Ankaradaki ikiz anne ve adayları Doğum için Hangi Doktor ve Hastane, Acil yardım:))

aksu81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.259
18
158
Eskişehir
Güzel anne ve anne adayları, Allah izin verirse bende 10+3 günlük ikiz anne adayıyım, tüp bebişlerim Başkent üni. Hulusi Bey'de oldu, bu zamana kadar ona gittim ama hem doktorun aşırı yoğunluğu hem de Başkent'te katsayıların artması ile masrafların artması nedeniyle devlet hastanelerine yönelmeye başladım, geçenlerde enfeksiyon nedeniyle bir hafta Zekai Tahir'de yatmak durumunda kaldım, 5 kuruş ödemeden çıktım, bayram tatiline denk gelince oraya gitmiştim yoksa Başkente giderdim, ki sonra sordum başkente gitsem çok ciddi bir para ödermişim :50:

Doktor hem takibimi yapsın hem doğuma girsin istiyorum, yeni doğan ünitesi önemli tabi, doğum için gerekirse 5000'e kadar verebilirim (tabi gönlümden daha azını vermek geçiyor:1:) ama kontrollere 350lerden ağzını açan doktorlar var, hele ikiz gebelikte sizde biliyorsunuz zaman zaman hastaneye yatmamızda gerekebilir, bari onlara çok para harcamayayım :50:

Ayyy ne çoook uzattım :17: kısacası Hastane ve doktor tavsiyelerinizi, ücretler hakkında bilgilerinizi bekliyorum :16: Hepimize bebişlerimiz ve eşlerimizle beraber sağlıklı uzuuun bir ömür diliyorum :16:

Güzel anne ve anne adayları, Allah izin verirse bende 10+3 günlük ikiz anne adayıyım, tüp bebişlerim Başkent üni. Hulusi Bey'de oldu, bu zamana kadar ona gittim ama hem doktorun aşırı yoğunluğu hem de Başkent'te katsayıların artması ile masrafların artması nedeniyle devlet hastanelerine yönelmeye başladım, geçenlerde enfeksiyon nedeniyle bir hafta Zekai Tahir'de yatmak durumunda kaldım, 5 kuruş ödemeden çıktım, bayram tatiline denk gelince oraya gitmiştim yoksa Başkente giderdim, ki sonra sordum başkente gitsem çok ciddi bir para ödermişim :50:

Doktor hem takibimi yapsın hem doğuma girsin istiyorum, yeni doğan ünitesi önemli tabi, doğum için gerekirse 5000'e kadar verebilirim (tabi gönlümden daha azını vermek geçiyor:1:) ama kontrollere 350lerden ağzını açan doktorlar var, hele ikiz gebelikte sizde biliyorsunuz zaman zaman hastaneye yatmamızda gerekebilir, bari onlara çok para harcamayayım :50:

Ayyy ne çoook uzattım :17: kısacası Hastane ve doktor tavsiyelerinizi, ücretler hakkında bilgilerinizi bekliyorum :16: Hepimize bebişlerimiz ve eşlerimizle beraber sağlıklı uzuuun bir ömür diliyorum :16:

ben size kendi dr umu önerebilirim ahmet bostancı muayene ücreti 180 tl

doğumu genelde medicana da yaptırıyoor sanırım doğum ücreti de 4000 tl ama emin değilim

umarım gönlüne göre bir dr bulursun

ben de hulisi hocanın hastasıydım, gebelik takibimi de o yaptı, doğumuma da o girdi
ben başka bir doktoru aklımın ucundan dahi geçirmedim
o kadar güveniyordum ki kendisine
hastanede özel odaya 500 lira, doğuma 450 lira verdim
ve doğumu prof yaptırdı, özel de daha ucuzunu bulaazsın maalesef
ama devlet hastanesi olarak
yenimahalledeki atatürk araştırma ile bilkentte ki atatürk hastanesinin hasta yükü az, hastaneler yeni olduğu için daha konforlu olur
kolay doğumlar

ben de hulisi hocanın hastasıydım, gebelik takibimi de o yaptı, doğumuma da o girdi
ben başka bir doktoru aklımın ucundan dahi geçirmedim
o kadar güveniyordum ki kendisine
hastanede özel odaya 500 lira, doğuma 450 lira verdim
ve doğumu prof yaptırdı, özel de daha ucuzunu bulaazsın maalesef
ama devlet hastanesi olarak
yenimahalledeki atatürk araştırma ile bilkentte ki atatürk hastanesinin hasta yükü az, hastaneler yeni olduğu için daha konforlu olur
kolay doğumlar
Çok sağol Canim, hastane katsayilari yeni artti baya fiyat muhtemelen daha fazladir ama inan o kısmı geçtim özellikle doğum için ne kadar olursa olsun veririm artik ama Hulusi hocayi çok sevmeme rağmen o kadar yoğun ki bugün 2.30 saat bekledim. Bekleyip bari biraz görebilsem bebislerimi 5 dk sürüyo sürmüyo ki haklı sirada bir sürü hastasi var. Soru soracak olsam ayaküstü... Ne bileyim acaba o yoğunlukta birşey atlaniyor mu kaygisi yaşiyorum. Sen de böyle diyince başka bi hocaya güvenebilir miyim diye düşündüm, ne zor işlermiş :50:
Siz kacinci haftada doğum yaptiniz? İkiz değil mi? Doğumda nasildi Hoca, hastane memnun kaldiniz mi?

Kizlaaar o kadar ikiz annesi var topikte başka kimse yok mu fikir verebilecek :50:

Yardimlariniza ihtiyacim var :16:

Çok sağol Canim, hastane katsayilari yeni artti baya fiyat muhtemelen daha fazladir ama inan o kısmı geçtim özellikle doğum için ne kadar olursa olsun veririm artik ama Hulusi hocayi çok sevmeme rağmen o kadar yoğun ki bugün 2.30 saat bekledim. Bekleyip bari biraz görebilsem bebislerimi 5 dk sürüyo sürmüyo ki haklı sirada bir sürü hastasi var. Soru soracak olsam ayaküstü... Ne bileyim acaba o yoğunlukta birşey atlaniyor mu kaygisi yaşiyorum. Sen de böyle diyince başka bi hocaya güvenebilir miyim diye düşündüm, ne zor işlermiş :50:
Siz kacinci haftada doğum yaptiniz? İkiz değil mi? Doğumda nasildi Hoca, hastane memnun kaldiniz mi?

güle oynaya doğum yaptım canım, muhabbet ede ede bebeklerim geldi
hocam başladınız mı derken al kız bak bu oğlun dedi
o şekilde yani
12 . haftadan sonra bir aşağı kattaki filiz hoca da sürece dahil oluyor canım
çok şükür hiç bir şey atlanmıyor sen hiç merak etme
özel oda ve hizmet süperdi inan ki
kendini çok özel hissettiriyorlar sana inan bana
canım ben 36+3 de doğum yaptım
2480ve 2520 gr olmak üzere biri kız biri erkek ikizlerim dünyaya geldi
şu an dokuzuncu ayın içindeyiz
geçenlerde hulusi dedelerine götürdük, fotoğraf çektirdik

güle oynaya doğum yaptım canım, muhabbet ede ede bebeklerim geldi
hocam başladınız mı derken al kız bak bu oğlun dedi
o şekilde yani
12 . haftadan sonra bir aşağı kattaki filiz hoca da sürece dahil oluyor canım
çok şükür hiç bir şey atlanmıyor sen hiç merak etme
özel oda ve hizmet süperdi inan ki
kendini çok özel hissettiriyorlar sana inan bana
canım ben 36+3 de doğum yaptım
2480ve 2520 gr olmak üzere biri kız biri erkek ikizlerim dünyaya geldi
şu an dokuzuncu ayın içindeyiz
geçenlerde hulusi dedelerine götürdük, fotoğraf çektirdik
Canım ne güzel anlatmışın :16: Maşallah kuzularina kuveze de girmediler herhalde.... Bizi de inşallah 15 gün sonrası için filiz hocaya yönlendirdi Hulusi hoca 12. Hafta oluyor saniyorum :16:
Ayyy bak iyice heveslendim simdi bizim Hulusi hocayla dioloğumuz da çok iyidir :16: hatta ben calisiyorum biraz daha calis artik diğer geldiğinde rapor vericem dedi, bol istiharat istiyor sanırım, sende dinlenerek mi geçirdin? Canim çok sordum ama sana dikiş atıldı mı? Rahim ağzi boyu açikligina falan bakiyor mu hoca sık sık? Birde sen coraspin kullandın mi?
Rabbim yavrularinla esinle uzun saglikli uzun bir ömür nasip etsin:16: inşallah ben de senin gibi vaktin de saglikla alabilirim kucagima :16:

Canım ne güzel anlatmışın :16: Maşallah kuzularina kuveze de girmediler herhalde.... Bizi de inşallah 15 gün sonrası için filiz hocaya yönlendirdi Hulusi hoca 12. Hafta oluyor saniyorum :16:
Ayyy bak iyice heveslendim simdi bizim Hulusi hocayla dioloğumuz da çok iyidir :16: hatta ben calisiyorum biraz daha calis artik diğer geldiğinde rapor vericem dedi, bol istiharat istiyor sanırım, sende dinlenerek mi geçirdin? Canim çok sordum ama sana dikiş atıldı mı? Rahim ağzi boyu açikligina falan bakiyor mu hoca sık sık? Birde sen coraspin kullandın mi?
Rabbim yavrularinla esinle uzun saglikli uzun bir ömür nasip etsin:16: inşallah ben de senin gibi vaktin de saglikla alabilirim kucagima :16:

hayır canım küveze girmediler, sağlıklılar çok şükür
filiz hoca ikili test yapacak, sonra ayrıntılı ultrason yapacak 20-22 haftalarda
sonrasında da muayene ediyor seni
doğumun gününe hulusi hoca ile filiz hoca birlikte karar veriyor
16. haftadan sonra doğuma kadar heyet raporu verip, ikiz anne adaylarını çalıştırmıyor
doğum iznin bitince bir kere daha heyet raporu veriyor ücretsiz
ben doğuma kadar yattım canım, dikiş falan atılmadı bana
alttan bir kere muayene etti hamile kaldıkan sonra
onu da enfeksiyon var mı diye bakıp, kültür alıyor
sonra alttan muayene yok
corasprin kullanmadım ama kanamam olduğu için 32. haftaya kadar puruloton depot iğne kullandım haftada bir tane
duan için amin canım
rabbim bu güzel duyguyu zamanında sana da yaşatsın inşallah

Back
X