Ankaradaki ikiz anneleri bakarmısnız ?

icee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
88
0
36
Ankara
doğum vakti yaklaştı ben 28 haftalık ikiz gebeyim..ama nerede doğum yapacağıma karar veremedim ..kendi drum özel hastanede ve doğum çok pahalı kendisi ankara ve gazi tıp fakültesini önerdi ..siz nerede doğum yapacaksınız ..bilgii verirseniz çook sevinirim

canım 2 ay ben büyük doğumda yaptım doğumumu yani zekai tahir burak hastanesi.acili falan iyi değildi ama ameliyat doktorları ve sonrası çok iyiydi.yada bana iyi insanlar denk geldi bilmiyorum.ben çok memnun kaldım.bu hastane dünyada ikinciymiş kadın doğum üzerine büyüklük açısından.ameliyat sırasındaki doktorlar öyle iyilerki insanı inanılmaz rahatlatıyorlar.birde burada doğum yaparsan özel oda tut mutlaka.çünkü normal odaya refakatçı almıyorlar.iki bebeğinde yanına gelirse kendi başına mümkün değil bakamassın.ama tabi küveze girerlerse bişey diyemem.ama sezeryanlı tek başına refakatçısız çok zor o yüzden kesinlikle özel oda tut.kaç gece yatarsan yat 250 tl çokda uygun.beş gece yattım ben.dediğin gibi özel hastaneler çok pahalı.ben sürekli özel hastane aradım ama şimdi iyiki burada yapmışım diyorum.özel hastaneden farkı yoktu bence özel oda tutunca.hemde büyük bir yoğun bakım ünitesi var.benim bebişler 14 gün küvezde kaldılar.çok şükür şimdi evdeyiz.türkiyenin birçok yerine buraya geliyorlar yoğun bakım ünitesi iyi gerçekten.

zekai tahirde ameliyata yani doğuma asistanlar girdiği için dr um önermedi açıkcası bende korktum..çevremden de pek ii şeyler duymadım ora için çok kararsızım..sen kaç haftalıktan doğum yaptın acaba bebişler kaç kg doğdular cnm

canım üçüz anne adayıyım 24+3 günlük hamileyim.AYDAN BİRİ ye gidiyorum çok memnunum.doğumu da KORU HASTANESİNDE yapıcam nasipse.doğum 2500 tl tek bebekte.tabi benim doğumuma prof.gireceği için biz 2000 tl.fark vericez üçüz riskli olduğu için sanırım bize 6000 tl.+küvöz parasına mal olacak.15 kişilik bir ekip doğuma giriyor.2 dr.ikisi de işinin ehli ve çok iyiler.2 çocuk dr.u.ayrıca doğumdan önce ve sonra sana özel 2 hemşiren ve 1 eben oluyor.herşeyinle güleryüzle ilgileniyorlar.biz çok araştırdık.çok titizlendik.Allah mahçup etmesin gene.ama sana tavsiyem git hastaneyi gez.kendileri gezdiriyorlar.kalacağın odayı doğum katını gösterip hemşire ve ebelerle tanıştırıyorlar.odalar ve hastane 5 yıldızlı otel gibi.güleryüzde insanın içini rahatlatıyor.

en azından gidip gez.fiyatları hizmeti öğren.Allah yardım etsin.

tabi kendin bilirsin ama ben ameliyat sırasında hiç amatörlük hissetmedim çok iyilerdi. benim suyum gece gelmişti sabaha kadar bekledik uzman doktor geldi beni öyle ameliyata aldılar.seni de yönlerdirmek istemem.iyi düşün taşın.ama ben sana şunu söyleyim hamileyken hiç bir hastaneye hiç bir doktora güvenmiyordum ama öyle rahat oluyorki herşey.su akıyor yolunu buluyor.kafana takma hangi hastaneye gidersen git iyi bir şekilde doğumun gerçekleşir yeterki iyi insanların eline düş.birçok ikiz doğum yapan bayanlar vardı bir çoğu da tüp bebekti hastanede hepsi memnundu.

benim bebişler 34 haftalık doğdular bebişimin biri 2300 diğeri 2400 doğdu.

öncelikle allah sağlıklı şekilde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin ben ikiz gebelik zor die düşünüordum ssenin üçüzmüş bide maşallah nazar değmesin..doğumda fiyat konusunda tek bebek üç bebek farketmiyor diye biliorum, dra ayriyettten para verebilirsin ama küvöz için asla para alamazlar ister devlet hastanesi ister özel hastane olsun onu mutlaka konuşun yasak çünkü ..bilgilendirdiğin için çok teşk ederim cnm allah kolaylık versin hepimize

maşallah bebekler çok güsel kiloda doğmuşlar
işte bende şuan aynı durrumdayım ne yapacağımı bilemiorum kafam çok karışık biran önce bu günler bitsin yavrularıma kavuşayım istiyorum umarım dediğin gibi ii insanların eline düşerim tekrar teşk. verdiğin bilgiler için dikkate alıcam

mrb bende aranıza yeni katıldım.ikiz gebeliğimin olduğunu öğrendi. ve çok mutlu oldum.doktor konusunda karasızkaldım çoğul gebelik olunca..aydan biriyi bende biliyorum çok iyi bi doktor ama koru hastanesinin yenidoğan ünitesi yok diye biliyorum.çoğul gebelikte sorun olmazmı ????

hacettepe ve gazi üniversitelerinin hastaneleri nasıl acaba . ben de hacettepede riskli geb. uzmanı özgür özyüncü ye ilk kez randevu aldım. 14 haftalık hamileyim.
üniversitelerin durumunu bilen var mı?
lgi, yeni doğan bakım ünitesi ya da öğretim üyelerine muayene ücreti konusunda fikirleiniz neler?
zekai t. buraka ben de bir kere gittim çok kalabalık hiç ilgi yok. mümkün olduğu kadar ztb a gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…