canım 2 ay ben büyük doğumda yaptım doğumumu yani zekai tahir burak hastanesi.acili falan iyi değildi ama ameliyat doktorları ve sonrası çok iyiydi.yada bana iyi insanlar denk geldi bilmiyorum.ben çok memnun kaldım.bu hastane dünyada ikinciymiş kadın doğum üzerine büyüklük açısından.ameliyat sırasındaki doktorlar öyle iyilerki insanı inanılmaz rahatlatıyorlar.birde burada doğum yaparsan özel oda tut mutlaka.çünkü normal odaya refakatçı almıyorlar.iki bebeğinde yanına gelirse kendi başına mümkün değil bakamassın.ama tabi küveze girerlerse bişey diyemem.ama sezeryanlı tek başına refakatçısız çok zor o yüzden kesinlikle özel oda tut.kaç gece yatarsan yat 250 tl çokda uygun.beş gece yattım ben.dediğin gibi özel hastaneler çok pahalı.ben sürekli özel hastane aradım ama şimdi iyiki burada yapmışım diyorum.özel hastaneden farkı yoktu bence özel oda tutunca.hemde büyük bir yoğun bakım ünitesi var.benim bebişler 14 gün küvezde kaldılar.çok şükür şimdi evdeyiz.türkiyenin birçok yerine buraya geliyorlar yoğun bakım ünitesi iyi gerçekten.