bende 10+3 günlük ikiz anne adayıyım, tüp bebişlerim Başkent üni. Hulusi Bey'de oldu, bu zamana kadar ona gittim ama hem doktorun aşırı yoğunluğu hem de Başkent'te katsayıların artması ile masrafların artması nedeniyle devlet hastanelerine yönelmeye başladım, geçenlerde enfeksiyon nedeniyle bir hafta Zekai Tahir'de yatmak durumunda kaldım, 5 kuruş ödemeden çıktım, bayram tatiline denk gelince oraya gitmiştim yoksa Başkente giderdim, ki sonra sordum başkente gitsem çok ciddi bir para ödermişim
Doktor hem takibimi yapsın hem doğuma girsin istiyorum, yeni doğan ünitesi önemli tabi, doğum için gerekirse 5000'e kadar verebilirim (tabi gönlümden daha azını vermek geçiyor
) ama kontrollere 350lerden ağzını açan doktorlar var, hele ikiz gebelikte sizde biliyorsunuz zaman zaman hastaneye yatmamızda gerekebilir, bari onlara çok para harcamayayım 
Ayyy ne çoook uzattım
kısacası Hastane ve doktor tavsiyelerinizi, ücretler hakkında bilgilerinizi bekliyorum
Hepimize bebişlerimiz ve eşlerimizle beraber sağlıklı uzuuun bir ömür diliyorum 

Doktor hem takibimi yapsın hem doğuma girsin istiyorum, yeni doğan ünitesi önemli tabi, doğum için gerekirse 5000'e kadar verebilirim (tabi gönlümden daha azını vermek geçiyor

Ayyy ne çoook uzattım